Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

harika görüntü her zaman kendi kendime söyledim bu kez dillendirdim inşallah banada nasip olur böyle bir yerde Samsunsporumuzu yaşamak..

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 15 March 2011, 21:14:01
( =

ahah burak izlemiyorsan ben alırım kardeşim :D 5 numara şortum var.d

o şort benim zaten 1 sene olacak nerdeyse kolumuz kırıldı sahalara genç yaşta veda ettik diye olmuyor böyle  ;D ;D ;D   

Korsan'a hayır ben orjinal prison break teklif ediyorum :D :D yoksa arşivlerimde kimsede bulamayacağınız diziler aşırı derece de

Oz 6 sezon, Seinfeld 8 Sezon , Family Guy 7 sezon , My name is  Earl , Simpsons , 30 Rock vs.vs.vs.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Serkan

berusa55

15 March 2011, 23:39:36 #14403 Son düzenlenme: 15 March 2011, 23:42:45 berusa55
Yok artık  :(

Linkte çok muazzam fotoğraflar var, deprem ve tsunami sonrası ortaya çıkan tahribatı gosteren.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1366395/Japan-tsunami-earthquake-Haunting-mages-450-Britons-feared-missing.html

Akyol

Allah yardımcıları olsun bu nasıl bir manzara yarabbim :-X :(

ahmetsefa55

CurvaSs

japonlar akıllı adamlar ama sadece deprem alanında. mesela şu fotoya baktığımızda, yıkılan evlerin geneli prefabrik tarzda, yani zemin kazılmadan direkt olarak depreme dayanıklı çeliklerle kaplanmış evler. zemini kazılmış evlere dikkat edersek; tahribat yine var ama evleri süpürüp götürmemiş. ayrıca, tsunami 1 saate gelecek denilmiş fakat 9 dakika içinde karaya dalgalar gelmeye başlamış.

bir de şu var: set yapıyorsun oraya, eyvallah. ama tsunaminin yarattığı enerjiye pek bir şeyin dayanamayacağını bilmiyor musunuz? ama japonlar yakında bu sorunlarına da eğilirler, ve hallederler. biz ise hala iki üç evin temelini sağlamlaştırma ile yetinelim.

çok büyük bir afet ama nükleer santral kazası daha da büyük yaralar açacaktır. şimdi bizim ülkemizde de nükleer santral kurma girişimleri olduğunu düşünürsek, ve sinop gibi dibimizdeki şehire kurulaca da malum. karadeniz gibi kapalı denizde tsunami olması imkansız gibi gözükse de hep tehlike, belli mi olur? japonlar bile santrallerini koruyamadılarsa, biz nasıl koruyacağız.

özet: japonya'ya büyük geçmişler olsun. bizim idareciler de konya dururken, karadeniz'in yanında santral kurmaya çalışsınlar. işte türk zekası ve mantığı. :(

Tufan

Amisos cafe sabah kaçta açılıyor birde kahvaltı servisi var mı? yarın okula İstanbul'dan bir misafirimiz gelecek gezdirmek lazım adamı :)

kuzey55

adam bu ligin en iyi kalecisi kerem diyo ya :)

berusa55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 16 March 2011, 00:39:15
Amisos cafe sabah kaçta açılıyor birde kahvaltı servisi var mı? yarın okula İstanbul'dan bir misafirimiz gelecek gezdirmek lazım adamı :)

0362 4450654  ;)

Serkan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 16 March 2011, 00:39:15

sosyalleşen tufan :D

Serkan

Samsun rehberi gibsin Ersin abi  (=

sadece55

adam gezdirilir mi la heralde kızı dicektin tufanım :)

Serkan

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 March 2011, 00:55:30
adam gezdirilir mi la heralde kızı dicektin tufanım :)

ne demek istiyorsun sen  (=

Dartagnan

ales icin basvuru merkezi neresi ?