33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

realfans

o kilo o endam ile takla :D

AhmetDenizci

10 gole ulaştı kara boğamız :)

FaTiH_HaN

yavaş yavaş kaleye sırtı dönük oynamayı ve vücudunu kullanmayı öğreniyor ikinci yarı çok iyi oynadı. hep böyle zenke hazır ısınmışken giresunuda aradan çıkar.

5trawberry

tek kelimeyle mükemmel bir performans..

kumköylü ahmet

iyidin iyi ama sari kartin haksizdi sen bile sasirdin hakem isde hihi boyle devam zenke busene cooook lazimsin bizee

Dartagnan

heh şöyle abi yaaa.Ayagına geldıgı  Her an  saklama topu.Tek pasla cıkıver.Oyun rahatlasın,toplu sekılde cıkılsın ataga. Birazda kostun mu biter bu olay.

Burak

Normalde aklı selim bir adam o topu Agbetu ya çıkarır dua etsin gol oldu 0-0 giden bir maçta falan ağır küfür ederdim :)

Sonuna Kadar 55

cambaz bir futbolcu o sadece..

Gökberk55

hiç beğenmedim ben bugün sahanın en kötüsüydü 2. yarı hiç bi performansı hoşuma gitmedi akhisar dışında,kendine çeki düzen vermesi gerekir

ŞİM-ŞEK-LER

zenke takla atınca taraftar bi ayrı coştu  samsunspor_x

s_uzunkaya

AYGIRRRRRR yaaaa  :D... ne zaman ne yapcağı belli değil.... futbol zekası çok iyi... biraz kilo verse tam süper olur....

emre

o vuruşu yapıp o golü atınca ne yalan söyleyeyim kafamdaki zenke'yi sorguladım..

çok ilginç bir adam.heralde bir amacı yok.aldığı para ona yetiyor,konsantre olmuyor.daha fazlasını istemiyor.lakin o vurusu yapabilen bir adamdan oyun içinde çok daha etkin olmasını bekliyorum ben.

kabacevizli55

ben o gol nası oldu hala anlamadım şut attıktan sonra  havaya bakıyodum nereye gitti diye helal zenke

berusa55

O değil de bu insan azmanı nasıl geriye doğru iki takla attı golden sonra vay amonooooo  :D

Bugün iyiydin Zenke helal  >l<

kabacevizli55

şerefsizim o taklalardan sonra bu adamın içine  martins emenike karışımı bişi kaçmış diye  düşündüm