Samsunspor'un İsminin Satılması İsteği

Başlatan mehmet yılmaz, 26 February 2011, 21:01:26

« önceki - sonraki »

Ajan

28 February 2011, 23:19:10 #75 Son düzenlenme: 28 February 2011, 23:23:45 *AgEnT*
Alıntı yapılan: spooks - 28 February 2011, 23:12:19
biz ne desek yönetim yine yolundan şaşmaz abiler bana göre  :(
Maçta 20 bin kişi 2 dk tempo tut protesto et bak birşey yapabiliyorlar mı? Ama 20 bin kişi tempo tutar mi tutmaz tutturmazlar(!) Sponsorluktan gelecek para yerine ''Kravatlı Hırsızlar'' çaldıklarını ödesinler vergi borcu ortadan kalkar.  

spooks

eren55

Para uğruna koskoca camiayı gümletecekler!

edmontdante

Duyduğuma göre Ordulular Uğur TÜTÜNEKER'i protesto için maraton tribününü boş bırakmış bu maç Dün dikkatimi çekmişti ama tadilat var sanmıştım.Adamlar tepkilerini organize bir şekilde göstermişler.Biz bunu beceremeyiz.

Ollivanders

Abi tadilat var diye boş bıraktılar . Ben oyle biliyorum :)

edmontdante

Ollivanders

TD de başlık açtılar hatta abi maraton tribununde tadilat başladı diye.  O nedenle boş oldugunu ve Samsunspor gibi deplasman yapacak takımları nasıl susturacakları konusunda arayıştalar:D

edmontdante

Hedef süper ligde protesto için dediler ben onların yalancısıyım.
oooo desene Ordu deplasmanı muhteşem olacak

Ollivanders

Abi inş oraya mukemmel bir havayla gideriz . O tadilat halindeki maraton tribunune talip olur muyuz ? :)

BİR MASUM MOR MENEKŞE AGLIYOR MU NE ?

Musti

Bence kulüp tüzüğü baştan aşağı değişmeli, yenilenmeli ve eğer marka değeri yaratmak isteniyorsa Samsunspor'un kültürü, değerleri doğrultusunda değiştirelemez, hatta değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeler konulmalıdır.

SAMSUNLU ORUMA 55

Samsunspor'un isim hakkının satılması durumunda Samsun karışır hemşerim :( zzzzz >:(

##kdc##

bence ismimizin önüne "X" gelip x Samsunspor olmasında biz yine Samsunspor kalalım, onların ismi "Samsunspor x" olsun yine reklam parasını alalım :) ee koskoca ismimizi alıolar değerini vermeliler ;D şaka bi yana ismimizi değiştirme gibi bi fikir düşünülemez teklif dahi edilemez >:(onca derdin arasında bi bu eksik kalsın bari. samsunspor_x

Forvetim

kurulda bir karar alıp oldu bittiye getirilecek kadar basit bir iş değil bu, hiçbir Samsunsporlu bunu kabul edemez. bazı şeylerin manevi bir değeri vardır, Samsunspor adının değeri paha biçilmezdir. bu yüce değerimize isim eklemeye niyetli olanlarla beraber ismini vermeyi düşünenlere de tepkili olmalıyız.

Ayberk

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 28 February 2011, 19:44:42
Diyosunda bu bir liraya maddi olarak degilsede düşünce olarak karşı çıkıp hukuki olarak haklı çıkacakları düşünmemişsin. kısacası demokrasi..

Düşünemez olur muyum, elbette düşünüyorum. Ve çok da iyi biliyorum Samsunlu ve Samsunsporlu olmadığını açıkça beyan edenlerden önce, bizlerin karşısına geçip de "Samsunspor'un iyiliği için..." ağzı yapanların karşı çıkacağını. Hal böyleyken benimkisi zaten ütopya. Hani olsaydı iyi olurdu gibisinden...

Taraftarlık böyle bir şey değil mi zaten? Sana ne be oğlum takımın adı değişecekse?! Adapazarlı bir dostum da Sakaryaspor'a destek olsun diye belediyenin bedava olan umumi helasının kulübe tahsisini düşünecek kadar kafa yorabiliyorsa, bu taraftarlık bizi deli etmiş demektir. Ne yapalım gerçek dünyadan uzaklara gidip hayal kurmak istiyor bazen insan :(

Sercan

Medicalpark Antalyaspor olarak değiştide  sanki şampiyon mu oldular.Biz süperlig de herkese kafa tutarken sadece " SAMSUNSPOR " duk..