Samsunspor'un İsminin Satılması İsteği

Başlatan mehmet yılmaz, 26 February 2011, 21:01:26

« önceki - sonraki »

Serkan

abi dünden beri aklım almıyor, salonda ki Samsunspor'lu sayısı elin parmakları kadar hele bir tanesi çıkıyor böle titreme ayakları yapıyor..

beyle bu kulubun borcu ne kadar biliyormusunuz siz masalları çekiyor, bilmiyorki biz bu takımla yatıp bu takımla kalkıyoruz, burdaki insanların derdi Samsunspor olmasa kim bilir nerelere gelirlerdi, bakan var milletvekili var çıkıp yağcılık yapıcaklar..

samsunmania

Alıntı yapılan: Serkan - 27 February 2011, 18:00:11
abi dünden beri aklım almıyor, salonda ki Samsunspor'lu sayısı elin parmakları kadar hele bir tanesi çıkıyor böle titreme ayakları yapıyor..

beyle bu kulubun borcu ne kadar biliyormusunuz siz masalları çekiyor, bilmiyorki biz bu takımla yatıp bu takımla kalkıyoruz, burdaki insanların derdi Samsunspor olmasa kim bilir nerelere gelirlerdi, bakan var milletvekili var çıkıp yağcılık yapıcaklar..

serkan'ım yıllardır kulüp bu tür adamların oyuncağı oldu zaten. paralar kazanıp adam oldular. Herkes zamanı gelince cevabını alacak kardeşim.Şu takım bi çıksın da.

usare

Evet şu anda oradalar. Ama inşallah sizler bizler, içimizden orada olacak insanlar çıkacak. İşte o zaman gerçek samsunsporlular neler yapabilir onu göstereceğiz onlara. Yalakalar...

Ekrem

Biz bu isme bu armaya gönül vermişiz Ne demek takımın önüne sponsor adı   >:(

Sioux

bugün para için takımın ismini satanlar, yarın baska nelerini satarlar acaba?  >:( >:(
bizim tepkimizi sadece SAMSUNSPORLULAR anlayabilirler.

jean

kimse beni elestirmesin sponsorluk isi aklima yatti cok buyuk katki saglarsa guzel olur bence basketbol takimimiz panasonic samsunspordu degisen ne oldu hicbirsey cikan 1. lige samsunsporumuz oldu oynayamadi gerci ama o baska bir olay bu konu yillardir aklimda aklimdan metro samsunspor geciyordu hep 1.lige cikarsak galip ozturkun olusumuyla bu dusunce gerceklesir ins

sadece55

Alıntı yapılan: jean - 28 February 2011, 01:07:21
kimse beni elestirmesin sponsorluk isi aklima yatti cok buyuk katki saglarsa guzel olur bence basketbol takimimiz panasonic samsunspordu degisen ne oldu hicbirsey cikan 1. lige samsunsporumuz oldu oynayamadi gerci ama o baska bir olay bu konu yillardir aklimda aklimdan metro samsunspor geciyordu hep 1.lige cikarsak galip ozturkun olusumuyla bu dusunce gerceklesir ins

sonradan öğrenildi ki Panasonic aslında 5 kuruş vermemiş...ve ayrıyetten Lige çıkınca basıp gitmişlerdi ve takım lige katılamamıştı...

Serkan

Alıntı yapılan: jean - 28 February 2011, 01:07:21

Ciddimisin ?

sadece55

Serkan

Başkası olsa zaten daha derinlere girerdim(=

Burak

Jean senden daha karamsar bir açıklama beklerdim şahsen  :( :(

FaTiH_HaN

Çok can sıkıcı bir durum  :( Samsunsporumuzun ismi önüne yada arkasına sponsor isminin gelmesi; Samsunsporumuzun, bizim sevidiğimiz armasına aşık oluğumuz Samsunspor olmaktan çıkması anlamına geliyor. Samsunspor zaten başlı başına bir markadır bunu anlayın artık anlayın! Önüne arkasına başka markalar eklemeye gerek yoktur!

Borçları bahane etmesinler. süperligde en az alan takım sezon başına 25 trilyon para alıyor. Samsunsporun borcununda 35-40 trilyon olduğunu düşünürsek. 5-6 senelik bir borç yapılandırılmasıyla Samsunsporumuz düzlüğe çıkar. Yöneticiler Samsunspora kalıcı gelir elde edecek projeler yapacağına, nasıl emek harcamadan para kazanırız derdine düşmüşler. yazık!

Samsunsporun sahibi taraftarıdır. Taraftarın rızası olmadan bu işe kalkışanlarda olsa olsa şerefsizdir karaktersizdir!

spooks

Halka anket yapılsa ama onlarin gozu kesmez o işe kabul edılmeyeceğını bıldiklerinden

vanlioglu

başına, kıçına isim takılıp süper lig'e çıkacaksak hiç çıkmayalım daha iyi. ben sadece ve sadece samsunsporumla amatörde de mutluyum.

KotuCocuk55

Takim süper lig yolunda emin  adimlarla ilerliyor.
Ama taraftar yonetime tepkili..
Taraftar her ne kadar bu sezon buyuk destek gorsede kulubun icindeki siyasi yapilasmaya tepkili.
Taraftar her ne kadar cok sevse ve katkilarini alkislasada metro bile olsa samsunspor isminin onune reklam alinmasina tepkili.

Geriye kaldi 11 mac,

Sampiyon olup super ligede cikabiliriz yada ilk 6 ya bile kalamayabiliriz mevcut puan durumunda..

Umarim sampiyon olacagiz ama sizce taraftardan gelen tepkiler uzerine birileri;

BU TAKIMIN ONUNE BIR SET CEKERMI?

Eger onumuzdeki surecte sert bir dusus yasarsak sebebini ve sorumlularini biliyor olacagim.
Elimde gozle gorulur bir kanit olmamasina ragmen de kimse beni aksine inandiramayacak...