Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

kutsalforma

Hey yavrum, o ne günlerdi bee, bjkye 4 tane atan Samsun...

cembaba

Keşke transfer yapamasaydık... Tahta falan kapalı olsaydı... İyi olurdu hani...

kutsalforma

Mordulular nasil seviniyordur, gülüyordur simdi düsünmek bile istemiyorum

kutsalforma

Bu i.bnelere 15 bin taraftar fazla
15bin taraftarin cüklerini yesinler, bok herifler
amatörden adam aliyosun, tabi oynayamaz 15.000 taraftari görünce
amatörde nerde görmüs okadar taraftari??

Dartagnan

Ya onlar oynadıgı için gıdıyormuşuz ya hani. yoksa bıze cok buyuk bır sayı 15.000 ... oyle demeyın

kuzey55

ve mütiş destek vardı bu akşam süper ötesiydik kesinlikle...keşke şöyle gbb gibi bir takımımız olsaydı açık ara liderdik şimdi nerdan bulup aldılar bu kazmaları bilmiyorum.

supernatural_55

Sonuca goturebilecek 3adami da gonderdin(anil,cenk, savas) aldigin adamlarin daha cok zamana ihtiyaci var(bily,izzet) cok zor sampiyonluk.oyun kilitlendgnde iptal oluyoruz ee rakip hocalar salak degilse bizden puan almak cok kolay hem de 10 kisiyle...

Bunlar ortadayken bir takim niye korner calismasi yapmaz anlamiyorum.benm icin aut veya korner fark etmiyo cunku etkili bi tane korner kullanabildgmzi gormedim...heyecanlanmyrm bile korner kazandgmzda...

Abdulle agbetu ayri bombalar diyecek soz bulamiyorum...

fanatik

kalpar bu takımın başında olduğu sürece biz daha çok başımız önde ayrılırız bu staddan takım 90 dakika boyunca bir tane doğru dürüst bir pozisyona girmedi böyle bir futbol varmı ya..

Serkan

Allah sizi bildiği gibi yapsın suçumuz ne bizim ya..

Bütün stad ağlarken sen gidip nasıl rakibi tebrik eder gülersin sahanın içinde hiçmi ruhunuz yok şerefsizler....

Ollivanders

Cenk , Anıl Allahınızı seviyorsanız geri dönün . Yalvarıyorum ya . :'( :'( :'(

Serkan

fanatik

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2011, 00:48:16
Allah sizi bildiği gibi yapsın suçumuz ne bizim ya..

Bütün stad ağlarken sen gidip nasıl rakibi tebrik eder gülersin sahanın içinde hiçmi ruhunuz yok şerefsizler....

hangi şereften bahsediyosun kalparda biraz gurur olsaydı istenmediği yerde durmazdı adamda yüz kalmamışki utanmadan burda duruyo daha

SAMSUNLU ORUMA 55

zenkenin eksikliğini çok hissettik moralim çok bozuk abilerim

Burak

Tamam Kalpar da haksız öküzün teki ama kardeşim a2 takımla çıkmıyor ya en az 8-9 adam zaten herkesin onaylayacağı adam ama topçular da oynayacak daha kardeşim böyle gamsızlık olur mu stad yıkılıyor adamlar tınlamıyor

##kdc##

böle takım hocasının zihniyetini s*kim, abi cinnet geçircez *** burda yaa