Samsunspor'un İsminin Satılması İsteği

Başlatan mehmet yılmaz, 26 February 2011, 21:01:26

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Herşey paraya çevrilebilir mi Jean? Ya da herşeyin bir fiyatı var mıdır?

Sercan

Alıntı yapılan: jean - 28 February 2011, 21:45:16
artik hersey parayla donuyor dustugumuzden beri parasizliktan perisan olduk oyuncu alamadik dogru durust coluk cocukla ligde kaldik egerki buyuk katki saglicaksa yok demenin anlami ne

la bi git işine ya

ahmetsefa55

kımse kusura bakmasın ama ben boyle laflara ceza verılmesınden yanayım.

Serkan

Alıntı yapılan: jean - 28 February 2011, 21:45:16
artik hersey parayla donuyor dustugumuzden beri parasizliktan perisan olduk oyuncu alamadik dogru durust coluk cocukla ligde kaldik egerki buyuk katki saglicaksa yok demenin anlami ne

germe lan bizi zaten yeterince derdimiz var.

evet oyuncu alamadık tahta kapalı kaldık ama ruhumuzu satmadık ama insan kendisinde olan şeyi savunur sende olmadığı için sorun değil satmak

kutsalforma

samsunspor_x

Bu armanin önüne baska isim yakismaz, manavdan domates almiyorsunuz beyler, Samsunspor bu
Dünyanin hicbir parasina bu takimin ismini degistiremezsiniz!

Gorkem

Biz Samsunsporu bu isimle sevdik para için bu isim değişilemez. samsunspor_x samsunspor_x

Ajan

Boşuna demedi Nuri Asan:'Bir Sevdadir Samsunspor' diye ismimizin önüne sponsor geldiğinde 'Bir Sevdadır X Samsunspor' diyebilecek misin jean?

Serkan

Fecr_55

@ jean, bu konuda da fransiz kalsan en iyisini yaparsin..Böyle birsey olsa süper ligden düsülmüyor mu? Nasil mantik yürütüyorsun sen, daha dogrusu ne bu mantiksizlik, ne bu ruhsuzluk? Bu lafim senin gibi düsünen herkese..!

Haneye tecavüz gibi olur bu isim degisikligi, degerimizi yitirmek icin mi bugünlere geldik..Tarihi eserimizin yikilmasina nasil razi gelebilir gönüller?
Oradan gelecek paranin getirisinden önce nelerin kaybedildigini düsünsünler..Basarinin gelecegi kesin mi? Ama kalbimizin, dilimizin SAMSUNSPOR diye haykirislarinin yara alacagi kesin..! Dilim varmaz SAMSUNSPOR'umu yabanci bir isimle anmak..
Ben askimin adi kirlensin istemiyorum..!

cany

her zamanki jean laf olsun torba dolsun daa

sadece55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 February 2011, 21:46:16
Herşey paraya çevrilebilir mi Jean? Ya da herşeyin bir fiyatı var mıdır?

Abi çok türk filmi kaçmış ya :)

Serkan

spooks

biz ne desek yönetim yine yolundan şaşmaz abiler bana göre  :(

supernatural_55

jean bi sal daa,kimse veya hiçbir meblağ Samsunspor ismini satın alamaz!!!

Fecr_55

Tertemiz SAMSUNSPOR'uma helal olsun, onu sadece 10 harfiyle seven hepimize helal olsun..

Fransizlar anlar, Qui n'a rien ne perd rien.. (Hiç bir şeyi olmayan hiç bir şey kaybetmez) di mi?? Bizim kaybetmeyi göze alamadigimiz bir gururumuz var, olmayanlara aciyorum..!