Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Gökberk55

gençlerbirliği maçını izledim kalpara yine sinir oldum oktay öyle bir pas verdi ki ahh ahh yazık bize yedi adamı mal herif ya

Akyol

fb-kasımpaşa maçında bizim şimşekleri sırasıda dahil olmak üzere taklit eden fb tribünlerini eşşekle kınıyorum  8) Taklit edilir hale gelmek güzel  ;)

berusa55

Aynen  :D Telefon ışıkları muhabbetini de çalmışlar. Patenti bizde lem onun  :-* :-*

Akyol

Seneye asılını görecekler biraz sabır  ;) 4 :-*

Ajan

Boz Baykuşlardan Sabri'ye hedef tahtası :D :D

ahmetsefa55

arkadaslar şimşekler tezaruhatını ılk bız bulmadık bunu bılıyoruz degıl mı ?  .:.:.

Akyol

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 26 February 2011, 23:36:06
arkadaslar şimşekler tezaruhatını ılk bız bulmadık bunu bılıyoruz degıl mı ?  .:.:.
Şampiyonuda ilk onlar bulmadı sefa  ;) Bu zamana kadar hiç rastgelmedi fb tribünlerinin böyle bağırdığı etkileşim olduğu gün gibi aşikar...

twitter

eses mi yaptı ilk

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 26 February 2011, 23:40:51
Şampiyonuda ilk onlar bulmadı sefa  ;) Bu zamana kadar hiç rastgelmedi fb tribünlerinin böyle bağırdığı etkileşim olduğu gün gibi aşikar...
yok kardesım yanlısın var ben gecen sene yaptıklarını hatırlıyorum  ;)

Kadir ÇELEBİ

Valla ben 90 yıllarda inönü deplasmanında şimşekler a... s ... tezahüratını çok iyi hatırlıyorum :D öncesi varsa onu bilmiyorum sonradan değiştiyse onuda bilmiyorum bildiğim birşey varsa harika yapıyoruz.. Yapptık oldu.

ahmetsefa55

o dediğin şimşekler başka. o eskıden yapılırdı ama sımdı yapılmıyo nedense..
bızım bahsettıgımız sımsekler karsılıklı yapılan  ;)

berusa55

Gaziantepsor'un Eintracht Frankfurt'tan aldığı ve Türkiye A Milli takımını seçen Cenk Tosun bugün iki süper gol daha atmış Eskişehirspor karşısında. Milli takım aradığı golcüyü buldu sanırım. Gerçekten çok yetenekli.

berusa55

27 February 2011, 00:34:26 #12989 Son düzenlenme: 27 February 2011, 00:50:06 berusa55
NURİİİİİİİ ŞAHİİİİİİİN >l< >l<

Bayern Munchen 1 - 3 B.Dortmund

Bayern vs Dortmund 1-2 goal 18' Sahin Super Goal