Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: Burak - 20 February 2011, 15:40:57
ya arkadaş bu iddia da şike yoksa bende birşey bilmiyorum Den Haag - Feyenord maçına bakarmısınız ben dahil sazan avlıyorlar resmen oranlar Den Haag içerde 7-2-2   Feyenord dışarda 0-4-8 Averaj -22  Den Haag'a 1.85 veriyor ve maçı şu anda -Feyenord 2-0 önde götürüyor !!!

Üst oyna kardeşim sende :) Bak ben dün gece Groningen maçından yattım o şekilde. Hollanda da PSV ve Ajax dışında kimseye güvenmeyeceksin...

kuzey55

erzincanspor 12-0 ardahan belediye yuh artık...

berusa55

Tufan

Bu hafta lideriz ama alttan Mersin iyi havaya girdi

kuzey55

rize ve mersinin kazanması iyi olmadı ama biz kazandık gerisi sorun değil.

berusa55

Valla haftaya Mersin Denizli'ye gidiyor bu oyunla bunlar deplasmanda birhalt yiyemezler ve bay geçecekleri haftası da olduğunu düşünürsek birkaç hafta sonra aşağılara doğru inerler.

Tufan

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 February 2011, 15:51:22
Valla haftaya Mersin deplasmana gidiyor bu oyunla bunlar deplasmanda birhalt yiyemezler ve bay geçecekleri hatları da olduğunu düşünürsek birkaç hafta sonra aşağılara doğru inerler.

inşallah abi ama bu Mersin ballı takım zor maçlarından bi şekilde puan çıkarıyorlar korkmuyor değilim.
bu arada yalan oldu Mor Gödenler 3 haftada 1 puan  :D

berusa55

Mersin'in çıkışı şu an hava gazı. Sönmeleri uzun sürmeyecektir.

samsunspor.co.nr

çüş ömer üründül çüş... villa mı ? oyun stili benziyor mu ? :)

Dartagnan

omer urundul o zaman Adem buyugu milli takıma alalım nıye yalandan yere zaman kaybedıyoruz? :D

Ne de olsa David Villa ya benziyor :P

Dartagnan

ayrıca denız cobanın ne yaptıgını bırısı anlatabılır mı ? Demin ki pozisyona faul nasıl verir yaa ?

cem

mersinden kimse korkmasın,2.yarı hangi güçlü takımla oynadılar,biz hariç....
herşey bizim elimizde artık

samsunspor.co.nr

hay şampiyonluğa giden takımı kovalıyayım.. neresiyle gidiyor şampiyonluğa ? 5 hafta sonra görücem o şampiyonluga giden takımları..

berusa55

Mersinin su macta ne oynadığını ve nasıl 2-0 önde olduğunu hepimiz görüyoruz. Şu yukardaki fiktürlerine de bakarsak birkaç hafta sonra biz bunlara 10 puan fark atmazsak neyiz!

samsunspor.co.nr

ya yürü git deniz çoban.. eyyamcı herif..