Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

King Of The North

En kötü karada yensek de olur benim için :D
Kapanmayacaklar ve biz de topumuzu oynayacağız.

kuzey55

Osman Özdemir gönderildi Adana'da...bu kötü oldu bizim için.

babasamsunlu

Ya ben böyle durumalrda çıkıp oynayıp alacaksın derim hep..
Karşı takımın sana karşı koyabilecek hiç bir silahı kalmamış..
Sen çıkacaksın Şampiyonluğa oynayan takım gibi oynacaksın gardı düşmüş rakibi dağıtacaksın..

O gitmiş bu gelmiş önemi yok bence..
Kemal Kılıç gelirse yine hiç şaşırmam Adananın başına :) :) :)

kuzey55

ekstra bir motivasyon olurya böyle durumlarda o açıdan kötü olur diyorum.ama önceki seneler gibi değiliz şampiyonluğa oynuyorsak 4 önemli eksikle karşımıza çıkacak takımı yenmemiz lazım.ama kolay olmayacağı kesin.

kumköylü ahmet

ben Artik Rahat Konusamiyorum Hanki maca Rahat Desek O Mac Bizim Kabusumuz Oluyor..
Fahri ve Zencilerinin Oynamamisi Buyuk Avantaj.Ya Al Bu Maci Yada Al.Baska Yolu Yok

Atakumlu

mbamba orta sahada direncli bir oyuncuydu olmaması bize buyuk avantaj, adana da kalede de sıkıntı var gibi inşALLAH bizim acımızdan rahat bir mac olur...

twitter

kartal maçında "evinde kartalı yenemiyorsan şampiyonda olma" demiştim
şans yanımızda gitti sıramızı koruduk

ama artık birileri potanın dışında kalmaya başlayacak ve bu adanayı yenemiyorsan şampiyonda olamazsın

puan kaybı bizi play off dışına atar belkide...

SAMSUNLU ORUMA 55

samsunspor_x adanaya organizasyon bence şimdiden başlayabilir siz ne nerdesiniz abilerim ??  samsunspor_x

berusa55

Sağlık durumları iyi
28 Şubat 2011 / 13:59
Samsunspor'un önemli oyuncuları Kenan Yelek, Murat Yıldırım ve Kemal Tokak'ın sakatlığının büyük ölçüde geçmesi takım içinde moralleri bir kat daha artırdı

SORUN KALMADI
Samsunspor'da sakat futbolcular Kenan Yelek, Murat Yıldırım ve Kemal Tokak'ın hafta sonu deplasmanda oynanacak Adanaspor maçında oynayabilecek duruma gelecekleri açıklandı. Kulüp Doktoru Mehmet Özden tarafından tedavilerine yoğun olarak devam edilen üç futbolcunun bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

ŞANS VERİLİRSE OYNARLAR
Kulüp Doktoru Mehmet Özden, "Hocamız bu oyuncularımıza şans vermesi durumunda oynamalarında hiç bir engel yok. Bu futbolcularımızın dışında ise takımda sakat oyuncumuz bulunmuyor" diye konuştu. Dün idman öncesinde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Kulüp Doktoru Mehmet Özden ile özel bir görüşme yaptığı da öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=54177

uzunmehmet

adananın yolları taştan  samsunspor_x sen çıkardın beni beni baştan.... adana yolu zafer dolu... beni kimse tutamaz akalım cukurovaya....

Serkan

ahmetsefa55

hadi daa başlık açılsın adana yolcusu kalmasın  :P

yirmiuc

Alıntı yapılan: twitter - 28 February 2011, 14:13:49
kartal maçında "evinde kartalı yenemiyorsan şampiyonda olma" demiştim
şans yanımızda gitti sıramızı koruduk

ama artık birileri potanın dışında kalmaya başlayacak ve bu adanayı yenemiyorsan şampiyonda olamazsın

puan kaybı bizi play off dışına atar belkide...

katılıyorum. artık gerçekten çok kritik haftalardayız.
en ufak bir hata hem takımda hem taraftarlarda motivasyon kaybına neden olur. ve kolay kolay da toparlayamayız.

özkan

kibong ve fahri yoklar bizim maçta.özellikle fahri büyük avantaj.aynı bizdeki gibi orta sahada nasıl biz hakanla başlıyorsak onlardada fahri aynı dişli görevinde.

Orta sahayı muratla hakan oyuncak eder,adananın uyuz defansınıda zenke maç boyunca  :-* :-*  :D :D :D

berusa55

Futbolcular neşe saçıyor
28 Şubat 2011 / 16:59
Samsunspor'da 24. hafta hazırlığı başladı.Kırmızı Beyazlılar sekiz oyuncusundan yoksun çalıştı.

Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Bank Asya 1.Lig'de 37 puanla 2.sırada yer alan Samsunspor 24.haftada oynayacağı Adanaspor maçı hazırlığına bir günlük tatilin ardından start verdi.Hafif yağış altında başlayan antrenmanda oyuncuları yanına toplayan Teknik Patron Hüseyin Kalpar, futbolcularla bir müddet konuştu.Ardından düz koşuyla antrenmana başlayan futbolcular elle çift kale maç oynadı.Çift kale maç sırasında futbolcular arasında ilginç görüntüler yaşandı.Neşeli geçen çalışmanın devamında futbolcular ayak tenisiyle idmanı tamamladı.

Sakatlığı devam eden Murat Yıldırım, takımdan ayrı düz koşu yaptı

8 eksikle çıktılar

Haftanın ilk antrenmanına izinli futbolcular Hakan Koçarslan, İzzet Akgül,Zenke ve Agbetu katılmadı. Kaleci Serkan Boydak,Oğuz Üstünel,Oğuzhan Azgar ile Gökan A2 takımda olduklarından dolayı idmanda yer almadı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28823