Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

Ayberk

Adana için galibiyetten başka seçenek yok şu durumda. Hele de Giresun falan tempo yakalamışken ;) Çıkacaklar, açık oynayacaklar veya oynamaya çalışacaklar. Mersin'deki gibi ekstra durumlar(Ahmet'in performansı gibi) olmazsa rahat rahat bir maç izlemiş olacağız uzun zaman sonra. Benim kanaatim bu. Açık bırakıp, pozisyon bulmamıza imkan sağlayacaklar, yeter ki bizimkiler gole çevirebilsin. Gerçi Adana'nın kaleciye pas atarken bomboş pozisyonda kendi kalesine gol atan topçuları da yok değil hani :D :)

Kısacası bu maçta zorlanacağımızı pek sanmıyorum, inşallah yanılmam. Ligde hangi takımla oynamak istersin deseler ya  erciyes_x ya da  adana_x derdim şu durumda. Cidden formsuzlar. Hatta ya akhisar ya da adana düşer diyorum, bu kadar da iddialıyım

beşnumara

Duyuru: Adanaya gelecek arkadaşlar son zamanlarında sadakalarını vermemişlerse tüm bozuk paraları Adanaya saklasın.Bknz. Mehmet Yılmaz :) :)
her taraf dilenci dolu herkesi memnun edin ki adanadan memnun ayrılın:D:D
Teşekkürler sevgiler...  :-*

babasamsunlu

AYRICA GİDECEK OLAN EVLİ KESİME SESLENİYORUM..
HANIMLARIN GÖNLÜNÜ ALMADAN YOLA ÇIKMAYIN..
TAŞ OLUYORUZ VALLA..
SİZİN YÜZÜNÜZDEN SÜPER LİGİ GÖREMEYECEZ ULEEEYYYNNN :):)

06 onur 55

Adana deplasmanına organizasyon varmı? Ankaradan takviye olabılır

Serkan

Hocam biz allahın izniyle yarın listeyi açıyoruz

Bir büyük otobüs, olursa ankara yol üzerinde ise sizleride aramızda görmeyi isteriz.

ahmetsefa55

valla samsundan adanaya gıderken ankaraya ugramak yolunuzu cok uzatır.sız yozgat uzerınden adanaya gecersınız tahmınımce.

Serkan

berusa55

ahmetsefa55

akan abimde geliyordu fakat lakin gelemiyo.çunku onun samsunda vatan55 le ufak bır hesaplasması olacak o saatlerde  :P yoksaaa   8) 8)

celebi

Serkan

Ollivanders

Mercedes en kısa mesafe hesaplamasında adana yolculugu 690 km :D ve güzergah boyle.

berusa55

Yakın yav. Dura kalka en fazla 10-11 saatte gideriz.  :D

ahmetsefa55

abi gidiş değilde dönuş sıkıntı oluyo ya.zaten saatlerce uyuyamıyosun.ustune macta trıbun yap.donus yolu valla o yorgunlukla kafayı koyarsınız gozunuzu samsunda acarsınız.bı de 3 puan olursa o uyku ne tatlı olur of of of . :)