savaş ve cenk'i gönderip billy mehmet'i almak!!!

Başlatan deli 55, 15 February 2011, 09:49:36

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

şu başlığı keşke açmasaydınız okudukça sitede gördükçe yüreğim parçalanıyo

55cem55

ilk tepkiyi gösterenlerdenim billy e ve bende teknik direktör müsün sen diye laflara maruz kaldım...adamın kumaşı belli oyun içerisinde futbol namına yaptığı hareketler oyunu gol atmasada ii dersin sansız dersin topu öttüürüyo ama sonuca gidemiyo dersin bunlar hep hafifletici nedenlerdir ama bakıyorsun billy e yok abi futbol yok ortada top yakısmıyor bi türlü adama topu durduramıyor defansı yıpratamıyor...bazı adamlar vardır oynamadn atar bund o da yok nerde durması gerektiğinden aciz topu alıyor geriye oynuyor alıyor geriye oynuyor...4 maç oldu ya fener maçını da say 5 maç oldu hala mı hazır değil lig sonuna hazır olurda iş işden geçmez bizide kurtarır sonra kendi flash transfer olarak nereye istiyorsa gitsin...

Cagdas Ünver

15 February 2011, 18:57:53 #17 Son düzenlenme: 15 February 2011, 19:13:09 Cagdas Ünver
Abiler yapmayın adam devre arasinin son günlerinde geldi. Sahada kaldiğı müddetçe topu iyi yönlendirdi, bazıları gib ezmedi. Nitekim adama pozisyon yaratamayan diğer Futbolcularda en az onun kadar başarısızdır. Savaş diyorsunuz ama ilk devre takımlar bu kadar kapanmıyordu. Savaş boş bulduğu zaman atıyordu haliyle. Billy ve hatta Zenkeyide son maçlarda çok sıkı markaj ediyorlar. Hatta Zenke son haftalarda Billyden daha kötü oynadi diyebilirim. Takıma yeni katılmış bu adamı günah keçisi ilan edeceğinize Abdülaziz, Adem gibi yıllardır bu takımda oynayan oyunculara bakın. Billy belki şu an için hazır olmayabilir. Soruyorum size alınan mağlubiyetlerin tek sorumlusu Billy mi ? Yoksa ona pozisyon hazırlamaktan aciz olan diğerleri ve Sistemi oturtamayan Hüseyin Kalpar mi ? Diğer transferler çokmu iyide tek Billy kötü ? Billy şu anda Samsunsporumuzun Futbolcusudur ve ister kabul edin ister etmeyin en az sezon sonuna kadar bu takımda. Lütfen biraz daha objektif eleştiri yapalım. Ben Billy mükemmel topçu demiyorum ama pas verme özürlü Abdülaziz gibi adamlar hala ilk 11'de 90 dakika oynuyorsa olaya başka yöndende bakmak gerekir. Tabi ki bir Forvet oyuncusunun görevi öncelikle gol atmaktır. Ama Futbolu takım halinde sistemli oynamak gerekir. Billy bitirici forvet yerine, forvet arkasi oynamali. Bunuda yapacak olan Hüseyin Hocadir. Cenk, Anil ve Savaşın gönderilmesine bende olumlu bakmadim. Yanlış anlaşılmasın. Ama bu tür söylemlerin şu an için kimseye faydası yok. Bu başlığında kaldırılması gerekir diye düşünüyorum.

Efsane Meskenler

cenk için bişe diyemiycem ama savaş kalmalıydı bu takımda bencildi mencildi ama gölüde atıyodu

jean

endisem artti gercekten golcumuz yok zenkeden baska

KotuCocuk55

Izzet Billy"i keser bence.O degilde gunlerce imza atmak icin bekleyen oktayi nasil neye guvenip yolladi bu adamlar inanilir gibi degil,bir arkadas yazmista aklima geldi.Bu genclerbirligi samsundan ne ciksa hemen kapiyor sonrada elde kalani samsuna kakaliyor.Billy birseyler yapar yada yapmaz onu zaman gosterecek.Ben izledigim maclardan benim izlemekten keyif almadigim forvet turu diyebilirim.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 15 February 2011, 18:57:53
Abiler yapmayın adam devre arasinin son günlerinde geldi. Sahada kaldiğı müddetçe topu iyi yönlendirdi, bazıları gib ezmedi. Nitekim adama pozisyon yaratamayan diğer Futbolcularda en az onun kadar başarısızdır. Savaş diyorsunuz ama ilk devre takımlar bu kadar kapanmıyordu. Savaş boş bulduğu zaman atıyordu haliyle. Billy ve hatta Zenkeyide son maçlarda çok sıkı markaj ediyorlar. Hatta Zenke son haftalarda Billyden daha kötü oynadi diyebilirim. Takıma yeni katılmış bu adamı günah keçisi ilan edeceğinize Abdülaziz, Adem gibi yıllardır bu takımda oynayan oyunculara bakın. Billy belki şu an için hazır olmayabilir. Soruyorum size alınan mağlubiyetlerin tek sorumlusu Billy mi ? Yoksa ona pozisyon hazırlamaktan aciz olan diğerleri ve Sistemi oturtamayan Hüseyin Kalpar mi ? Diğer transferler çokmu iyide tek Billy kötü ? Billy şu anda Samsunsporumuzun Futbolcusudur ve ister kabul edin ister etmeyin en az sezon sonuna kadar bu takımda. Lütfen biraz daha objektif eleştiri yapalım. Ben Billy mükemmel topçu demiyorum ama pas verme özürlü Abdülaziz gibi adamlar hala ilk 11'de 90 dakika oynuyorsa olaya başka yöndende bakmak gerekir. Tabi ki bir Forvet oyuncusunun görevi öncelikle gol atmaktır. Ama Futbolu takım halinde sistemli oynamak gerekir. Billy bitirici forvet yerine, forvet arkasi oynamali. Bunuda yapacak olan Hüseyin Hocadir. Cenk, Anil ve Savaşın gönderilmesine bende olumlu bakmadim. Yanlış anlaşılmasın. Ama bu tür söylemlerin şu an için kimseye faydası yok. Bu başlığında kaldırılması gerekir diye düşünüyorum.

aynen katılıyorum agzına saglık.

realfans

bnce bu olayı kapatalım ... cenk gitmiş savaş gitmiş...daha yapacak birşey kalmadı.. şimdi önümüzdeki maçlara bakalım...bidaha ki transfer  sezonu başlamadan yineaçılır böle konular  samsunspor_x

senol

ne zaman hazır olacak bu billy ,adam şu ana kadar iki kafa vurdu ikiside bo,son maçtada kafaya çıktı zamanlama hatasıyla topa vuramadı.kurtarıcı nokta transfer bumu olmalydı.kartalın forvetini herkes seyretti adam bizim 3 adamı  defansa bağladı ve 90 dakika koştu ve cabaladı.
bizim bilyde istek yok öylece boş boş duruyor ve durduğu yerden bile haberi yok 3 kez ofsatta düştü.tam bir soru işareti.bence bu takımın adamı değil.4 hafta geçti ne zaman hazır olacak bunlar.ne zaman faydaları olacak bakalım bekliyoruz.birazda düşünmesi gerekenler düşünsün,kurt hocamız varya ,kalpar hocamız  o bilir ne yapacağını!!!!.kartal 10 kişi kalmasaydı  kesin basmıştık onlara hocanın hesabına göre.

Gorkem

Savaşı sevmiyodum ama kartal maçında anladım ki savaş billynin yanında david villaymış

yirmiuc

sezon başında gelen, beğenmediğimiz ibrahim ülüm bile 9 maçta 5 gol atmış bugsaşta.

cgr

Mehmet Batdal gelse onu bile eleştirirdik biz... 2 Farklı sorun var...

- Sisteme göre mi oyuncu alıyoruz?

- Oyuncuya göre mi sistem kuruyoruz?

Cevap ilk seçenek. Hüseyin Kalpar'ın sistemi az çok belli 1,5 sezondur. Bu sisteme uyacak oyuncu almıyorsun. Aldığın iyi oyuncuları da (Cenk,Anıl,Jonathan,Savaş) sisteme uymuyor veya çeşitli bahanelerle gönderiyorsun.

Benim korkum Billy'nin sonunun bu şekilde olması. İyi futbolcu. Ama sistemin yanlış. Sistemin(taktiğin) detaylarına girersek uzar gider bu konu...

Ayrıca yalandan yere konuşmanında bi anlamı yok, sonuç olarak bu sezon böyle geçecek. Başlığın kitlenmesi daha mantıklı gibi geliyor...

yirmiuc

yönetimde malesef maddi olarak güçlü kimse yok.
bir babayiğit çıkıp ta mehmet akyüzü takıma kazandırsaydı , güle oynaya süper lige çıkardık bu sezon....

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: cgr - 17 February 2011, 17:47:00
Mehmet Batdal gelse onu bile eleştirirdik biz... 2 Farklı sorun var...

- Sisteme göre mi oyuncu alıyoruz?

- Oyuncuya göre mi sistem kuruyoruz?

Cevap ilk seçenek. Hüseyin Kalpar'ın sistemi az çok belli 1,5 sezondur. Bu sisteme uyacak oyuncu almıyorsun. Aldığın iyi oyuncuları da (Cenk,Anıl,Jonathan,Savaş) sisteme uymuyor veya çeşitli bahanelerle gönderiyorsun.

Benim korkum Billy'nin sonunun bu şekilde olması. İyi futbolcu. Ama sistemin yanlış. Sistemin(taktiğin) detaylarına girersek uzar gider bu konu...

Ayrıca yalandan yere konuşmanında bi anlamı yok, sonuç olarak bu sezon böyle geçecek. Başlığın kitlenmesi daha mantıklı gibi geliyor...

Samsunspor'un sistemimi var? Kusura bakma Çağrı ben sistem falan göremedim Samsunspor'da!

Shane_Falco

İzzet bu Mehmet'i keser çok sürmez merak etmeyin ;)