Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Giresun maçında bütün maraton şu doğum gününde yakılan maytaplardan mı yaksak  ?

Akyol

Alıntı yapılan: Serkan - 13 March 2011, 18:57:24
Giresun maçında bütün maraton şu doğum gününde yakılan maytaplardan mı yaksak  ?
Bu kadar mı sıkıldın bizden hapishanelerde sürüm sürüm süründüreceksin milleti :(

Serkan

onların cezası yok :D diye biliyorum, dün kasımpaşadan sonra çok pis holigan ruhum canlandı off offf

##kdc##

Jnr.Serkan

13 March 2011, 19:05:19 #14179 Son düzenlenme: 13 March 2011, 19:15:16 Jnr.Serkan

Engin Sever Oleyyyyy  :D

Serkan

bu bizim yaptıklarımızdan sonra cok sıradan :d

berusa55

Havza'da Samsunspor Taraftarlar Derneği Açıldı

Açılış kurdelesini kesen Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Samsunspor kafilesinin 1989 yılında Havza'da geçirdiği kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi ve Samsunspor'un Süper Lige çıkacağından emin olduğunu ifade etti.

Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü de, futbolcuların dernek açılışına gelemediğini belirterek, "Buradan Havzalı taraftarlarımıza duyuruyorum bu hafta içi bütün Samsunspor Futbol takımı tam kadro olarak dernek binamıza gelerek siz Havzalılar ile buluşacak" dedi.

Açılışa çok sayıda Samsunspor taraftarı katıldı.

http://www.haberler.com/havza-da-samsunspor-taraftarlar-dernegi-acildi-2590792-haberi/

>l< >l< >l<

Akyol

Anlamıyorum kasımpaşalı yakınca bişey yok biz yaksak anında ceza bu nasıl oluyor?

Biri bana bunu izah etsin...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 13 March 2011, 19:10:01
Anlamıyorum kasımpaşalı yakınca bişey yok biz yaksak anında ceza bu nasıl oluyor?

Biri bana bunu izah etsin...

daha dur kardesım dun yaktılar.bu hafta ıcınde gereklı cezayı alırlar. ;)

CurvaSs

son hafta rize maçında stadı yakalım abi. :D 10 bin meşale ile oksijen eksikliğinden geberelim.

bu hafta güzel bir organizasyon iyi gider aslında.

şöyle bir şey iyi gider. :D almanya 4. liginde oynayan takım taraftarları.

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/tribundergi/posts/159676377423848

twitter

inceden diğer takımlara ayar vermek lazım aslında koreografi ile

kabacevizli55

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 March 2011, 19:08:50
Havza'da Samsunspor Taraftarlar Derneği Açıldı

Açılış kurdelesini kesen Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Samsunspor kafilesinin 1989 yılında Havza'da geçirdiği kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi ve Samsunspor'un Süper Lige çıkacağından emin olduğunu ifade etti.

Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü de, futbolcuların dernek açılışına gelemediğini belirterek, "Buradan Havzalı taraftarlarımıza duyuruyorum bu hafta içi bütün Samsunspor Futbol takımı tam kadro olarak dernek binamıza gelerek siz Havzalılar ile buluşacak" dedi.

Açılışa çok sayıda Samsunspor taraftarı katıldı.

http://www.haberler.com/havza-da-samsunspor-taraftarlar-dernegi-acildi-2590792-haberi/

>l< >l< >l<
bütün ilçelerimizde derneklerimiz açılır İNŞALLAH

kuzey55

13 March 2011, 19:50:43 #14187 Son düzenlenme: 13 March 2011, 19:54:45 kuzey55
denizli bolu maçında denizli kazanırsa bizim içi daha avantajlı.denizlinin maçları çok zor .ancak bolu hem liderliği alır yenerse hem de avantaj yakalar üstelik bay haftalarını da geçtiler.denizli kazanır umarım.

Ve denizli stadı boş ::)

ahmetsefa55

bugun gungoren altay macındaydım.güzel maç oldu özellikle 2.yarısı.altay taraftarı 100 kişi fln vardı.gungorende 1000 kişi flndı.gungoren sacma sapan bı golle one gectı.ılk yarı cok sıkıcıydı.ama 2.yarı tempoluydu.altay cok ıstedı macı öne de gectıler.ancak one gectıkten sonra bıraktılar macı ve gungorende bundan ıyı yararlandı.hatta 3 ü de atabılrlerdı.altay taraftarı ıyı destek verdı.ama bu takıma bu kadar olurdu sanırım.

Serkan

denizliye bak yine doldurmuş stadı (=