Denizli deplasmanı ön liste ( Uçak org. gerçekleşmiyor)

Başlatan Serkan, 08 March 2011, 14:59:52

« önceki - sonraki »

Akyol

fiyat konusunda bir gelişme var mı?

Sercan

Bu denizli maçının programı ne zaman açıklanır,kaçabilme ihtimalim var :)

kalptenþimþek

gemi listesi varmış, nerede?? isim yazacağım.. :)

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 14 March 2011, 23:55:57
Bende sasirdim benim bildigim ucak yaaa gemiyle ucak cokmu benziyo birbirine karisdirdi bu salak  ;D

##kdc##

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 14 March 2011, 23:55:57

öle bişi varsa beni de yazın daa

kalptenþimþek

"uçaktan sonra maraton başkan uzay gemisi kaldıracak" muhabbeti olmuştu bi ara.. galiba onunla karıştırdı garibim..

Serkan

yahu süpriz'di adam söyledi gevşek :D

cembaba

Benim Denizli deplasmanı ile ilgili nacizane bir fikrim var. Şimdi bu herkes bir t - shirt giysin. Bu t-shirtlerin hepsinin önüne bir harf gelsin. "EV SAHİBİ OL DEDİLER GELDİK" yazalım. "EV SAHİBİ OL DEDİLER" kısmı, beyaz t-shirt üzerine kırmızı harf. "GELDİK" kısmındaki ise, kırmızı t-shirt üzerine beyaz. 23 kişi yan yana dizildiğinde on numara bir görüntü yaparız. Bu t-shirt baskı fiyatı da 5 TL zaten en fazla 10 olur.

Anlamlı bir pankart yaptığımızda, içeri giriş sorun olacağı için bu mantıklı gibi geldi. Herkesi tek tek içeri alırken, önünüze bakacak halleri yok ya :D Sadece bir fikir =)

Serkan

kral beğenmiş demek ki yapılıyor (=

**KaR6**

yalnız ilk tepki bozbaykuşlar taklidi olacaktır.. bu zamana kadar hem özgün işler yaptık, yaptınız.. bozmayın derim..

özkan

Bence şu bi gerçek ki;denizli olsun,ordu olsun neresi olursa olsun büyük armamızı gittiğimiz yere götürmemiz gerek..televizyondan o kadar etkileyici ki..

kalptenþimþek

15 March 2011, 14:39:35 #161 Son düzenlenme: 15 March 2011, 16:11:25 kalptenþimþek
güzel fikir.. yedek harflerde olsun, ara ara değişik şeyler de yazılır..========= :gooolll samsunspor_x

ya da iki mısralık güzel sloganlar yazılır..t shirtün önüne bir harf arkasına ikinci mısranın gelen harfi..veriyosun coşkuyu,sonra dönüyorsun bi daha

cembaba

Söz değiştirilebilir kardeşim. Böyle bir şey güzel olur ama.

**KaR6**

evet, sözü değiştirdik mi tamamdır :)

Burak

Gol içinde alternatif düşünülmeli :)