Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

bana göre tek büyük sadece ve sadece SAMSUNSPOR gerisi yalan dediğin gibi sadece onlar o şekilde telafuz ettiği. için.

Sercan

Bizim kendimize özgü bir 3'lümüz vardı,+18 di ama güzeldi neden artık yapmıyoruz? :) :)

babasamsunlu

o artık benim gibi küfürbazların tribünlerden ayıklanmasından sonra itibar görmemeye başladı kardeşim :):)

cembaba

Ollivanders

Haluk tanın boynunda atkı gordum. Samsunsporun lisanslı urunuymus. Mukemmel birseydi. yakında satılmaya baslayacakmış. Çok guzel seyler yapıldıgını soyledi. Gormeden inanmam orası ayrı. Ama boynundaki kalite birseydi. Kaçırmam alırım :)

seskat

TeRMeLee

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 February 2011, 15:30:32
Haluk tanın boynunda atkı gordum. Samsunsporun lisanslı urunuymus. Mukemmel birseydi. yakında satılmaya baslayacakmış. Çok guzel seyler yapıldıgını soyledi. Gormeden inanmam orası ayrı. Ama boynundaki kalite birseydi. Kaçırmam alırım :)

Atkının resmi falan var mı ?

Ollivanders

resmini çekemedim kardesim soyle anlatayım . Örme tarzı yatay  çizgiler kırmızı beyaz , her çizgi 3 cm eninde . atkının başında kucuk beyaz uzerine siyah ataturk heykeli olan armadan basılmıs. Diger ucunda da kucuk samsunspor lisanslı urunu damgası vurulmus guzel kaliteli birsey :)

Atakumlu

Serkan

Atkıyı bende gördüm lisans yazısını gösterdimi ( =

güzel olmuş temin edilir.

Ollivanders

babasamsunlu

BUNUN KIRMIZI-BEYAZI NE ŞAHANE OLUR BEE  :-* :-* :-*

mehmet yılmaz

Öğrencim sordu;
-Hocam üç hafta sonra cumartesi, Tavşanlı maçımız varmış. Saat 2'de, benim dersanem var. Maça gelmebilmem için son iki saati asmam gerek. Ne yapmalıyım? Ben de cevap verdim;
- Şimdi normal bir öğretmen olsa, sana "ne maçı, sınav, dersane senin için bunlar daha önemli" der ama ben dedim ki, "eve gidince konuyu tekrar okuyabilirsin, ama maçı kaçırırsan bir daha nerede seyredeceksin? Tabii ki maça gel, geldiğinde de ara beni" :) :)

Yalnız bu öğrencim son iki maça 19 Mayıs'a gelip, tribünün havasını içine çekmiş birisi; bilginize... :)

Sercan