Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

td'de olanlar bi' aktif başlıklara bakabilirler mi? kesinlikle ilginizi çekecek bir şey var..!

samsunspor.co.nr

o çizgideki mal ibrahim napıyor çok merak ettim.ilk vuruş geçti çık artık çizgiden.tissel'e gelse top gol yapsa ne olacak. yapışmış çizgiye kalmış dangalak.

Serkan

o.ç na bak alıcaklar başlarına iş.

eren55

Bu Mersin maçını anlatan spiker ne ayak?Mersinli midir ne boktur?Hakemin her kararında Mersin lehine yorum yapıyor.Kazara Erciyes'e bir şey verilse yanlış karar,cart curt deyip duruyor.Bir de yok Mersin şöyle büyükmüş böyle iyiymiş.Haniler lan o kadar iyiler de?MAç eksiğimiz olmasına rağmen bizimle aynı puandalar.Şurada 4 maç aldılar da potaya geldiler,yoksa kim sever yalova kaymakamını :) :D

CurvaSs

harbiden başlığı açan da tam dayaklık..!! yok böyle bir şey, sonradan bizi atıyorlar siteden..!!

Serkan

çıkmıyorlar karşımıza burda anca ordan yazıyorlar , büyük otele gelin dediler gittik karşımıza çıkan yok, birde isminin sonuna 55 eklemiş **

bu piçler yüzünden ts'den gelenlere olan olucak

Serkan

CurvaSs

bi' tane daha var öyle kişi.. td-karadeniz topiğinde bakınırken gördüm location'ununa "bize samsun da trabzon" yazmış. kibar ir dille uyardım pek anlamadı. biraz daha anlamazsa ağır konuşacam. yeter ulan, yok işimiz yok felan gibi saçma sapan muhabbetlere giriyorlar sonra. adam mısınız? değil misiniz? anlamadım valla..!!

Serkan

ona gittik işte büyük otel'e ama çıkamadı karşımıza (=

CurvaSs

çıkar mı delikanlı? çıkar mı?!!

maviay55

bu spiker mersinli mi? bu nedir arkadaş >:(

kuzeycity

Serkan

CurvaSs

CurvaSs