Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

**** istanbul olamazsın şampiyon :D :D :D :D :D

cembaba

Arkadaşlar İstanbul'da şehir takımı bilinci yok. Bu yüzden de herhangi birisini tutmaya veya maçlara gitmeye gerek yok. Ama M6 gibi yapın. İstanbul Takımı-TS maçlarına gidin. Sövün destekleyin. :D

kuzey55

konyalı kardeşim vermiş en güzel cevabı...her konuda savunuyo bizi.ilk kayıt için geldiğinde bizde misafir etmiştim kendisini çok vefalı sağolsun.

Dartagnan

Alıntı yapılan: red_white - 23 February 2011, 11:25:56
ama konya... istanbulun şehir takımımı var ? konya gibi eskişehir gibi ankaragücü gibi... anadoluda yaşayanlar saygı duyabilir belki maça gidebilir ekmek yediği için o şehirden ancak istanbul için aynı şey söylenilemez ...

istanbul takımlarını sevdıgım gıbı bır gorus  cıkmasın ortaya.Ancak o yasadıgın semtının takımı da hıc olmazsa sehır takımı gıbı ınsana hıssıyat saglayabılır.Bırcok ılde de  bu sekıl durumlar var sızde hak verırsınız.Orda yok bu takımı tutmak zorundasın gıbı bır durumda soz konusu degıl.Ancak hıc olmazsa o takımın ordakı agırlıgına saygı gosterılmesı gerektıgıne ınanıyorum.Rencıde edılmemesı gerektıgıne ınanıyorum.

Ancak Onlar gecmısten bu yana yaptıklarıyla sevılmıyor.Ben o takımlara saygı gostermem dersenız.Ona da bır sey soyleyemem.O da sızın gorusunuzdur.

celebi

ben o td de yazan elemanın samsundaykende istanbuldaykende febeyi tuttuğunu düşünüyorum. eğer öyle olmamış olsa işstanbulda da yediğim ekmek meselesi demezdi diye düşünüyorum. bunun yanında bende sakaryada okurken tatangalarla maça gitmiştim. bunlar öğrenci arkadaşların okudukları yere göre değişir sen konyada ben sakaryada kimi ankarad kimi izmirde kimi adana kimi antepte vs. ama istanbul başka be kardeşim istanbulda okuyorum ekmeğini yiyorum diyeceksin ancak tutmamana rağmen maça gideceksin(eleman için söylemiyorum o zaten febeli) biraz zor gibime geliyor. ha gisdersin ayılda 1 yada 2 kez. yani ben istanbulda yiyip içene eğer istanbul takımlarını tutmuyorsa ve maçlarına giderse saygı duymam. ;)

velev ki td de samsunluyum diyecek başka takımı tutmasına rağmen samsunu orada rencide etmeyecek. ben şahsen hazmedemiyorum. çünkü etrafımda çoğu başka takımı tutan hatta teseli olan fanatik olsalar bile adamlar Samsunsporu hiç bir yerde ve platformda rencide etmiyor. genel olarak ben o td de yazan eleman gibi kişilerin samsunun genelinde az olduğunu düşünüyorum. elbette siz yaşıyorsunun samsunda ancak çift takımlı da olsa Samsuna ve Samsunspora bir sahiplanme söz konusu değil mi. ne demek başka takımı tutsada holiganca onu savunmak bende o şekilde yazarım o zaman.

not: ulan bana yazılarımdan en uzunlarından birini yazdırdın bu arada. :) :D

cembaba

Kardeşim güzel demişsin haklısın. Ankara'daki evimle stat arası 10 dk. Kaç kere maça gittin dersen 3'tür en fazla. Bizim tribündeki zevki alamıyorum. Sana uzak geliyor. Isınamıyorsun. Sevmiyorsun. "Ben neden buradayım?" diyorsun. ıyy en nefret ettiğim renkler bir de sarı-lacivert. YZY geliyor gözümün önüne. Maraton'u komple Fenerlilere vermişti  >:(

emre

23 February 2011, 11:37:05 #12681 Son düzenlenme: 23 February 2011, 11:49:22 emre55
kardeşim haklısın ama burda öyle takım aşkıyla gitmiyor çoğu kişi maça.örneğin beşiktaş'ta içkiyi yasaklasınlar çarşı grubunu kaldırsınlar bakalım kaç kişi gidecek maçlarına..yani millet kafa dağtmaya gidiyor maça.adam akşama kadar içiyor akşam bagırıyor cagırıyor geri dönüyor.emin ol senin benim çektiğim çileyle alakası yok onlarınkinin.ben merak eiyorum bunlardan birisi bank asyaya düşsün izmir de buca dan 3 tane yesin sonraki hafta izmire altay deplasmanına kaç gider örneğin  :)

Serkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 February 2011, 11:32:11
istanbul takımlarını sevdıgım gıbı bır gorus  cıkmasın ortaya.Ancak o yasadıgın semtının takımı da hıc olmazsa sehır takımı gıbı ınsana hıssıyat saglayabılır.Bırcok ılde de  bu sekıl durumlar var sızde hak verırsınız.Orda yok bu takımı tutmak zorundasın gıbı bır durumda soz konusu degıl.Ancak hıc olmazsa o takımın ordakı agırlıgına saygı gosterılmesı gerektıgıne ınanıyorum.Rencıde edılmemesı gerektıgıne ınanıyorum.

Ancak Onlar gecmısten bu yana yaptıklarıyla sevılmıyor.Ben o takımlara saygı gostermem dersenız.Ona da bır sey soyleyemem.O da sızın gorusunuzdur.

BenİM DEPLASMANA GİDERKEN havza'da otobÜSE ALMAYA UNuttuğum kişimi bU ELEMAN mustafa

Dartagnan

abı bana sorsan kac kez maca gıttı dıye .Ben konyada bır teseye ınat gıttım nalcacılarla bagırdım.Gese ye ınat gıttım bagırdım.Febeye ınat gıttım bagırdım 1-2 kez daha macına gıttım o kadar.Benım elımden gelen sahıp cıkmakta bu kadar.Ancak o sehrın bır degerı vardı.Ezıktas sampıyon olup konya dustugu an,Konyada yapılan kutlamaları gordugum an oturup sınırımden aglamıstım bı ton kufur etmıstım.

Ancak bır seyı anlatamıyorum herhalde.Bır sehrın degerı oldugundan bahsedıyorsak o degere saygı gosterılmesı gerektıgını soyluyorum bu kadar.İstanbul olsun veya olmasın.

Ancak td de SAMSUNSPOR umuzun yanına febe vs tabırlerını yazması evet kotu gorunuyor.Katılıyorum.

celebi

Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 February 2011, 11:46:01
abı bana sorsan kac kez maca gıttı dıye .Ben konyada bır teseye ınat gıttım nalcacılarla bagırdım.Gese ye ınat gıttım bagırdım.Febeye ınat gıttım bagırdım 1-2 kez daha macına gıttım o kadar.Benım elımden gelen sahıp cıkmakta bu kadar.Ancak o sehrın bır degerı vardı.Ezıktas sampıyon olup konya dustugu an,Konyada yapılan kutlamaları gordugum an oturup sınırımden aglamıstım bı ton kufur etmıstım.

Ancak bır seyı anlatamıyorum herhalde.Bır sehrın degerı oldugundan bahsedıyorsak o degere saygı gosterılmesı gerektıgını soyluyorum bu kadar.İstanbul olsun veya olmasın.

Ancak td de SAMSUNSPOR umuzun yanına febe vs tabırlerını yazması evet kotu gorunuyor.Katılıyorum.

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM AMA TD özellikle bu bölüm beninm canımı inan çok zoruma gitti. senle hem fikiriz.

kamuri

bu hafta neden hiç kimse halı sahaya ismini yazmıyo

babasamsunlu

kamuri

valla çarsamba oldu iki kişi var:)

berusa55

Halı saha da bay geçiyor bu hafta sanırım  :D

Ahmeti

az önce eski futbolcularımızdan temel abi bindi benim minibüse stad'a kadar dertleştik biraz oda pek fazla memnun değil hocadan ve oynanan futboldan şansa gidiyoruz ama nereye kadar dedi sonrada şans mans çıkalımda nasıl çıkarsak çıkalım dedi.