Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Serkan

ahmetsefa55

''gururumuz'' tanju i.bnesini izliyomusunuz tv de ? ne kadar cinconlu oldugunu anlatıyodu  >:( >:( >:(

cembaba

İşte o yüzden Emin Abimizi, Ercan Abi'yi, Celil'i, Serkan'ı, Ertuğrul Sağlam'ı daha çok seviyoruz.... "Ben Samsunsporluyum" diyen ve sözünün arkasında duran herkes bu taraftarın gönlünü zaten kazanmıştır...

kabacevizli55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 11 February 2011, 16:41:42
''gururumuz'' tanju i.bnesini izliyomusunuz tv de ? ne kadar cinconlu oldugunu anlatıyodu  >:( >:( >:(

europe_55

Rize'yi de yenmisiz Deplasman Hesabi'nda  :)

AntZ

kuzey55

SEVGİLİLER BULUŞUYOR. 14 ŞUBATTA OYNANACAK KARTAL MAÇINDA BÜTÜN TARAFTARLARIMIZIN ÇİÇEKLERİNİ ALARAK MAÇA GELMELERİNİ İSTİYORUZ.
NOT:Samsun Çiçekçilik,Samsunspor taraftarlarına özel olarak güllleri 4 TL.yapacaktır.

Jnr.Serkan

11 February 2011, 19:31:24 #11678 Son düzenlenme: 11 February 2011, 19:38:00 Jnr.Serkan
Gül'ün tanesi 3 lira ben bi ara çok sık alıyordum ordan biliyorum :D Allahtan kampanya yapmış

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 11 February 2011, 19:31:24
Gül'ün tanesi 3 lira ben bi ara çok sık alıyordum ordan biliyorum :D Allahtan kampanya yapmış

öyle ama gülün tanesi yılın 364 günü 3 liradır serkan. malum günde 10 liradan aşağıya verilmez. o yüzden normal şartlar altında iyi bir fiyat bence.

Jnr.Serkan

Abi sevgilim yok haliyle 14 şubatı unuttum bir an  :( :D 4 lira uygun o zaman

europe_55

14 Subat günü Mevlid Kandili'ne denk geliyor ayrica.

Insallah Yarabbim bu mübarek gecede güldürecek yüzümüzü.

Bu arada sevgililer günü'nü mecburen 13'ünde kutlayacagiz, malum 14'ünde en büyük askimiz SAMSUNSPOR'a stad'da olamasam bile TV basinda destek verecegim...

Insallah kazanacagiz! SAMPIYON SAMSUNSPOR!!!!!  samsunspor_x

Serkan

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 February 2011, 17:56:12
http://www.facebook.com/Jorge.MCD

Serkan bu da sen değilsin değil mi???    :)

abim benden bahsediyorsan benle bir bağlantısı yoktur :d

jnr serkandan bahsediyorsan  ben sazanlık yapayım :d

Jnr.Serkan

ben değilimde adamın hayran olduğu sayfa Samsunspor :D ilginç

ahmetsefa55

Samsunspor'a yeni sponsor
GNC Türkiye adlı vitamin ve bitkisel ürünler firmasının Samsun Şubesi, Samsunspor Kulübü'yle ürün sponsorluğu anlaşması imzaladı.

AA
Samsunspor'a yeni sponsor GNC Türkiye adlı vitamin ve bitkisel ürünler firmasının Samsun Şubesi, Samsunspor Kulübü'yle ürün sponsorluğu anlaşması imzaladı.

GNC Türkiye Samsun Şube sorumlusu Eren Kale, firma olarak Samsunspor Kulübü'nün oyuncuları için vitamin ve beslenme destek ürünleri danışmanlığını üstlenmek istediklerini belirtti.

GNC olarak Samsunspor Kulübü'ne sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kale, ''Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz'' dedi.

Samsunspor Genel Sekreteri Rüştü Araboğlu da GNC Türkiye'nin daha öncede kulübe ürün desteğinin olduğunu ifade ederek, ''GNC olarak daha önce de istediğimiz tüm gereksinimleri ücretsiz karşıladılar. Kulübün ihtiyaçları doğrultusunda bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık. Firma, kulübün sezon sonuna kadarda ihtiyaçlarını karşılamayı taahhüt etmiştir. Destekleri için kendilerine Samsunspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile futbolculardan Simon Terwase Zenke, Turgay Gölbaşı, Ahmet Şahin, Dilaver Güçlü ve Murat Yıldırım'da katıldı.

Tören sırasında Samsunsporlu oyuncular taraftarlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdi.