Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

spooks

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 16 February 2011, 23:37:35
şu tayfayla ne makara yapılır ama yarın Almanya'dan ufak hasta kuzenimin cenazesi geliyor deplasmana gelirsem ayıp olur aileye :(
bi bebeğim daha yapardık tufan abi :D :D :D

Ajan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 16 February 2011, 23:37:35
şu tayfayla ne makara yapılır ama yarın Almanya'dan ufak hasta kuzenimin cenazesi geliyor deplasmana gelirsem ayıp olur aileye :(
Başınız sağolsun tufan abi allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin. Başka deplasmanlarda yapariz makarayi

Tufan

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 16 February 2011, 23:49:01
Başınız sağolsun tufan abi allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin. Başka deplasmanlarda yapariz makarayi

sağol kardeşim hastaydı kurtuldu günahsız yavru :( gelmek istiyordum ama Almanya'nın prosedürleri çok uzattı cenazenin gelmesini cuma cenaze cumartesi deplasmana evden vetonun kralını yerim valla

kuzey55

yarım otobüs için en az 10-11 kişi daha lazım arkadaşlar...

tufan başın sağolsun kardeşim bu arada... :'(

Ollivanders

Tufan kardesim başın sagolsun :(

supernatural_55

spooks

King Of The North

berusa55

Tufan kardeşim başın sağ olsun. Allah mekanını Cennet eylesin kardeşimizin. Ailenize de sabırlar dilerim.

Serkan

Tufan başsağlığını yüz yüze konuşurken vermiştim, yapabilecek  bir şeyim varsa bir telefon uzağındayım kardeşim;

##kdc##

başınız saolsun kardeşim,

Turuncu

Başınız sağolsun tufan abi

Sonuna Kadar 55

gidiş kaç para olur acaba çünkü bize grup orada olacak yalnız olmasına yeter ki bensiz başkentli samsunspor turuncu kardeş..

Turuncu

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 17 February 2011, 02:02:48
gidiş kaç para olur acaba çünkü bize grup orada olacak yalnız olmasına yeter ki bensiz başkentli samsunspor turuncu kardeş..
Abi benim haberim yok ya :)

Sonuna Kadar 55

hiç bir sorun yok maç günü belli bilet çok kolay...gişe...