Ertugrul, SAMSUN için uygun bir hoca mı acaba?

Başlatan Fecr_55, 17 March 2005, 21:28:49

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

İnsanların görüşleri değişebilir..
Bizler taraftarız..Çoğu olaya duygusal yaklaşabiliriz..
O zamanlar takım kötü gidiyordu..Bir sürü emek vardı ama tahamül hiç yoktu..
büyük başkan görmüştü 5 yıl sonrasını ama şehirde oluşan ve oluşturulan hava hep aleyhineydi..
İsmail Başkanın gördüğünü hepimiz  görseydik zaten İsmail Uyanık sıradan biri olurdu..
Bu tip durumlardaki öngörüleriyle davranış ve tutumlarıyla duruşuyla efsane olmuştur zaten..

Ben o zamanki yorumları çok normal karşılıyorum bu yüzden..

KotuCocuk55

Ertugrulu cok severim ama teknik direktörlügünü begenmem.Adam basarili lafim yok ben kisisel olarak oynattigi oyunu begenmiyorum bir futbolsever olarak.
Ertugrul"un ilk senesine gelince bazi arkadaslarimiz hatirlayacak oda cenkle serkanla celille cok ugrasti.Samsunsporda 5 oyuncu kadro disi mansetini hala hatirlarim.Ilk senesiydi kariyerinde bircok yanlis yapti ama taraftar sabretti kendisine,sabretmedi diyen yalan soyler.Cunku baskan 5 yillik bir hedef koymustu.Ama sezon sonunda diyarbakir macinin ardindan gelen sok istifa ve hemen ardindan kayseriyle yapilan antlasma,kendisi hakkinda kafamdaki tek soru isaretinin olusmasina neden olmustur.Bir gun tum detaylariyla bu konuyu aciklasa cok sevinirim.

Birde ismail baskan bu takimin cok borcu var,superligi kaldirmiyor,haklarimizi bursaya satalim borclari odeyelim,bir sene bank asyada  adam gibi takim yapip geri gelelim demisti de ortalik karismisti hatirliyormusunuz.Bir sene sonra samsun dustu,bir dunya borcl.insanlara cok yanlis gelmisti bu aciklama ama o hamla yapilsa bu son 5 sene hic yasanmayacakti.

realfans

bnce bu konuları şimdiden konuşmak hata...ilk önce bizi süper lige çıkarmaya çalışan kalpar hocaya destek olmalıyız ki süper lige çıktığımızda kalıp kalmıyacağına yönetim bize bırakmaz karar verirler...

berusa55

Alıntı yapılan: realfans - 16 February 2011, 17:44:32
bnce bu konuları şimdiden konuşmak hata...ilk önce bizi süper lige çıkarmaya çalışan kalpar hocaya destek olmalıyız ki süper lige çıktığımızda kalıp kalmıyacağına yönetim bize bırakmaz karar verirler...

realfans kardeşim başlığın ilk mesajındaki tarihe bakar mısın? Eski bir konuyu konuşuyoruz  ;)

Akyol

5 yıl sonra Kalpar Chelsea'de oluyormuş mesela ne gülerim  ;D

realfans

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 February 2011, 17:46:01
realfans kardeşim başlığın ilk mesajındaki tarihe bakar mısın? Eski bir konuyu konuşuyoruz  ;)

abi eski olduğunun farkındayım da 1 sene daha kalsın ...bi çıkalım öyle başlanır zaten..bu takım süper lige çıkmadan ne kalpar gider nede ertuğrul sağlam gelir..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 February 2011, 17:46:12
5 yıl sonra Kalpar Chelsea'de oluyormuş mesela ne gülerim  ;D

hahahah :):)
hangi çelsi :) :) :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: realfans - 16 February 2011, 17:51:10
abi eski olduğunun farkındayım da 1 sene daha kalsın ...bi çıkalım öyle başlanır zaten..bu takım süper lige çıkmadan ne kalpar gider nede ertuğrul sağlam gelir..
nası ya  :-\

Fecr_55

Alıntı yapılan: realfans - 16 February 2011, 17:51:10

1 sene daha kalsin derken, bu sene cikamayiz, gelen sene kesin cikariz anlaminda mi dedin :-\

realfans

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 16 February 2011, 18:03:43
1 sene daha kalsin derken, bu sene cikamayiz, gelen sene kesin cikariz anlaminda mi dedin :-\

bu sene çıkıcaz zaten lig arası falan 2012 olur düz hesap ...bu sene çıkacaz başka yolu yok...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kalptenþimþek

ertuğrul mu¿¿ yapmayın!! yaramaz bize!! kalpar  diye bi hoca varmış diyorlar..gelir mi acep bize¿¿!!

Sonuna Kadar 55

berusa55

Sonuna kadar 55 kardeşim her başlığa iki kelime yazıyorsun ve çoğunda içerik yok. Biraz daha içeriği olan mesajlar atarsak seviniriz.

Sonuna Kadar 55