Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Dünya kupasında tüm maç sonuçlarını bilen ahtapotu ele geçirmiş Sefa kardeşim. itiraf et sende mi ahtopot  :)

twitter

celebi

la onu sefa almıştır kamuya öldü haberleri yayılmıştır.  :)

ahmetsefa55

yok abi bende horoz var. :) mac oncesı erken öterse anlıyorum ki denizliye yine hüsran var  :D bu arada eyvallah mustafa abi reklama devam  :-* :-*

Serkan

bütün rizenin Samsunspor'u konuşması tarifsiz mutluluk (=

Ollivanders

Serkan

hacı öncelikle müthiş bir kıskançlık; Bizim başbakanımız var yeni stadımız var paramız var ama onlar kadar başarılı olamıyoruz lakırtıları, tribünlerden bahsetmeleri birde genel kanı varki Samsunspor vura vur gider son hafta rize'ye maçı verir nede olsa Karadeniz takımıyız daaaaa söylemleri  (=  ayrıntıları özelden özet geçerim :D

Ollivanders

:)))) hacı Allahım utandırmasın. Hakediyoruz cidden.

Burak

Türkiye şartlarında bizim tribüne laf söylecek adamın aklına şaşarım göz var nizam var tt arena ya 15 bin kişi gitmiyor

berusa55

Az önce NTV hava durumunda kayak merkezlerindeki kar durumunu sayarken "Samsun Ladik" isminin de geçmesi süperdi  >l< 90 cm'miş  ;)

Akyol

TRT söylemedi dikkat ettim ama NTV söyledi helal olsun >l<

kalptenþimþek

akşam akşam dışarı çıktık,moralim bozuldu..millieğitimmüdürlüğünden bir müdürün arabasında gördüm malum takım flamasını.. la bu da mı visitors?? dedim kendi kendime. ...  >:( ============== :gooolll

celebi

bende aksine oğlumla eve geliyoruz akşamleyin. arabada SAMSUNSPORUMUN yastığı var. bizim elean demesin mi baba şu yastığı arkacama dik koyalım. herkes görsün SAMSUNSPORLU olduğumuzu demesin mi :)

Ayberk

Abi daha da vahimi var... Samsun'da hakem camiasının büyük bir kısmı malum memlekete maça atanmak için takla atıyor, yerinde canlı canlı izlemek için >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Dikkat; Samsun bölgesi hakemleri! >:( :(

Akyol

Kanaltürk'te EDMONDANTE'nin Monte Cristo Kontu olma hikayesi var bildiğimiz EZEL bu yahu :) >l<