savaş ve cenk'i gönderip billy mehmet'i almak!!!

Başlatan deli 55, 15 February 2011, 09:49:36

« önceki - sonraki »

deli 55

böyle bir zihniyet nasıl olur yaa.bir de süperlig istiyorsan...savaş tam formunun zirvesinde,cenk zaten hoca yüzünden bi türlü form yakalayamadı.yerine aldığımız adam tam bir soru işareti.bir defa ilhan cavcav gibi futbol tilkisi adam iyi olsa devra arası niye versin bu adamı bize.bir de bonservis parası da almadan.şimdi de 70 dakika 10 kişi oynayan takıma gol atamıyoruz.offfff gel de yanma bu işe :(

55_OrHaN_55

maçı izlerken ben de sürekli aynı şeyleri düşündüm. cenk ve savaşın yerine süs gibi duran bir billy mehmet... bu süper lig işi kalparla olmayacak gibi. çünkü giden anıl ve sezerin ne kadar kaliteli oyuncular olduklarını görünce bir kez daha üzüldüm. ayrıca hücum hattında hiç organize paslaşmalar ve varyasyonlar göremedim. kornerler ve serbest vuruşlar rakip için hiç tehlike oluşturmuyor. zenkeyle hakan bayraktarın sırtına binmiş gidiyoruz, nereye kadar gidebilirsek...

King1965

kaleye gotunu donup baska bırsey yapmayan sut atmaktan acız adamı ıstemıyorum !!1

Forvetim

kaleyi görünce vuracaksın forvet budur, boş boş gezinmeyeceksin aralara kaç boşluklara kaç, top iste duvar pası yap içeri gir, bişeyler yap ya. beceriksizler

ahmetsefa55

ya artık cenkmı savasmı kalmıs arkadaslar.gecınız bunları.bugune gelınız.takım bu halden nasıl kurtulur onun cabasını verelım.ama gecmıs gecmıste kaldı.  ;)

realfans

sahada şuana kadar kötü oynadı ama maçta takıma bakınca tek boşluklara kaçan billy...
o kadar haksızlık etmeyelim..
bi bakarsın bizi son maçta şampiyon yapan o olur...

atakan

hemen umutsuzluk hemen telaş.durun bakalım.bu haftaki maç gösterir gücümüzü.ne oldğumuzu.

realfans

varya bunların başına yılmaz vural gibi hoca getircen hergün sopa yerler ......

kadir55ist

kaldığı sürede bence izzet daha istekli ve billyden daha faydalı olcak gibi bir izlenim verdi.

Ahmeti

bence billy mehmet kötü bir topçu değil sadece oynadığı yer yanlış hava toplarında başarılı,mücadeleci ve iyi paslar atıyor böyle bir futbolcunun orta sahada çok iyi iş yapacağına inanıyorum.

Ekrem

bomba transfermıs alın o bombaları .....    >:(

Ollivanders

Alıntı yapılan: atakan - 15 February 2011, 12:34:53
hemen umutsuzluk hemen telaş.durun bakalım.bu haftaki maç gösterir gücümüzü.ne oldğumuzu.

herşey yeteri kadar ortada kardesim.

eren55

Savaş kalsa iyiydi.En azından gol atıyordu.Yeni transferlerden zerre kadar ümidim yok.Daha bir numaralarını göremedim.İnşallah yanılırım.

samet_55

bu türk -irlanda ortak yapımına. orta yapacaksın kafa vuracak..izzet 6 aydır maç yapmamış.eeesavaşı begenmiyoduk.bide oynayıp bide bize gol atsaydı kalparın  yüzüne bakmak lazımdı ozaman..sezon başında kendine külüp bul denen oktay dilibalta.kalpar sayesinde defalarca özürdilemesine ragmen gönderilen savaş..offf offf gelenler gidenleri..mumla aratıyo hepsibu..

adige73

Alıntı yapılan: kadir55ist - 15 February 2011, 13:00:48
kaldığı sürede bence izzet daha istekli ve billyden daha faydalı olcak gibi bir izlenim verdi.

ama birisinin ona ofsaytın ne olduğunu anlatması lazım aldığı her topta ofayttaydı