Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

##kdc##

14 şubat; Mevlüt Kandili+Sevgililer günü+Samsunsporumuzun Maçı=aşk tesadüfleri sever  :P
  bu hafta lideriz beyler  samsunspor_x

celebi

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 12 February 2011, 09:20:32
erkutdem diyorum
o zaman evi arabayı erkutdem55 e yatırıyorum.riskli ama imposible is nothing  :D

celebi

samsunspor.co.nr

Gorkem

şimdi çakma kartalı seneye gerçek kartalı yenicez samsunspor_x samsunspor_x

maviay55

uçarı kaçarı yok bu maçı kazanmalıyız geçen hafta puan kaybetme kredimizi tükettik turgayın yerine dilo oynasın hocaa

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 12 February 2011, 14:53:16
ben riskleri severim  :)

hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyttttttttttttt

furkan5534

Allah denızlı beraberee :D hadı darısı ınsallah yarınkı maclara.ruyamda lıder olduk bu hafta alayına ısyan ölümüne SaMSUN ULaNN!! 8) samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

YaşarDoğu

Kazaanmak zorundayız, Denizlinin berabere kalması çok iyi oldu.

King Of The North

2 gün daha var, yarınki maç sonuçları da önemli Ordu en kötü berabere kalırsa fırsat doğacak liderlik için, sonra saldır saldır Şimşekler.

yilmazselcuk55

İNŞ Güngören den sonra Antepe patlamıştıkk  ... inş kartal ile yeni bi galibey serisi yakalarızzz

1927

kartalspor

istanbul'dan selamlar...kartal tribünlerinin bu ligde en sempati duyduğu takım tartışmasız samsunspor:yenilsek de puanlar yabancıya gitmeyecek...özellikle ROBOT ALİ'nin ölümünün ardından stadınızda açılan pankarttan sonra daha bir sempatiyle bakılır tribünlerimizde samsun'a:umarız sezon sonu süperlig hasretiniz biter...

pazartesi olması tüm planları alt üst etti:malesef organizasyon çok zor...keşke gelebilseydik...güzel maç olsun...

celebi

eyvallah kartallı arkadaş sizede başarılar bizim maçımızdan sonra engin korukırla ligde kalırsınız