Samsun(spor) marşı : Şiir

Başlatan katana, 18 February 2007, 22:27:55

« önceki - sonraki »

King Of The North

Orhan Gencebay'a saygım sonsuzdur ama daha memleketinde konser bile vermedi gerçi hiç halk konseri yok ama gene de Samsunla, Samsunsporla ilgili olarak babayı pek düşünemiyorum.

timofte

Sayın Sedat Büyük bu çalışma için elinize sağlık.

Bununla ilgili mevcut başlık vardı ama bulamadım. Daha önce marş yapmayı düşündüğünü beyan eden Sn.Orhan Gencebay'a mail atarak bu konuda ilgi beklediğimizi bizler de ilettik ama ne yazık ki bir cevap alamamıştık.

piyanist

Sedat Büyük Hocam ellerinize emeğinize sağlık.Başarılı çalışmalar

Pergani 55

tek kelimeyle mükemmel. aradan uzun zaman geçmiş ama olsun yinede tebrik ediyorum. ellerine saglık Sedat BÜYÜK

ahmet

orhan gencebayın int adresi  orhangencebay.com.tr  buradan ulaşabiliriz sanırım sürekli ve değişik arkadaşlarla bir baskı oluşturursak dikkate alır özellikle sözünde dur demeliyiz hep beraber.

maço

valla hocam kral sıır hemen bı calısma yapılması lazım

edmontdante

Alıntışu anda hiçbir takımın böyle bir marşı yok... ne fb ne gs ne bjk ne de diğerleri... bütün marşları uyarlama... öyle bir beste olmalı ki onlar bile fark etsin... kıskansın... ürksün... beste yapacak arkadaşlar lay lay lom besteler yapacaksa hiç uğraşmasınlar... bunu onaylamam... dinleyenin tüyleri diken diken olacak mı? o zaman tamam... dinlerken samsunlunun gözleri dolacak mı ? o zaman tamam... 19 Mayıs Mabedi dolacak mı ? o zaman tamam... Samsun şampiyon olacak mı? o zaman tamam...

Süper bir çalışma.Yazarın yukarıdaki ifadeleri de SAMSUNSPOR'u bizler gibi benliğinde hissettiğini ortaya koyuyor.Özgün bir beste ile yazarın mabet diye nitelediği 19 Mayıs Stadyumunu tribünlerinde duymak müthiş olur.Kulakları rahatsız edecek derecede güçlü bir ses ve dolayısıyla birliktelikle(Bu hep beraber tezahurat olayını  yaşarken görebilecek miyiz acaba).Ben de diğer arkadaşlar gibi yazarı tebrik ediyorum bu çalışmasından ötürü.

suat45

Sevgili üstad gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Yüreğinize ve kaleminize sağlık. Zor geçen bu dönemde böyle güzel bir eserin bu büyük camiaya armağan edilmesi yüreklere serpilen birer su damlası olacaktır diye düşünüyorum.
Umuyorumki bu esere iyi bir güfte yapıldığında yer yerinden oynayacak mabedimiz olan 19 mayıs stadyumu bu marş eşliğindeki fırtına esintisindeki rüzgarıyla 1. lige doğru yelken açacaktır.

supporter

Alıntı yapılan: "suat45"bu marş eşliğindeki fırtına esintisindeki rüzgarıyla

o da güzelmiş

hasselbaink

Alıntı yapılan: "supporter"
Alıntı yapılan: "suat45"bu marş eşliğindeki fırtına esintisindeki rüzgarıyla

o da güzelmiş

laf olsun torba dolsun

Samsunsporlular uyanık olsun...

angel-35

Canikli demişki,

Alıntılaf olsun torba dolsun

Samsunsporlular uyanık olsun...

Asıl senin söylediklerin laf olsun torba dolsun bilmem bilincendemisin. Bu arada haddini de aştığının farkındasındır sanıyorum.

Ebru/İzmir

sedatbuyuk

ben de bir arkadaşımdan rica ettim beste için... bir rock grupları var. inşallah yapabilirler...

ve herkese teşekkür ederim... hergün tebrik için birkaç e-mail alıyorum... sizin duygularınıza tercüman olabildiysem ne mutlu...

hasselbaink

Alıntı yapılan: "angel-35"
Asıl senin söylediklerin laf olsun torba dolsun bilmem bilincendemisin. Bu arada haddini de aştığının farkındasındır sanıyorum.

Ebru/İzmir

Size siz demek isterdim ama bu kadar sert bir mesajdan sonra, senin cevabını hızını alamayıp açtığın "saygıya davet" başlığında verdim. Çok güzel yazılmış bir Samsunspor Marşının konuşulduğu bir topicte böylesi bir tartışmanın içine girmek istemezdim. Sedat Bey'den ve Samsunsporlu kardeşlerimden özür dilerim.

Sedat Bet kardeşim, bu marş bugün olmasa bile ileride mutlaka değerlendirilecektir. Buna eminim. Çok geç mi olur bilmiyorum ama kulübümüzün 45. Kuruluş Yıl Dönümü olan 2010 da 45.Yıl Anısına diyerek bu marşın ortaya çıkarılacağına inanıyorum.

sedatbuyuk

çok teşekkür ederim. sizlerle birlikte olmak büyük mutluluk. 17 marttaki istanbul maçında da bulunacak arkadaşlar varsa tanışmak isterim. ben de orada olacağım.

bu marşı resimlendirmek geliyor içimden... bilmiyorum içinizde samsunspor fotoğraflarından özellikle de efsane futbolcularımızın maçtaki mücadele görüntülerinden bir poster yapabilecek photoshop bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yapabilirse bu marşı kendi sitemde o haliyle hatta birçok sitede yayınlamak istiyorum. flash çalışmalar yapılabilir. daha önce de söyledim. birçok şekilde değerlendirilebilir.

Unutmadık asla kara günleri...
Hırçın bir dalgayız o günden beri...

siz de unutmayın...

katana

samsunsporumuz adına yapılan her güzel şey gibi bu şiir de unutulacak sanırım. hocam, şahsen sitenizi arasıra yoklamaktayım. yakında çıkacak kitabınız hayırlı uğurlu  olsun. bu şiir de kitapta yer alıyordur umarım.

admin arkadaşımız bu marşı sitede sabit bir yere koyabilir mi acaba? hocamız da izin verirse tabi... önerisi benden...