Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

babasamsunlu

kuzey55

antrenman saatlerini bilen varmı?

cembaba

Alıntıhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1801454364396&oid=9218885567&comments

Bu video'yu izledim.. Yine sövdüm! Arkadaş şu taraftar için azcık oynar insan... :(

celebi

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 16 February 2011, 13:33:52
Samsunspor bize rakip olabilecek birtakım değil.Sezon başı düşmesek yeter derlerken şimdi havaya girdiler. Bizlerin3-4 senedir heyecansız & play-offsuz ligimiz yokken, onlar düşmemeye oynadılar.1 TL ye bilet satıp 300 kişiye maç yaptılar. Onlarında yarısını bedava dağıtarak stadı doldurmaya kalktılar. Elbette geçmişte büyük bir futbol kenti idi... İdi diyorum çünkü şimdilerde bu kadar hedefe yakın olan takımlarına bile sahip çıkmıyor küsüyorlar.Bizdeki inancın 100 de 1 onlarda yok.Ayrıca bize şanslarının hiç tutmadığını da düşünürsek bu maçı rahat alırız.Eğer bu tip maçları alamayaksak; şampiyon olamayız.Tek elle tutlur adamları bence kalecileri Ahmet.Bize karşı bir sempatisi de var.Sezon başı anlaşmamıza rağmen olmadı. En rahat maçlarımızdan birini oynayıp 3-0 galip geleceğiz.

bu sitede üye olan ve boluluyarenler taraftar derneği başkanı olan elemanın kendi sitelerinde yazdığı yorum.  >:( >:(

emre

arkadaş geçen sene ki maçı unutamamış sanırım yalan yanlıs sallamış...bizim bolu deplasmanımızı gören bir adam 1 tl ye 300 kişiye maç yapıyorlar diye bedava bilet dagıtıyorlar takmı desteklemıyorlar diye sallayamaz.ya da bu arkadasın baska bir işi vardı ya da takımına küsmüştü o yüzden bizim maça gelmedi.böylelerini muhatabına bile almayacaksın.

seckin55

16 February 2011, 14:13:48 #12141 Son düzenlenme: 16 February 2011, 14:25:45 seckin55
O gerizekalı maç başlığını karıştırmış heralde :D :D

babasamsunlu

adamlar 25 yıldır alt liglerde..
beyinleri sulanmış..
yapacak bir şey yok..

evet sinir bozucu yorumlar ama konuşturursan konuşurlar..
güçlü olacaksın..
her alanda...
yoksa olmuyor işte..

futbolcular eğer birazcık adamsa ve birazcık kadir kıymet biliyorlarsa bu maçı alırlar...

Dartagnan

afedersın ama sıcınız da b*kunuz ıle oynayınız... nasıl ızlemıslerdı bızı.... Ne dıyoruz ? TIN TIN TINI MINI BOLU BOLUDAAAA.......DOLU!!!!!

/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\/o\

twitter

bunlara liseli gibi güleceğim  :D

zaaaaaaaaaaaaaaa xdxdxddxd

King Of The North

Yaa cahilin yazdıklarına bakmayın Allah aşkına yazdıklarına gülmekten alamıyorum kendimi, yaşı ne olursa olsun zeka yaşı 8 olan birisi yazmıştır bunları.
Sabrımızı zorlamasınlar Boluyu teslim alır geliriz ;D ;D

oguz_5528

Bank Asya'da 20 puanın üstünde olanın g.tü kalkıyor,Bu ligin Devine laf atıyor,Abdestin varsa konuş,kodumun Bolulusu..

kuzey55

hayatında hiç böyle tribünün oldu mu? kaç senedir süper lig görmüyorsun andaval.

FaTiH_HaN

la kim bunlar ya siz keçiörensporla maç yaparken biz fenere bjk ye koyuyoduk

Ekrem

Arkadaş şirofrenik bir vaka galiba kendi kafasında birşeyler uydurup yazmış Allah akıl fikir versin