Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 February 2011, 15:22:06
Fiyata göre bende gelebilirim.Beklemedeyim  :)

2 tane arabanız var deplase olacak para bulamıyon  ;D

seckin55

Niye bu kadar zoruna gidiyor maçın 1 Tl olması.Onu anlamadım.

Jnr.Serkan

Öğrenci adamız harçlık biriktirip gidiyoruz biz deplasmana.Hey yavrum hey  :)

Dartagnan

ahmetsefa55

bu 1 tl bılet dedıgı mac hanı sercınhonun penaltıyı kacırdıgı mac mı ? o mac da sımdı hatırlayamadım 1 tl mıydı ama trıbunun 10 bın den asagı olmadıgını ıyı hatırlıyorum  ;)

emre

bi kıza da çiçek almayı verirsin bişey olmaz  ;)

cembaba

1-Serkan
2-millwall
3-seydo55
4-Dartagnan

Böyle yazın daha rahat :) Bravo bu arada hadi bakalım gençleeer :)

kuzey55

1-Serkan
2-Millvall
3-kuzey55
4-seydo55
5-dartagnan

haydi maça maça maça....

millwall

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 16 February 2011, 15:28:37
bi kıza da çiçek almayı verirsin bişey olmaz  ;)

Seninle 2li tartışmaya girmicem  :D Derdin varsa özel mesaj at  8)

kuzey55

lan çapsız hala konuşuyon burda hayatında böyle tribün gördünmü sinan akyol...haddini aşma defol git bu siteden.

rakibiniz olamazmışız...geçen sene otogara çevirdik stadınızı.ağzınız açık bizi izliyodunuz şimdi bizi küçümsüyorsun.senin hayal edemediklerini biz gerçekleştirdik.

yirmiuc

Sinan Akyol , kurt gocayınca köpeklerin maskarası olur demiş atalarımız.
senin yorumun da o hesap.
Samsunspor ligin en az gol yiyen takımı ve 2. sırada. deplasmanda en çok puan toplayan 3. takım.
size niye rakip olamaz?  çünkü sizin rakibiniz mersin i. yurdu , güngören bld. , kartal vs..

kuzey55

adamlar kaç senedir süper lig görmüyo taraftar olarak zaten vasat gelmiş bize bk atıyo hadsiz.

maviay55

AlıntıKemal ve İzzet'in MR'ı çekildi

Samsunsporlu futbolcular İzzet Akgül ve Kemal Tokak'ın dün MR'ı çekildi. İzzet'in ayak bileğinde, Kemal'in ise dizinin iç kısmında ağrıları bulunduğu, ancak iki futbolcunun da Boluspor maçına kadar tam manasıyla hazır olacağı açıklandı. Bu arada Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan ve Kartalspor önünde takımdaki yerini alamayan Kenan Yelek'in, Bolu deplasmanında da forma giyemeyeceği belirtildi.

Serkan

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 16 February 2011, 15:21:29
Dikkat ederseniz yeri geldiğinide 70 milyonun önünde sizleri övdüğümde oldu.Ama o, bu sene için söylemiş haklı bir övgüydü. Sizler benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz heralde. Benim kendi sitemde yazdığım yazı, İnsanların takımına olan inancını güsteren yazıların(tabi içinde hakaret olmadıktan sonra) alıntı yapılıp ortalığın bulandırılmasına olan bir tepkimdi. 08.03.2009 da Samsun da oynanan maçta biletleriniz 1 TL idi.(Hatta bileti şu an elimde) O zaman da bütün Samsun bizi dinlemiş, hatta otobanda araçlarımız taşlanmıştı.Biz bunları ne kendi forumumuzda ne de bir başka yerde dillendirmedik. Burada yapılan hakaret içerikli mesajları sağa sola taşıyarak ortamı germeye çalışmadık. Elbette takımımza inanıyoruz. Samsunsporu da yenmek istiyoruz. Ama bu şekilde aralar açılarak, insanlar deplasman yaptığı şehri gezemeyerek takım sevdası yaşamak yerine, arma peşinden koşanların daha dikkatli olması gerekir diye düşünüyorum. Neyse; laf kalabalığı yapmak yersiz.İnşallah allah herkezin gönlüne göre verir.

bir tribün büyüğü gibi davranmıyorsun;