Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

hakem serkan cinar bence cok taraflliydi adanaya her harekette sari verdi maci katleden hakemdi gecen sene bizim macda oldugu gibi hemde yine adana maci ne tesaduf..penalti ise haksizdi adanaya yazik oldu fahri ve zenci oyunculara bize karsi oynayamacak olmasi guzel

samsunmania

Ahmet görkem görk de sakatlandı herhalde. bi ton da sarı kart gördüler. Cezalı sayıları da fazla olabilir.

davidsavage

27 February 2011, 18:48:50 #13142 Son düzenlenme: 27 February 2011, 19:46:26 davidsavage
Biraz ilerisini düşünerek baktım da fikstüre nasıl avantajımız diye;şöyle bişey çıkıyor ortaya. Samsunsporumuz evinde giresunla oynarken denizlispor haftayı bay geçiyor,Samsunsporumuz evinde karşıyaka ile oynarken orduspor haftayı bay geçiyor. İlerleyen haftalarda bu bay avantajını iyi kullanırsak puan farkı açılır gibi geliyor.Şimdilik başabaş gitsede takımlar arası rekabet, Samsunsporumuz liderlikte tek başına kopup gidecek bu ligden inşallah süper lige.

kuzey55

mersini hiç sevmiyorum ilerleyen haftalarda sorun çıkarmamaları için yenilmelerini istiyorum.denizli zaten ilk 2 yarışında olacatır hep.denizli kazanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.en kötü beraberlik olsun :)

furkan5534

ahahahah denızlının ısıkları yok yarıldımmmmmmmmmm ;) ;) :) :) :) :)

kuzey55

orda cep telefonlarıyla ne şov yapardık ama :)

twitter

furkan5534

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 February 2011, 20:01:15
orda cep telefonlarıyla ne şov yapardık ama :)

dimi  :D süper bunlar karanlıkta bırbırlerını duduklemese barı  ;D ;D

berusa55

Şota yat da bu kadar erken değil. Kayersinin ciddiyetsizliğine ve yediği gole bakın  >:(

furkan5534

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 February 2011, 20:03:22
Şota yat da bu kadar erken değil. Kayersinin ciddiyetsizliğine ve yediği gole bakın  >:(

aynen salak bunlar yedıler gol'u dk 1 de

twitter

furkan5534

gazıantep cıkar ama bu gıdısle 8 mactır lıgde yenılmıyorlar kupa ve hazırlık maclarınıda sayarsak 14-15 mactır yenılmıo g.antep

davidsavage

Kayserinin kalecisine hep mal derdim yine beni utandırmadı  :( >:(

furkan5534

denızlı stadı gene bombos bu aptl denızlı seyırcısı futboldan hıc mı anlamıyo be kardesım.hıc mı zevklerı yok bunların.sırf ztn mersın traftarının sesı gelıyo suan.

twitter

27 February 2011, 20:16:49 #13154 Son düzenlenme: 27 February 2011, 22:22:45 samsuni
bu denizlililerde kameranın dibinde bağırıyor