Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Serkan

Arkadaş berabere bitmeli o maç; Mersin gibi ******* bir takım çıkacağına Ordu çıksın daha iyi.

twitter

kırmızı kart yemiş mersin 1-1 bitse güzel olacak

Ollivanders

##kdc##

10 kişiye atarlar heralde 1 gol mordulular

kuzey55

kuzeycity

Rize atıyordu az daha direkten döndü

Ollivanders

birolkys

VALİ BEY DE  KATILMIŞ !!

Bu yıl 9`uncusu düzenlenen Geleneksel Üniversiteli Trabzonlular Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.
     Ondokuz Mayıs Üniversitesi (ÖMÜ) Trabzon ve Trabzonspor Sevdalıları (OMÜ TS) tarafından organize edelen gece, sahil yolu Neco Gazinosunda gerçekleştirildi.
     Geceye katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi`nde eğitim gören Trabzonlu ve Trabzonspor`a gönül veren gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Aksoy, şunları kaydetti:
     ``OMÜ`yü tercih ederek burada okuyor olmanın zannediyorum sizler de mutluluğunu yaşıyorsunuz. OMÜ, ülkenin en güzel üniversitelerinden birisi. Samsun da ülkemizin güzel şehirlerinden birisi. Öğrencilik yıllarınızda belki bunu çok fark edemeyebilirsiniz. Ancak aradan geçen zamanla buranın güzelliğini çevrenizdekilere anlatacaksınız. Sizlerden beklentimiz öncelikle derslerinize çalışmanızdır. Umuyorum ki bu birlikteliğiniz bundan sonra da devam eder.``
     Sporda Samsunspor ve Trabzonspor`un başarılı sonuçlar almaya devam ettiğini de vurgulayan Aksoy, ``Bugün sporda güzel sonuçlar alındı. Samsunspor`umuz rakibini yenerek önemli bir galibiyet aldı. Trabzonspor da rakibini yenerek zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı. Umuyorum ki Samsunspor`umuzu da önümüzdeki sezon Süper Lig`de görürüz`` dedi.
     Geceye katılan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan da kendi köyünü ya da mahallesini seven kişinin şehrini de seveceğini, şehrini seven kişinin ülkesini de aynı sıcaklıkta seveceğini belirterek, ``Ben 20 yıldır Samsun`da yaşıyorum. Dileğim Samsunspor`un bu sene Süper Lig`e çıkması. Bu sayede Trabzonspor maçlarını da burada seyretme şansı bulacağız. Bu geceyi organize eden öğrencilerimizi kutluyorum`` diye konuştu.
     Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü Harun Çelik ise ``Bize Her Yer Trabzon`` adlı kitabın hazırlayıcısı olduğunu ifade etti.
     Bize Her Yer Trabzon adlı sloganla verilmek istenen mesajın bazı çevreler tarafından yanlış yorumlandığına vurgu yapan Çelik, ``Ankara`da üniversitedeki arkadaşlarımla birlikte bu kitabı hazırlarken ``Bize Her Yer Trabzon`` sözünü Trabzonlular hangi şehirde yaşarlarsa o şehri Trabzon gibi sever düşüncesini anlatmak istedik. Yani ``Bize Her Yer Trabzon`` demek, Samsun`da yaşayan Trabzon kökenliler Samsun`u Trabzon gibi seviyordur demektir`` dedi.
     Çelik, ``Bu geceye katılan tüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular, büyük bir heyecanla Samsunspor`un Süper Lig`e çıkmasını bekliyorlar. Süper Lig yolunda Samsunspor`umuza başarılar diliyoruz`` diye konuştu.
     OMÜ TS Başkanı Kemal Aydın da bu geceyi Trabzon ve Samsun dostluğunu pekiştirmek için düzenlediklerini belirterek, ``Birlik ve aynı zamanda Samsun ÖMÜ`de okuyan öğrenciler arasındaki birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını herkese göstermek istedik. Biz Samsun`da okuyan Trabzonlu öğrenciler olarak bizlere göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum`` diye kaydetti.
     Konuşmalar sonrasında katılımcılara plaket takdim edildi.
     Gecede Trabzon sevdalısı gençler, horon tepip kolbastı oynadı. Tiyatro gösterimi ile devam eden gecede sanatçılar da sahne alarak katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

##kdc##

GökhanÇağlar

hiç takmayalım,boşverin kendi çaplarında eglensinler..

Tufan

akşamdan beri çok küfür ediyorum bunlara. geçen fakültede bi tanesinin kafasını duvara sürtüyodum elimden aldı çocuklar şimdi birşey yapamıyoruz ama seneye alırız havalarını kampüste.

maviay55

Ollivanders

##kdc##

hadi la orduu, hadi la giresun  >:(