Resim Yüklemeyle İlgili [Site - Forum]

Başlatan berusa55, 05 March 2011, 14:41:58

« önceki - sonraki »

berusa55

Arkadaşlar malumunuz üzere imageshack upload sitesi, yüklenen fotoğrafın linki görebilmek için üyelik sistemi getirmiş. Imageshack sitesinde o an giriş yapmışsanız ilgili linklerin fotoğraflarını görebiliyoruz. Bu yüzden mümkün olduğunca fotoğraf yüklemelerimizi gayet de kullanışı ve hızlı bir site olan www.tinypic.com veya da benser versiyonları olan www.hizliresimyukle.com gibi siteler üzerinden gerçekleştirirsek seviniriz.

NOT: Başlık daha sonra ilgili bölüme taşınacaktır.

cembaba

berusa55

Evet; benzer siteler olabilir. Imageshack olmamasına özen gösterelim.  ;)

Ahmeti

ya ben fazla anlamam bu işlerden cep'ten de yükleyebiliyormuyuz ?

berusa55

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 05 March 2011, 18:20:20
ya ben fazla anlamam bu işlerden cep'ten de yükleyebiliyormuyuz ?

Hayır... Önce resmi yukarda da saydığımız sitelerden birinde upload edip verilen linki forumda paylaşıyoruz.

Ahmeti

bilgilendirdiğin için teşekkür ederin, birtane resim var onu paylaşmak isterdim.

berusa55

05 March 2011, 19:59:52 #6 Son düzenlenme: 05 March 2011, 20:08:31 berusa55
Tinypic ya da benzeri upload sitelerinde resim yükleme - resimli anlatım

twitter

berusa55

15 March 2011, 03:18:37 #8 Son düzenlenme: 15 March 2011, 05:33:32 berusa55
Arkadaşlar daha önce tinypic veya benzeri siteleri önermiştik resim yüklemek için ama malumunuz üzere birden çok fotoyu aynı anda yüklemek ve kodlarını almak tinypic sitesinde mümkün değil. Tek tek yüklemek de baya yorucu oluyor. Bu yüzden twitter dostumuzun da dediği toplu resim yükleyebileceğimiz bir upload sitesi imgur...

www.imgur.com Burdan "computer" seçeneğini tıklayarak birden çok resim yüklemek istediğiniz yeri seçip "ctrl" tuşuna basılı tutarak resimlerinizi seçip "start upload" tuşuyla "Message Boards" kodlarını elde edebilir ve forumumuzda paylaşabilirsiniz...

Mert

King1965

Sonuna Kadar 55

Serkan