Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ahmetın golde hatası oldugu kadar bıllynın de var ! ayrıca ahmete iş mi düştü allah askına sahanın en kotusu olacak ne yaptı kı ? sahanın en kotusu turgay azız zenkeydı

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: cem - 06 February 2011, 17:25:44
son 15 dkkadaki futboldan utandım,her hafta ayrı bir kadro liglerin sonu geliyor bizim hoca kadroyu oluşturamadı...
ahmet şahin sahanın en kötüsüydü...

Turgay Abdül Agbetu Billy çokmu iyi oynadida ahmet en kötüsüydü ? Bence yenilen golde defans hatasindan kaynaklandi. Ahmetinde morali bozuldu. Haksizlik etmeyelim. EN kötüsüydü demek agir olur.

cem

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 February 2011, 17:27:06
ahmetın golde hatası oldugu kadar bıllynın de var ! ayrıca ahmete iş mi düştü allah askına sahanın en kotusu olacak ne yaptı kı ? sahanın en kotusu turgay azız zenkeydı
nasıl maç kurtardığında övüyosak,bu maçtada eleştirmek gerek yanlış çıktı sürekli
bily mehmet ve turgayı ALAHA havale ediyorum zaten

red_white

akhisar maçında şansımızla kazandık, altay maçını hepimiz izledik gördük mersindede patladık bence önceden bir yerde patlayacağımız belliydi, ben takımımızın oyununu beğenmiyorum  >:( saha kötüyse ona göre bi taktik yapmazmı insan hep boşa salladık  >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cem - 06 February 2011, 17:29:05
nasıl maç kurtardığında övüyosak,bu maçtada eleştirmek gerek yanlış çıktı sürekli
bily mehmet ve turgayı ALAHA havale ediyorum zaten
bencede kotuydu konsatre degıldı.ama en kotu dıyemıyorum.ha tabı sende haklısın bellı oyuncular var ıyı olduklarını goremedık.onları konusmamıza gerek yok dıyosan evet ahmet sahın en kotuydu ;)

5trawberry

Maç başlarken Ortasaha dizilişi şu şekilde oluyor.
Hakan Turgay
Murat                   Aziz

Arkadaş Murat gibi bi adam sağ kanat oynamaz.
Hakan'ın Az önünde ya da yanında oynar.

Turgay çıkınca Murat Hakan'ın yanına geçiyor.
Ve Turgay'ın çıkması demek Hücuma ağırlık vermek demek zaten.
Hücum olunca Murat  da hücuma kalkıyor ve Ortasahada tek Hakan Bayraktar kalıyor.

diziliş.
Hakan

Murat

Aziz           Agbetu
   Ufuk
Zenke

Şeklinde oluyor.
Ve kontra üstüne kontra yiyoruz.

Altay maçında adamlar 75 küsürlerde 2 net gol kaçırdı.

samsun155

kumköylü ahmet

12ye 11 oynarsan yenmeniz imkansiz hakem elinden geleni yapdi 2 adamlarinida atmadi macada damgasina vuran hakem oldu...

LisandroLopez

Ahmet Şahin evet bencede maçın en kötüsüydü.
Zenke markajdan bir türlü kurtulmayı başaramıyor ve rakip savunmalara yem oluyor.
Billy işini yeterince yapmıyor kafa toplarına dahi bazen çıkmıyor.
Bu maçta alkışlanacak oyuncu varsa bizden,Murat ve Kemal'dir.
Onların dışındaki hiçbir oyuncu galibiyete inanmadı ve istemedi.
Ufuk oyuna girdi biraz hareketlilik getirdi ilk başlarda fakat sonradan oda bozuldu.
Kartal maçında ilk 11 başlamalı.. ve Abdülazizi öve öve bitiremeyenlere her zaman ki gibi şaşıyorum.
Başta Ömer Üründül Abdülazizi çok şişiriyor.

FaTiH_HaN

Vardır herşeyde bir hayır bence bu malubiyet takımın oynadığı futbolu sorgulaması için bir işaret 3 haftadır kötü oynuyoruz ama 6 puan aldık, 2. sıradayız. bence haftaya kartal maçında daha istekli ve golü düşünen bir Samsunspor göreceğiz sahada.

kuzey55

ordu güngören maçında çok zorlanmış,bolu adana karşısında aynı şekilde oldukça zorlanmış.dün rize denizli maçını izledik biz kötü oynadık tamam ama bu ligde çok iyi oynayan veya alıp götürür dediğimiz takım yok.mersin defansı çok iyi o saçma golü yemeseydik en az 1 puan alırdık bu maçta ama olmadı.avantaj kaybettik evet ama bitmiş bişey yok kartalı mağlup edip yola devam edeceğiz.belki de ders olmuştur bu yenilgi bizim burnu havadakilere.

LisandroLopez

Ahmet

Adem    Kenan   Kemal     Orhan

Murat     Hakan

Agbetu       Izzet             Ufuk           

Billy

Kartal maçı 11'i böyle olmalı.

Ekrem

Bügun vasatı aşamadık umarım gereklı dersler alınır ve haftaya güzel bir futbol sergilerizz  samsunspor_x samsunspor_x

twitter

geçen hafta rezil bir ekibe karşı rezil bir futbolu aşamayan karşıyaka bizim zorlandığımız takımı ikinci yarıdaki baskılı futboluyla geçiyorsa zaten ters giden bir şeyler vardır

o değilde bu hoca o defansın içine nasıl agbetuyu attı halen aklım almıyor

Ollivanders

İgrenc otesi bir futbol. 1 puana razıydık halbuki. Bu futbolla playofflara zor kalırız. Kendimizi kandırmanın bir anlamı yok. Takım kaleye gitmeden maç bitirecek , evinde gol pozisyonuna giremeyeceksin sonra da şampiyonluk diyeceksin. Biz sozumde Galip öztürke. Hocayı kovdurtmadın ama sende transfer doneminde geregini yapmadın.