Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

19 mayıs tarafına giden dolmuslar nereden kalkıyor bilen var mı??

berusa55

Alıntı yapılan: emre55 - 27 February 2011, 00:57:54
19 mayıs tarafına giden dolmuslar nereden kalkıyor bilen var mı??

Daha önce İlkadım Stadı'nın ordan kalkıyordu ama şimdi SAMRAY'ın en son durağı olan "Üniversite" durağında inince dolmuşlar var; ordan sanırım 19 Mayıs Alaçam Bafra ve Yakakent'e giden araçlar...

##kdc##

Alıntı

Samsunspor'umuzun unutulmaz başkanı, "Hasbi Ağa" lakaplı Hasbi Menteşoğlu'nu vefatının 9. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Nur içinde yat Ağa'm

emre

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 February 2011, 01:03:25
Daha önce İlkadım Stadı'nın ordan kalkıyordu ama şimdi SAMRAY'ın en son durağı olan "Üniversite" durağında inince dolmuşlar var; ordan sanırım 19 Mayıs Alaçam Bafra ve Yakakent'e giden araçlar...

Teşekkürler Ersin Abi..

sercan5592

Boş mukaveleye imza attı

Juventus'un emektar futbolcusu Alessandro Del Piero, hakkında çıkan 'daha fazla para için sözleşme uzatma sürecini uzatıyor' söylentilerinin ardından kulübü Juventus'a boş mukaveleye imza atma teklifi sundu.

Tecrübeli futbolcu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Juventus ile içi boş olan bir mukavele imzaladım. Bu formayı giymek için son sözleşmemde de boş kağıda imza atmıştım" ifadelerini kullandı

Juventus forması alyında 667 karşılaşmaya çıkarak rekor kıran tecrübeli oyuncu, bu süre içerisinde 280 kez fileleri havalandırdı.

Yıldız futbolcu, "Kariyerim boyunca futbol ile, Juventus'un renkleri ile ve taraftarları ile derin bir sevgi içerisinde bulundum. Konu para değil. Hayatım boyunca çok para kazandım. Gelen teklifleri değerlendirsem dahada çok kazanabilirdim" şeklinde konuştu.

GurbetciFanatik

Bugünkü maclar
Giresun : 2   -  G.BLD :  0

Güngören : 1  -  Rize : 0

Ordu : 0    - Akhisar : 1

Tavsanli : 0  -   Adana : 2

Denizli : 0   -   Mersin : 0

keske böyle bitse maclar  :D :D :D :D

twitter

GurbetciFanatik

yenmesin 4 de 4  yapmis olurlar
iyice havaya girerler

red_white

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 27 February 2011, 12:39:29
yenmesin 4 de 4  yapmis olurlar
iyice havaya girerler

bencede yenmesin iyice havaya girerler sonra, beraberlik daha iyi ,

furkan5534

Sercan

Tavşanlı'nın taraftarı denizliden iyi :) :)

twitter

Sercan

Ahmeti

adana'nın forması o nasıl formadır öyle penye gibi.

twitter

adana yensede şunları rahatlasa