Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

fairplay_55

forvette Zenke'nin yerine  Savaş Esen var..korkmayın... :D

celebi

savaş esen 3 hafta yok yırtılmış bir tarafları

celebi

1          0          2
1,50      3,40      4,20

oranlar iyiymiş

twitter

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 10 February 2011, 20:11:24
Bu billy hani sakat değildi.Sağlık kontrolünden geçmişti.Daha doğru dürüst maç yapmadan sakatlanıyor.Buna verilen paraya yazık değilmi.Millet taş gibi transfer yapmış.

ben de bu gelmeden önce adem sarıyı beğeniyordum gitti denizliye parası mı sorundu yoksa billy daha mı iyi anlamadım valla

King Of The North

Bu adam sakat diye sağlık kontrolünden geçmek istemedi, sonra ne oldu da birkaç gün sonra iyileşti, ya da temiz çıktı anlamış değilim, gezip duruyor, Zenke de zaten formsuz, sezon sonunu nasıl ederiz bilemiyoruz artık.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 10 February 2011, 22:33:52
Bu adam sakat diye sağlık kontrolünden geçmek istemedi, sonra ne oldu da birkaç gün sonra iyileşti, ya da temiz çıktı anlamış değilim, gezip duruyor, Zenke de zaten formsuz, sezon sonunu nasıl ederiz bilemiyoruz artık.
elimizde bir tek izzet kaldı inşaallah oda elimizde patlamaz >:(

yamanoğlu55

Her maç final; takımımız bu bilinçle sahaya çıkıp, taraftarımızı'da bu bilinçle desteğini takımımıza vermesi gerekli...

mehmet yılmaz

Teknik heyet ve futbolcuların gerekli dersi aldıkları kanısındayım; Kartal'ı yeneriz...

bengülü

Alıntı yapılan: samsuni - 11 February 2011, 02:00:09
Teknik heyet ve futbolcuların gerekli dersi aldıkları kanısındayım; Kartal'ı yeneriz...

zor hocam takımda futbol denilen bir şey yok kadromuz zayıf kimseyi kandırmasınlar bill mehmeti boşuna aldılar boş transfer kartal iyi transferler yaptı takım genç işimiz çok zor hocam

##kdc##

abicim taraftar olarak bizler takımımıza güvenmedikten sonra boşuna uğraşıyoruz o zaman;S evimizdeki son altay maçında billy mehmet kafa toplarında sahanın en iisiydi bence. adam tek basına ilerde gelen her topu indirdi etrafındakilere, bence hakkını yemeyelim bi maçtan oyuncularımızın. kaldıki şu anda elimizde bulunan oyuncularımız bunlar ve ligde de 2. sırada bulunuyoruz. bence iyi tarafından bakıp oyuncularımızı destekleyip ateşlemeliyiz.

Forvetim

bu hafta oynamayan yenilere iş düşecek gibi ve artık şans verilmeli, takım kısırlıktan kurtulur inşallah. dilaver kısa kısa süre oynadı musa büyük ve izzet sizide bi görelim bişeyler yapın da bi rekabet ortamı olsun futbolcularda, kimse yerim garantiye yatmasın. kazanmamız gerekiyor bu maçı.

FaTiH_HaN

Kötü oynarken kazandığımız maçlardan sonra takım rehavete kapıldı ama mersin maçı bizi kendimize getirir diye düşünüyorum futbolcular çok hırslı oynayacaktır ben maçı rahat alacağımızı düşünüyorum.

seckin55

Bu kez de Dilaver sakatlandı

Samsunspor'da sakatlık kervanına Dilaver de katıldı. Antrenmanda sırasında sakatlanan oyuncunun durumu bugün belli olacak

Dünü çift antrenmanla geçiren Kırmızı Beyazlılar gündüz çalışmasında şut çalıştı. Akşam çalışmasını ise taktik ağırlıklı geçiren Samsunspor'da Kenan ve Billy Mehmet'in ardından Dilaver de sakatlandı.

Antrenmandaki hırsıyla dikkat çeken oyuncu ikili mücadele sırasında dizine darbe alarak yere yığıldı. Kulüp doktoru Mehmet özden'in yardımıyla antrenmanı yarıda terk eden Dilaver'in durumu bugün yapılacak kontrolden sonra netlik kazanacak.

:( :-X

cgr

Mecburende olsa nihayet İzzet'i izleyebileceğiz...

Takımın şu şekilde çıkmasını bekliyorum(istiyorum)

Ahmet

Adem   Kemal  Turgay  Orhan

Murat   Hakan
Aziz                           Agbetu
                  Ufuk

İzzet

ErkÇay55

Alıntı yapılan: cgr - 11 February 2011, 11:42:31
Mecburende olsa nihayet İzzet'i izleyebileceğiz...

Takımın şu şekilde çıkmasını bekliyorum(istiyorum)

Ahmet

Adem   Kemal  Turgay  Orhan

Murat   Hakan
Aziz                           Agbetu
                 Ufuk

İzzet

Bugünkü Haber gazetesinin haberine göre İzzet'inde sakatlandığı,oynamasının zor olduğu maç saatinde oynayıp oynamayacağının belli olacağı yönündedir.