Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

buraks

bir haftadır bugünü beklemiştim sonuç hüsran
bari 1 haftalığına lider olsaydık
karabük gibi olmak gerçekten çokmu zor

55erhan55

kalpar bu takıma gittikçe dahada zarar vermeye başladı

twitter

10 kişi defansın önünde top geçirmeye çalışan futbolcuya onlara o taktiği teknik ekibinin benn taaa bilmem neresini ulann 1 kere vurduk şu ceza sahası dışından ya vurun b.k mu var ulan tek bildikleri çizgiye git geri dön kaptır olmadı baştan allah belamı versin yazık ulan bu taraftara yazık maç bitti kimse zaten şeyine takmıyor gülüşmeler, oynamalar bıktım lann

alperen_55

Şampiyonluğa oynayan takım sahasında kartala puan veriyorsa .gerisini kalpar düşünsün.ben bu maçtan sonra süperlig falan düşünmüyorum.takım bi potaya girdi diyoruz topçuların maçta aykları ellerine dolaştı.bu takım stresi kaldıramıyor. zenke olmasa gol dahi atamıyor.Gol atamayan takımdan da bir hedef beklemek yanlışlık olur.O yüzden bu saat ten sonra netten  ve televizyondan uzak duracam . yoksa bu takım adamı hasta eder. En iyisi kalpar kendi kendine oynasın. bizim yönetimde aval aval seyretsin.

engin55

Hiç mi şut çalıştırmıyon kalpar bey bu çocuklara..

buraks

bu takım bizim amenna amatörede düşşek samsunsporluyuz amenna
ama bence hafta içi kalpar ve özellikle formsuz futbolcular aleyhine bir protesto yapılması şart antraman shasında olabilir belki kendilerine çeki düzen verirler

Ollivanders

Gelenler gidenleri aratacak sanırım demiştim zamanında. Anıl olsaydı 3 puan alabilirdik . Cenk olsaydı farka gidebilirdik. Sezer olsaydı orta kesebilirdik. Jonathan olsaydı ersinin malca faullerine maruz kalmazdık. Biz çıkamayız. Kendimizi kandırmanın bir anlamı yok. Benden bu kadar. Ne boluya giderim ne de denizli ye. Bu takım once beni hakedecek. Ses tellerimi hakedecek ondan sonra destekleyecegiz. Abdulaziz denen adamı şişeye oturtacaksın . O zaman anlayacak ne oldugunu. H. Kalpar ı kovup 2 adama bakıyordu herşey . Bu kadar basitti herşey halbuki.

kalptenþimþek

mübarek gecede milleti dinden imandan çıkarttılar..

davidsavage

Bu takımın bizi bu bunalımdan kurtarması lazım onunda yolu boluyu s.ke s.ke yenecekler başka yolu yok. Kalpar'ın da abdülaziz ısrarını anlayamıyorum naptı maç boyunca koca bi hiç,ama o oyunda agbetu çıkıyor oyundan,biz süperlige çıksak nolcak ki bu kalparla umarım sezon sonu süperlige de cıkarsada gönderirler inşallah.

Tufan

sinirlerime hakim olamıyorum bir takım %70 topla oynayıp nasıl şut çekmez/çekemez niye her topu kanada gömer. Abdülaziz salağı ne işe yarar? Billy niye her topu kaval kemiğiyle kontrol eder?

nerden tutsan elde kalıyoruz havamızı kaybettik Bolu'dan alınacak olası malubiyet bizi playoff dısına bile itebilir!

tehlikenin farkında mısınız?

Sercan

Söyleyecek o kadar şey var ama sadece şunu söylemek istiyorum aptalaziz gibi bir mal bütün gecemizi mahvetti...

twitter

mal abi mal bunlar başka bir açıklaması yok 10 pozisyonun 10'unndada çizgiye in geri dön tekrar çizgiye inerken kaptır valla anlamıyorum bok mu var önün boş vur kale için dolu karambol olur bir bok olur vurun işte

berusa55

Abdülaziz de bir i.lik mi var yoksa hepimiz mi yanlıyoruz beyler? Sondakilarda o topu yumusakca billynin kafaya yolasa top ağlarda ama özellikle! midir nedir topu nereye uçurdu gördük!

andhak

70 dakika boyunca 10 kişilik lig 16. sına karşı tek kale oynuyorsun bir gol yok. Bir çalışan sol kanat var orada da Agbetuyu çıkartıyosun. Beni dinden imandan ettin bu gece!

oguz_5528

Haber Gazetesi şutlar isabetli diye haber yaparsa o binaya dinamit döşer patlatırım >:(