Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

berusa55

LİDERLİK TAMAM KONGRE SIRADA

Ligde liderlik koltuğuna oturan Kırmızı-Beyazlılar bu hafta yeni başkanını seçecek. Olağan Genel Kurul'a Erkut Tutu'nun tek aday olarak katılması bekleniyor
22 Şubat 2011 Salı 12:15

KONGRE CUMARTESİ
Deplasmanda alınan Boluspor galibiyeti sonucu takımın lider olması camiada moralleri düzeltti. Taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkıları söylerken, yönetim ise hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a hazırlanıyor. Kongre Cumartesi günü Canik Kültür Merkezi'de saat 15.00'de çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

TUTU TEK ADAY
Olağan Genel Kurul'da Başkan Erkut Tutu'nun dışında ikinci bir listenin çıkması beklenmiyor. Başkan Tutu'nun 21 kişiden oluşan yönetiminde 3-4 kişinin liste dışı kalması bekleniyor. Basın Sözcüsü Haluk Tan, önümüzdeki günlerde genel kurulla ilgili açıklamanın yapılacağını belirterek, "Başkanımız bu konuda çalışmasını sürdürüyor. Cuma günü herşey netleşir" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25782

berusa55

TUTU DESTEK TURUNDA
24 Şubat 2011 / 14:12
Cumartesi günü yapılacak olağan kongreye tek liste girecek Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, seçim öncesinde Ankara ve İstanbul'da bir dizi ziyaretlerde bulundu
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde destek turuna çıktı. Hafta başından bu yana şehir dışında bulunan Başkan Tutu, İstanbul ve Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ankara'da Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile görüşen Başkan Tutu, daha sonra milletvekilleriyle bir araya geldi. Cumartesi günü yapılacak ve tek liste olarak gireceği seçim öncesinde destek arayan Başkan Erkut Tutu ve kurmaylarının kongreye çok ciddi bir şekilde hazırlandıkları öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=54030

mehmet yılmaz

Samsunspor ilginç bir macera yaşıyor. Çünkü normalde tribünlerle teknik direktör ve kulüp başkanı/yönetiminin arası iyi değilse, orada başarı olması hayli güçtür. Ancak bizde işler her şeye rağmen planlandığı gibi gidiyor. Tıpkı Kalpar gibi, şehir genelinde iletişim sıkıntısı yaşayan ve pek de kabullenilmeyen bir isim de Erkut Tutu. Yaz aylarında yönetimi aldığında pek çok kesim karşısındaydı ancak "yeter ki takım başarılı olsun" denilerek bir "görmezden gelme ve kişilere değilse de takımımıza destek verme" dönemi başladı. Nitekim iyi de gidiyordu ancak berbat bir şekilde idare ettiği ve tamamen kendisinden kaynaklanan bir kriz dönemi yaşadı. Şampiyonluk kazanılsa bile belli çevrelerin her türlü istismarına açık olacak olan o gereksiz beyanattan, "yanlış anlaşıldım" diyerek kurtulabilecekken ve "yeni bir açıklama yapacağım" dedikten sonra genelde yaptığı gibi yine o dirayeti göstermeyince film tekrar başa sarıldı. Maalesef söz vermek, yerine getirmek, tutarlı olmak, cesaret, temsiliyet gibi faziletler es geçiliyor. Şimdi ise genel kurulda biz delegelerin önüne getirilecek olan ve içeriğiyle ilgili hiçbir bilgimizin olmadığı ama cümleler itibarıyla asla kabul edemeyeceğimiz; bizce bir takım nasları olan Samsunsporluluk değerlerine uygun görmediğimiz bir madde var. Sonu hayrolsun bakalım, neler olacak?

Kabul etmek gerekir ki, Samsunspor için "karizmatik ve bilge başkan" dönemi sona ermiştir. Bunu eleştiri için söylemiyorum, bir gerçeği saptamak için söylüyorum. Demek ki şehir ekabirinin istediği bu tarz, böyle bir başkanlık işleyişi. Çok kızıyormuş bazıları ama tespit son derece yerinde aslında; bir nevi atamayla gelinen; usulen müdürlük gibi bir şey. Bundan sonra da böyle mi olur bilemiyorum lakin mevcut durum böyle görünüyor. Dileyenler başkanlık makamına mugayir hangi hallerin yaşandığını rahatlıkla zihninde canlandırabilir. Çok merak eden olursa da iki-üç tane somut örnek veririm, Samsunspor'un gerçek bir başkanı olsa idi nelerin olmayacağı ile ilgili...
Peki, Samsunspor yönetim kurulu başarılı mıdır? Samsunspor yönetim kurulunun başarılı olduğu şeyler de vardır, başarısız olduğu şeyler de. Eleştirilmek dünyanın sonu değildir; her takdir de samimi değildir. Bazı yöneticiler -ki aralarında tanıyıp gerçekten sevdiğimiz isimler de oluyor- bizim bir takım eleştirilerimize kırılıyorlar, kızıyorlarmış. Biz de bir şeylere kızıyor ve kırılıyoruz demek, yoksa durup dururken niye yazıp, çizelim ki?

Biz evimize dönmek istiyoruz, biliyorum ki yönetim de bunu istiyor. İnşallah o başarıda buluşuruz sezon sonunda...

Serkan

bize kırılıcakları yerde çocuk gibi  Bunlar bana laf dedi,bende bunların Bayraklarını içeri almiyim düşüncesinden vazgeçsinler,

King Of The North

Ayrıca  şirketleşemediğimiz için klüp gelirleri hala yerinde saymakta, sürekli akar gelecek pozisyonlar lazım, sadece iddaa, stad gelirleri, naklen yayınlardan gelen paralar yetmez...

##kdc##

Alıntı yapılan: samsuni - 25 February 2011, 02:36:08
Biz evimize dönmek istiyoruz, biliyorum ki yönetim de bunu istiyor. İnşallah o başarıda buluşuruz sezon sonunda...

inş abi samsunspor_x

mehmet yılmaz

Yarın saat 13.30'da kongre üyesi olan bütün site üyelerimizi Maraton Başkanın bürosuna bekliyoruz. Bir görüşme yapılacak ve oradan toplu halde geçilecek kongreye. Arabası olanlar İş Hanının alt katındaki otoparkı kullanabilirler...

ahmetsefa55

abi konusma yapılacak mı ? yanı bızden bırı sen ya da erdem abı ya da engın abı vs. ?

jean

hayirlisi olsun ins daha cok buyuk destekle yola devam ederler

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 25 February 2011, 20:06:44
abi konusma yapılacak mı ? yanı bızden bırı sen ya da erdem abı ya da engın abı vs. ?

bizden saydığın üç ismin dışında birisinin konuşma yapmasını planlıyoruz. neticede herhangi bir sorun yok gibi dursa da 8. madde önemli. zaten ilk duyduğumuz andan beri gündemimizde, sadece fazla dillendirip, yönetimin oraya çakma ve bir gece ansızın üyeleştirilmiş kişileri doldurmasını istemiyorduk.

berusa55

SAMSUNSPOR'DA KONGRE GÜNÜ
26 Şubat 2011 / 13:27
Samsunspor'da bugün kongre heyecanı yaşanacak. Olağan Genel Kurul'a Erkut Tutu'nun tek aday olarak katılması kesinleşti. Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongre saat 15.00'te başlayacak
Samsunspor'da bugün kongre heyecanı yaşanacak. Canik Kültür Merkezi'nde yapılacak seçime Başkan Erkut Tutu'nun dışında ikinci adayın çıkması beklenmiyor. Başkan Tutu'nun listesinde yeni bir kaç isimin olduğu öğrenilirken, mevcut listeden ise ayrılmak isteyenlerin olduğu ifade edildi. Kongreyle alakalı ciddi çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Bugün yapacağımız kongrenin Samsunspor'a hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. Kırmızı-Beyazlı ekibin kongre üyelerinin bugün yapılacak seçime büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=54126

kuzey55

Ahmeti

bu kongre'de yönetime yeni isimler alacaklarmı acaba

mehmet yılmaz

iki değişiklik dışında aynı yönetim devam edecek...
delege katılımı düşüktü. bakan demir, vekiller öztürk ve kılıç, vali bey, eski başkanlardan fuat köktaş ve tomaç vardı. bld. bşk. olarak genç oradaydı. güzel bir sunum hazırlanmıştı faaliyet raporu ile ilgili. 8. maddeye kadar normal işliyordu. 8. madde ile ilgili Doğan ağabey söz alarak şu bildiriyi okudu;
Alıntı

Samsunspor yönetim kurulu tarafından genel kurul gündemine sunulan ve açıklığa kavuşturulmayan muğlak ifadeler içeren iş bu önerge, bizlerde şüphe ve kaygı yaratmıştır. Bu önerge ile amaçlanan stad veya tribün adlarına sponsor alınması veya amatör bir branşa sponpsor alınması ise olumlu ve desteklenecek bir girişim iken eğer amaç bu ise, neden açıkça önerge de belirtilmemiştir.

Ancak eğer amaçlanan şanlı ismimizin başına veya sonuna bir başka isim getirilmesi çabası ise bu hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimiz bir girişimdir. Samsunspor ismi bizim için kutsal olması yanında temsil ettiği değerler de asla para ile ölçülemez. Bu yetkiyi ne kadar dirayetli olursa olsun hiçbir yönetim hak etmemiştir. Kulübe bu güne kadar herhangi bir ekstra sabit kaynak geliri sağlanamamışken en kıymetli değerimiz olan ismimizin pazarlanması kabul edilemez.
         Sadece bizim değil tüm değerli genel kurul üyelerinin bizimle aynı hassasiyeti taşıdığına inanarak gerekli duruşu sergileyeceğine inancımız tamdır. Bu hassasiyetlerimizin dikkate alınarak, getireceği maddi katkı ne olursa olsun, ismin kutsallığına getirilecek lekenin bedeli ve yaratacağı tahribat hiçbir maddi miktar ile ölçülemez. Ayrıca,  parasını vererek ismini Samsunspor önüne ekleyecek olan şirketin, kökeni ve imajının da bir takım istismar ve aşağılamalara açık olabileceğini de ifade etmek isteriz.
         Samsunspor ismini meta olarak pazarlama girişimi, talihsiz ve gereksiz bir çabadır. Bu şekilde kazanılacak para, şehirde oluşan pozitif havanın etkisi ile pek çok değişik yollardan temin edilebilecek iken, değer üretmek yerine var olan değerleri pazarlamanın sonucu vahim olduğu kadar taraftarı yaralayıcı ve destek vermeyeceği bir girişimdir. Her plartformda bu girişime ısrarla karşı çıkacağımızı ve tüm genel kurul delegelerinin de aynı hassasiyeti paylaşacağına inancımız tamdır.
         Özetle, bizce paranın satın alamayacağı şeyler vardır ve bunlardan birisi de Samsunsporumuzun şanlı ismidir.
         Samsunspor,Samsunspor'dur; on harf, üç hece ...

sonrasında e.tutu söz alarak bunun bir tasarı olduğunu, genel kurula sormadan birşey ypmayacaklarını söyledi. sonrasında maraton başkan söz alarak endişelerimizi dile getirdi. ardından oylama yapıldı ve maalesef sayılar tam olarak aklımda değil ama 64'e 26 oyla kabul edildi. Yine de önce E.tutu -ki sözüne zerre kadar itimadım yok, akabinde Fatih Öztürk çıkarak Samsunsporluluk duruşana ve hassasiyetine son derece özen gösterileceğini ifade etti. Suat Kılıçla Bakan Demir ve vali bey de birer konuşma yaptılar. sonrasında yönetim oylamasına geçildi ve yönetim kabul edildi.

Günün özeti şudur, tahmin ettiğimiz gibi sayımız yetmedi engelmeye ama bu işin ne kadar hassas olduğunu ve tepkilerin olacağını da göstermiş olduk.

Bundan sonrası Samsunspor'umuz için hayırlı olsun, inşallah sonunda şampiyon olur evimize döneriz.

kuzey55

baştan uyarmak iyi olmuş.umarım erkut kutu böyle birşeyi bir daha dile getirmez.ama kabul edildiyle bu madde eline yetki geçmiş oldu inşallah korktugumuz başımıza gelmez.