Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

spooks

yirmiuc

turgayın tek ön libero,  murat ve hakan'ın iç ortasahada oynamaları hücum gücümüzü epey arttırır.
ama hocanın böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum.
önceki haftalardaki aynı kadroyla çıkacaktır.

CurvaSs

saat oldu 04:40... bu saatten sonra uyursam, maça doğru biraz zor kalkarım diyerekten; en iyisi uyumamaktır görüşünü benimsedim. inşallah futbolcularımız da benim gibi ayakta değillerdir. yoksa "tavşan kaç, (devamını unuttum) bi' şey kovala" atasözü gerçekleşir. inşallah kazanırız, allahım utandırma sen bizleri.

oguz_5528

ErkÇay55

Bugünkü maç beni bu hafta başından beri heyecanlandırıyor.İnşallah bu maçtan üç puanla alnımızın hakkıyla çıkarız.Zor ve zevkli bir maç olacak bundan eminim.HADİ KIRMIZI ŞİMŞEKLER GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ BU BÜYÜK TARAFTAR BUNU HAK EDİYOR samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

eren55

furkan5534

özkan

Sabah uyanınca siteye ne yazsam ne yazsam diye düşünürken aklıma iki sayfa önce burak'ın yazdıkları geldi.Bizim takım az taraftarla maçı kazanıyor,fazla heyecan,kalabalık adamı bozuyor .

Şaka biyanada beraberliği dahi düşünmek istemiyorum,kar suyu gibi erir gideriz..

Ya alacağız,yada alacağız..Tek ihtimalli maç.

mehmet yılmaz

Alalım şu maçı yahu
Ruh sağlğımız elden gidecek yoksa!!!

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 12 March 2011, 10:01:56
Alalım şu maçı yahu
Ruh sağlğımız elden gidecek yoksa!!!

gidiyo abi yavaştan.2 saat bile uyuyamadım gece nedir bu eziyet.

celebi

eren55

Bu hafta kafaya oynayan takımlar için kırılma haftası.Haftanın 3 puan çıkaranları çok büyük avantaj yakalayacak.Her halükarda Tavşanlı'yı mağlub etmeliyiz.

Kodalak

FaTiH_HaN

kaldı 3 saat 40 dk heyacan git gide artıyor. Haydi Samsunum al bu maçı bütün haftamız gülerek geçsin.

##kdc##

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 12 March 2011, 11:19:01
kaldı 3 saat 40 dk heyacan git gide artıyor. Haydi Samsunum al bu maçı bütün haftamız gülerek geçsin.

inş