Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

berusa55

Sefa'cım sekil olarak morlar lider biliyorsun TKİ değil; o ünvanla gelemediler. İnşallah havalaını söndürürüz bugün. Burası Samsun öyle kolay kolay maç almak yok burda  ;)

Tufan

en kötü zamanlarımızda ne takımlar geldi lider olarak, kafaya oynayarak 19 Mayıs'a  Tavşanlı liderse bizle sadece 2 puan fark var yenip altına alman gereken bir rakip.
kolay maç olmayacak ama kazanmamız lazım 1 puan falan oldukça moral bozucu olacaktır.

serkancengiz

ben hala adana maçındayım. üzüntüden bir hafta mide ağrısı çektim.
zor maç gibi gözüküyor ama kolay geçeceğimize inanıyorum ilk yarı biter iş.

epçeli köylü

İnşallah yeneriz. Sakinleştirici ilacımı şimdiden alıyorum.Kalpar olmasa rahat olacağım ama.Kalpar var bakalım nasıl verem edecek bizi?

istanbuldan

ahmetsefa55

1 puan moral bozucu olacak ya şimdiden kendimi alıştırıyorum işte olası kötü bir sonuca karşı :-X

samsunum

ben de rüyamda tutu istifa ediodu  onu gördüm :P hadi hayırlısı .. inşallah kazanacağız

berusa55

Güzel düşüneli güzel olur inşallah Sefa'cım kafanı takma. Bugün güzel bitecek  ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 March 2011, 13:21:32
Güzel düşüneli güzel olur inşallah Sefa'cım kafanı takma. Bugün güzel bitecek  ;)
abi gitmişler 15.30 a sınav koymuslar. >:( >:(duyunca nası kafayı yedım bılemezsın.mecbur ılk yarıyı ızlıcem macın sonlarını kacırcam  :( çok üzgünüm uzun zaman sonra ılk defa macımızı ızleyemıcem  :(

kumköylü ahmet

3-0 gollerimizin 3ude billy mehmet :D
volla 1-0 olsun bizim olsun beraberligi dusunmek bile istemiyorum

34 SS 1965

allah allah allah saldır samsunum sampıyonluk gıdıyor saldır samsunum

sinoplu

umarım guzel oynayarak kazanırız ama zor mac olacak TKI  yede helal olsun cıktıkları yıl takım olmanın faydasını gorduler bızde umarım kalpara ragmen kazanırız ahh cenk ahh olsa belkı 5 puan daha alırdık kı oda bızı nerelere gotururdu

CurvaSs

Alıntı yapılan: celebi - 12 March 2011, 10:07:02
GECE 3 SAAT UYUDUM RESMEN Ya

uyumayacaktım ama dalmışım, 20 dakika önce kalktım. 2 gündür uyuduğum uyku saati 6 bile değil.. hadi alalım da şu maçı güzel bi' uyku çekeyim n'olur.

Tanju Con

primi dagitmislar mi adana maci gibi prim olmasin yoksa oynamazlar ipneler..yan pas geri pas kaleciye ..

cembaba

İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz
Bak yine peşinden biz geliyoruz
Haydi Samsun'um, Saldırın Şimdi
Süper Lig'e çıkalım yakalım Şehri...