13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

kuzeycity

Bi Nesta'mız daha yok. helal olsun kemal sana, Allah nazardan korusun

Baskent_Samsunspor

helal olsun sana kemal çok yürekli adamsın

sadece55

2 sene sonra A milli takımın defansında göreceğimiz takım arkadaşlarının çok üstünde oynayan oyuncumuz !

kalptenþimþek

üst düzey olabilmesi için süperligde de en az iki sene pişmeli..gerçekten bankasya lig değil..

5trawberry

Alıntı yapılan: uçarlı - 07 March 2011, 21:48:59
can arattan yola çıkalım.
sivasla geldi süperlige o sene milli takıma kadar yükselmişti.
ve kemal neden olmasın
artıları var kemalin.
oldukça hızlı ve çevik.
milli takımda bir benzeri varsa buyrun söyleyin.
hangisi hepside çakılı stoper.
Can Arat fenerbahçenin altyapısından yetişmişti zaten.
Kiralık oynadı gittii takımlarda

Serkan

takım otobüsünde Abdülaziz'e tepki verilirken babası biraz şok oldu ama daha sonra anlatıldı durum (=

LisandroLopez

Bacağındaki bantlar süs olsun diye değil hep adele çekmesi gerilme.. Yüreğine sağlık vallahi billahi. >l<

berusa55

Yine hatasızdı basit ve sadeydi. İşini en iyi şekilde yaptı. Helal Kemal.

MUTTİ55

ŞİMDİYE KADAR BEĞENDİĞİM 3. DEFANS OYUNCUSU

alperen

hatasız oynadı yine..senin ALLAH'ına köle..bank asyanın belkide en iyi forveti olan mehmet akyüze adım attırmadı,sonundada mehmeti oyundan aldılar..TEBRİKLER KEMAL >l< >l<

vanlioglu

Yine muhteşemdin her zaman ki gibi. Senin olduğun pozisyonlarda gözlerimi pozisyondan çekecek kadar rahat olabiliyorum bu duyguyu yaşattığın için ayrıca teşekkürler.

LisandroLopez

Mükemmel bi stoper , bu lige fazla  :P

kumköylü ahmet

helal olsun tahminim bu macda babanda vardi seninle nekadar gurur duysa azdir..Basarilarinin devamini diliyorum

emre

bir pozisyonda davşanlının zencisiyle kafa kafaya geldiler hiç yakıştırmadım sonuçta babası da tribünden onu izliyordu  :P :D

Kemal'e çok fazla söyleyecek bişey yok zaten fakat o zenci bir pozisyonda bakkala gönderdi hiç yakıştıramadım.Skorun verdiği bir rahatlık vardı o yüzden yedi bence bu da her zaman konsantrasyonu sağlayamadıklarını gösteriyor..

mehmet yılmaz

Babası Ali abi de maçı bizimle birlikte seyretti. Bir Baba için ne büyük gururdur Kemal gibi bir evlat!