Samsunspor'un İsminin Satılması İsteği

Başlatan mehmet yılmaz, 26 February 2011, 21:01:26

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Kardesim bu yonetimde o duyguyu taşıyacak yurek nerde ?

Serkan

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 March 2011, 00:32:56
Duyduğuma göre Ordulular Uğur TÜTÜNEKER'i protesto için maraton tribününü boş bırakmış bu maç Dün dikkatimi çekmişti ama tadilat var sanmıştım.Adamlar tepkilerini organize bir şekilde göstermişler.Biz bunu beceremeyiz.

Abi şampiyonluk yolunda maraton tribününü tadilata alan zihniyet ( =

jean

takimi satma diye birsey yok ne satmasi para karsiliginda adini tasiyorsun takim yine samsunspor yine bizim takimimiz karli cikacan olan yine samsunspor

Dartagnan

ah be jean bız bunu dusunemeyecek ,anlayamayacak  kadar malız degıl mı ?

Serkan

Alıntı yapılan: jean - 01 March 2011, 15:35:21
takimi satma diye birsey yok ne satmasi para karsiliginda adini tasiyorsun takim yine samsunspor yine bizim takimimiz karli cikacan olan yine samsunspor

Jean taş koko ne kullanıosun aynısından bizede ; )

Fecr_55

Napolyon yasasaydi da, görseydi seni, sagkolu olurdun eminim..

Dartagnan

objektıf yıne ıcraatını yapmıs denge gazetesinde ...Ya sabır Allah ım ya sabır.

King1965

ben pek sevmem bole futbol takımlarının ısımlerını kullanılmasını basketbolu anlarım gese cafe crown febe ulker stadıda anlarım fı yapı ınonu..  ama futbolda ısmın onune reklam almayı anlamam.. Ancak bırseyı dusunuyorum kı  Bu Galip Ozturk Super lige cıktıgımızda metro samsunspor yapabılır gıbıme gelıyor .. Belli Olmaz Bu isler.. yada metro 19 mayıs stadı gıbı..

King1965

Alıntı yapılan: yirmiuc - 02 March 2011, 15:18:50
anlayabilmek için fb,bjk, gs'nin yapmış olması mı gerekiyor yani?
ilginç bir yaklaşım.

su sayfaya kac gundur gırmıordum ılk once yazılan pek cok seyı okudum.. bır kac kısıyle tartısma ortamı olmus fb gs bjk ıle ılgılı cıft takımlı cart curt benı bole polemıklere sokma dostum ! . Bben burada yorum yazarım tartısmaya gırmem.. Ben basketbolda reklamdan yanayım futboldan deıl.. anladın ? baskete verılen reklamları ornek verdım. iyi gunler

Ajan

Samsunspor kitabında Teoman abinin Samsunspor Samsun'un da Üstündedir yazısından alıntı ''Şayet Samsunspor'a destek olunurken kulübün kendisi değil,kulübü yöneten kişiler esas alınıyorsa bu büyük bir yanlışlıktır.Nasıl ki kadrodaki oyuncuların ismine göre takım destekleyen bir taraftarın söz edilmezse,kulübü yönetenlerin isimlerine göre verilen desteğinde gerçek bir destek olduğu söylenemez.''

Sırf maddi açıdan zenginleşeceğimizi düşünen çevreler kayıpların hattı hesabının olacağı bilincinde değil maalesef.Örneğin;Kulübün adı Metro Samsunspor oldu bulunduğu alanda Metroya rakip olan bir sürü ticari şirket var.O şirketlerin bize destek vereceğinizi düşünüyor musunuz? Ben şahsen düşünmüyorum çünkü hepsinin kendine göre ticari menfaatleri var ve o menfaatlere bağlı olarak ticari hayatlarını sürdürecekler.1 kazanalım diye 10 kaybetmeye gerek yok.Ki kaybedilen sadece maddiyat değil 1965'den bu yana gelen kültür gelenek ve Samsunsporluluk bilincidir.

Ahmeti

02 March 2011, 17:26:10 #100 Son düzenlenme: 02 March 2011, 17:41:24 AHMETÝ*55*
mademki birileri sponsor olmak istiyor o zaman reklamını formaya yapsın o şekilde kendi reklamı için daha faydalı olur ben zannetmiyorumki ne taraftar,ne gazete,nede tv.x samsunspor diye bahsedeceklerini.

eren55

Samsunspor isminin önüne başka isimler getirmek isteyen ulemaya ithafen;

Koskoca takımı borsaya çevirmek ne oluyor?Yok illa diyorsanız 'Burası borsa.',o zaman diyorum 'Artık kim kime korsa!'.Ama sokakta ama sloganlarla stadda,kimilerine de sandıkta!

mehmet yılmaz

Kongreye girerken takım liderdi, eğer o kongre bir hafta sonra, yani şu sıralar olsa idi ne olurdu acaba?
Takım lider diye ismini satmaya kalktılr hemen. En az bir hafta ortalarda görünmezler!!!

Ajan

Benim gözümde Adana maçında başta Abdülaziz olmak üzere sahadaki çoğu futbolcu takımın ismini satmıştır

TeRMeLee

Bunlar takıma yatırımın dozunu kaçırıyorlar. Stadın çatısındaki Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü de reklamla kapatmışlardı .  .:.:.