Bu nasıl anlayış : Taraftarımıza cop !

Başlatan Tribün_ali, 26 February 2007, 23:54:49

« önceki - sonraki »

hasselbaink

bakalım sevgili yerel medyamızın yazarları tek satır yazacaklar mı bu rezaletle ilgili. belki de basın tribününden görünmeyen coplardır onlar. yarını bekliyorum.

yazana helal olsun deyip afişe edeceğim burada.

55cem55

rezil bi sehneydi zaten bu yasanan olaylar turkiyede tek samsunspor taraftarına yapılıyor hertürlü işkence her zaman bizleredir bunu hepimiz biliyoruz herkes stadda...ben bu görüntüleri çekmiştim sırf burada yayınlamak için ama lanet olsun silindi hatayla..buna inanın 10 dk boyunca joplanırmı yaa bi taraftar adamlar öyle bi kinle saldırdı ki görmeyen inanamaz 10 dk durmaksızın bi arbede adamlar dalgalanıyor savruluyor düşenler joplananlar..ama stad bu olaya sessiz kalmadı özellikle şirinler ve mekansızlar mudahele ettiler ve daha sonraki dayanışmalı bir şekilde takıma destekleri muhteşemdi işte güçler birleşince muhteşem bi şov çıktı ortaya..her musibette bir hayır vardır diyelim

Forvetim

Bunu tekrarlıyorum ben hiçbir yerde böyle emniyet görmedim. heryer de meşale yakılıyor heryerde maytap patlatılıyor. Samsun emniyeti sanki Türk polisi değil İsrail polisi. yazıklar olsun. millet oraya tiyatro yada sinema izlemeye gelmiyor maç bu kardeşim maç olacak böyle şeyler 100 tane kanun çıkarsan engelleyemezsin. ondan sonra polis sevilmiyor deniliyor nasıl seveyim ben bu polisi söyleyin bana. istanbul da pkk yandaşları ellerinde pankartlar her türlü çirkefliği yaparlar her türlü sloganı atarlar polis gık diyemez bunlar ancak stata takımına destek olmaya gelen samsun taraftarına saldırır. başka statlarda böyle bişeye şahit olmadım. yönetimi de küfürle anmak lazım artık statta, hakediyorlar. bu engin uzun ipnesi hala takımdaysa 100 kere daha hakediyorlar. maçı tv.den izledim görüntü rezaletti. taraftar gruplarının birbirine desteği takdire şayandır. maçın başında bu davranış hakkını kim nasıl verir bu polise. stata gelen biri estergon kalesine geldim zanneder. çevik kuvvet, akrepler, panzerler, jandarma hatta özel harekat, bu ne lan savaşa mı gidiyoruz. yuh be yuh...

KaleArkası

Topiğin başlığını değiştirelim...

^^Yönetimden Emir Alan Emniyet,Taraftara Saldırdı^^

Arkadaşlar cuma günü kongreye gittim.Şunu söylim sizlere çıktı kaç tane adam konuştu.Allahın bir kulu taraftar demedi.Taraftarı kimse istemiyor.Ama dün gelenlere bu meydanı bırakmayacaz.Sonuna kadar Uzun ve saz arkadaşları ile mücadele edecez bunuda böyle bilsinler.Taraftarı çamurlu yola atanda,Coplatanda,Eziyet edende Yönetimdir.Yönetimde birilerinden emir alıyor.AH İsmail Uyanık Ahhh gel gör halimizi başkan kimlerin elindeyiz.Zibidilerin eline düşmüşüz çırpınıyoruz.Şu başkanlığa sen aday ol 10 bin kişi gelir o kongreye 100 kişide değil.Gel başkan geri dön.Başkan olmasan bile taraftar olarak aramızda dur.Senin varlığın yeter bize.O zaman köpeksiz köyde çomaksız gezemez bunlar.Ya arkada

körfez55

maçı tv den izledim.çok üzücü ve utanç verici bi olay..yazıklar olsun sakarya maçında millet kapıyı kırdı içeri girdi polisle kavga etti.ama kimseye copla saldırmadılar..çok üzücü bişey cefakar samsunspor taraftarıan yazıkk..

körfez55

maçı tv den izledim.çok üzücü ve utanç verici bi olay..yazıklar olsun sakarya maçında millet kapıyı kırdı içeri girdi polisle kavga etti.ama kimseye copla saldırmadılar..çok üzücü bişey cefakar samsunspor taraftarıan yazıkk..

hasselbaink

Alıntı yapılan: "canikli"bakalım sevgili yerel medyamızın yazarları tek satır yazacaklar mı bu rezaletle ilgili. belki de basın tribününden görünmeyen coplardır onlar. yarını bekliyorum.

yazana helal olsun deyip afişe edeceğim burada.

hakan dilek yazmış, iyi de yazmış... aferin ona.
yüzbaşı yine berbat bir maç yazısı yazmış. bu konudan bahsetmek bir yana adeta maçtan dakika ve skor vermiş. ayıptır be..

halka bakmadım henüz.

akınyılmaz

dün gece samsunsporun kendi sahasında kendi seyircisi coplandı bu resmen yönetim kurulunun bitişidir.beyler sizler o koltuklarda portekolde maç seyredesiniz diye otruyorsanız söyleyın bilelim ki bizlerde size o şekilde davranalım bu nedemek t.r kendi sahanda seyircinin coplanması.sen kendi sahanda taraftarını coplatıyorsan deplasman bu çocuklar ölse kılını kıpırdatmayacaksın demek ki.
büğün fenerbahce stadında rezilliğin her türlüsü olurken fenerbahçe seyircisinin kimse kılına dokunamıyorsa bu aziz yıldırımnın ve yönetim kurulunun esedir.sayın Başoğlu ve ekibi sizler bu işi bilmiyorsunuz ve beceremiyorsunuz .sayın başoğlu sizler aziz yıldırımdan başkanlık dersi
yönetim kurulunuzda nasıl yönetici olunur dersi alın .hiç kimse samsunsporun cefakar taraftarını kendi stadında coplatamaz.ama maşahllah bunuda sizler becerdiniz valla brova size.....

Amsterdamli

Ne tesadufdurki dun oglen daha Youtube da su filmi izledim ve dikkatimi birsey cekmisti. Ne demek istedigimi anlamaniz icin filmin ilk 30 saniyesine bakmaniz yeterli. Ben protestomu bu sekilde yapiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=3x9Z0s-CjqU

körfez55

oyuncular bile sahip çıkıyo taraftara.bizim yönetim hiçbişeye yaramaz..utanıyorum valaa bi samsunlu olarak utanıyorum.yazıkk..SAMSUNSPOR TARAFTARI o kadar büyüktürki yalnız mücadele etmektedir.ne yönetim ne samsun belediye yönetcisi nede emniyet kimse sahip çıkmıyo taraftara..tek kelimeyle rezalet..BİZ SİZE DEĞİL RENKLERE AŞIĞIZZZ..bu yüzden her zaman samsunsporun yani kırmızı_beyaz ın yanındayız..

körfez55

samsun valiliğine bu konuyla ilgili mail attım..sizde tepkinizi dile getirin arkadaşlar.

Tribün_ali

Başımızda adam gibi başkan olsa bu olmazdı adam oturdugu yerden jopu göremez o bilmez jop acısını ama en cok insana koyan kendi evimizde terörüst muamelesi görülmemiz acilen buna cözüm yolu bulunmalu varsa valilgin mail adresi veya tepkimizi dile getirecegiz mail adreslerini bilen arkadaşlar yazsın tepkimizi yazalım

red_white

senin gibi yönetimin a.q ben şerefsizin ewlatları ne hala düştük bu adam kim yaw kim bu başkan yaa

onur sögütlübahceli

arkadaslar oncelikle sunu demek istiyorum EN BÜYÜK TARAFTAR YÖNETİM SAHTEKAR birkere yonetim taraftarı koruyacagına atese körükle gidiyorlar böyle yönetim olmaz olsun arkadaslar ben burdan ŞİRİNLER ve CANİKLİ MEKANSIZLARA tesekkur ediyorum bize destek verdikleri içim unutmayın arkadaslar futbolcu gider yonetim gider antronör gider baskan gider ama TEK TARAFTAR gitmez bu sitede ne kadar birbirimizi yesekte her zaman bir birimizi koruyoruz bu da cok güzel bir sey bu gün bize yaptılar yarın caniklilere eversigün sirinlere yapar bunlar ama unutmayın bu 3 taraftar herzaman bir birini koruyorlar inadına samsunspor diyorlar  herkez birgün samsunsporlu olacak biz orda macın baslamadan mesale yktık iki üçtane mac basladı alttan komser dediki bnlar mesale yakarsa trubune gireriz bizde inadına komble dk 5 komble mesaleleri tutusladık diye staddan cıkcak halimiz yok herhalde polis ne kadar bizi dısarı atmak istese bile bizi üste joblayan polisler  bizim mahallemizin 10 yasındaki cocuguna job vuruyorlar bizde cocukları korumayalım da napalım uste joblandık altta ise .. burda en buyuk olay taraftarın birbirini korumasıydı burdan abilereimize sesleniyoruz mahalemize sahip cıkın eskisi gibi olalım herkez bu imar dalgasına dagıldı mahalle 2 ye bolunde bunları bira araya getir baskanım lutfen saygılarımla SÖGÜTLÜBAHCELİÇILGINLAR

yönetici

Alıntı yapılan: "SöĞütLüBaHçE"
Not=admın kardes benım bu sıtede yazdıklarım neden sılınıyor eger kı yazı yazılmam ıstenmıyosa ayak bıle basmam buraya yanı rahat ol.

Kimsenin mesajı özellikle silinmiyor. Zaten mesajın tamamı değil, sakıncalı olan, sorumluluk doğurabilecek olan bölümler "editleniyor". Ayrıca tek admin ben değilim, bu tür durumlarda diğer arkadaşlar da zorunlu olarak müdahale ediyorlar. Aksi halde hem mesajın yazarı hem de sitenin kendisi için problem çıkması gündeme gelebiliyor. Sizler coplanırken Samsunsporlu herkesin yüreği yandı. Olaylar sırasında aynı şeyleri hissettik. Ana sayfada olayı eleştirel biçimde yansıttık. Ama burada yazdıklarımıza dikkat etmeye mecburuz.