Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kapanış sözlerimiz;

Biz Karadeniz'in en Karadenizli şehri ve tabiri caizse başkenti Samsun'dur derken ne kastediyoruz? Giresun'da sadece Giresunlular yaşıyor, Gümüşhane'de Gümüşhaneliler, Trabzon'da Trabzonlular... Ancak Samsun'da sadece Samsunlular değil Trabzonlusu, Giresunlusu, Ordulusu da yaşıyor. Mübadil de var, Çerkes de, Tatar da... Bu nedenle Samsun'a yapılacak her yatırımdan bölge halkı istifade eder. Bu nedenle Samsun'a sportif, kültürel, siyasi, ekonomik her türlü yatırım yapılmalıdır ve Samsunspor, Samsun'un vitrinidir, güzelliğidir...

kalptenþimþek

kaçırdım maalesef keşke izleyebilseydim..

Burak

Ula bir de Samsunluyuz diye geçiniyoruz . Samsun'a öğrencilikten döneli 1 buçuk sene oldu digiturk , turksat , hotbird i kurduk ta bir anten kuramadık ya :) Kardeşim bunlarda ısrarla uyduya geçmemek için direniyorlar anlamadım gitti . Eften püften kamyonla kanal var siz de geçin da artık  :)

maraton

sevgili mehmet bizim yeğene de eğlensin diye oyuncak bir kamera aldık ona da bi görünmek istersen !!  ;D :-*

beynuri

maalesef samsunumuzun tv kanalınada sahip çıkılmıyor,uyduya çıkmak oradan dünyaya ulaşabilmek hiçte kolay değil,kamyonla para lazım.parada reklamdan kazanılıyor ,ama reklam veren yok spor 55 e sahip çıkan yok sanırım bu sorunuda samsunspor biz çözecek .zamanla buda aşılacak işallah,programı bende seyredemedim çok üzüldüm

maraton

he evet onu da biz çözelim.. karışma samsun bizde !! :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 12 February 2011, 11:42:23
sevgili mehmet bizim yeğene de eğlensin diye oyuncak bir kamera aldık ona da bi görünmek istersen !!  ;D :-*

sitenin güvenlik kamerasına görünüyorum, rahat ol maratonton ;)
keşke izleyebilseydin, kulaklarını çınlattık epeyce  8) :-* hasbi ağa... hahaha :) :)

ahmetsefa55

Serkan

adamların başlığa yazmayın birşey ( =

Serkan

Bu anıl koşmuyor du değil mi ( =

ahmetsefa55

farkındamısın nayıno gıttı tartısmalar bıttı  :)

Serkan

evet bizde m6 ile bunu konuşmuştuk (=

ahmetsefa55

mıllet yoruldu herhalde tartısmaktan  :D

Serkan

muahaha bağıranlar akhisar taraftarıymış  ( =

twitter