Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

fanatik

Alıntı yapılan: lucarelli - 06 February 2011, 16:36:24
Büyük bir avantaj kaybettik. Sezon sonuna kadar tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. İnşallah Kartal ve Bolu maçlarında telefi ederiz.

hatalardan ders almayı bilen bir hoca olcakta ders alıncak kalparda o kadar kafamı var ders alsın

davidsavage

Maç başlamadan önce,tv bizim kaleciyi göstermişti babamla birlikte çok iyi kalecimiz var dedik Ahmet Şahine nazar değdirdik galiba  :-X :(

Ahmeti

ara transferlerin takıma hiç bir şekilde katkısı yok bumudur transfer anlayışı
Dilver,izzet,musa bu adamlar kadroya giremedilerki katkı sağlasınlar.
3 haftadır takım çok kötü oynuyor kalpar ne yapmaya çalışyorsun anlamadım.

fanatik

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 February 2011, 16:40:55
arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ;
öldük,bittik demeye gerek yok.guzel bır avantaj yakalamıstık.yenseydık guzel olurdu tabı kı ama her macı da kazanacagız dıye bır sey yok.
dıkkat ettıysenız bu haftanın en zor macını bız oynadık.mersın cok sert futbol oynadı.futbolu cırkınlestırdı.
bızım etkılı oyuncularımızda gununde olmayınca boyle kotu bır oyun ve sonuc cıktı ortaya.
tabı kı sahada gormeye dayanamadıgımız futbolcularımz var ama artık söyle söyle nereye kadar.
acıkcası ben sıkıldım azızı cıkar turgayı cıkar demeye.ya da zenkenın s..nin keyfını beklemeye.
acılen cıddı bır uyarı gelmelı topculara.ama cok fazla kaybedılmıs bır sey yok.sonucta mersın deplasmanından puan kaybı yasayan rakıplerımız olacak.

uyarıyı kim yapacak trabzonlu tutumu hocalıkdan nasibini almamış kalparmı varmı uyarı verecek birisiben göremiyorum

berusa55

Neyse kardeşlerim dostlarım üzgünüz çok kötü oynadık ama haftaya bir Kartal galibiyetimizle yine konsantrasyonumuzu sağlarız inşallah.

Bu lig böyle bir lig hepimiz biliyoruz. Bu ve benzeri şekilde kayıpları her takım her hafta yaşayabilir. Geçmiş olsun diyelim şimdilik Sefa kardeşime katılıyorum

LisandroLopez

Biz sahada  yoktuk ama Mersin'de futbolu çirkinleştirmek için herşeyi yaptı zeminleri zaten kötü bunların üzerine hem sert futbol hemde vakit geçirmeye yönelik hareketleri
çok fazla yaptılar. Birde hakem eklenince zaten isteksiz ruhsuz bi hal içinde olan takımımızın maç boyunca 1-2 tane pozisyondan başka pozisyonu yok.

fanatik

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 16:43:57
Neyse kardeşlerim dostlarım üzgünüz çok kötü oynadık ama haftaya bir Kartal galibiyetimizle yine konsantrasyonumuzu sağlarız inşallah.

Bu lig böyle bir lig hepimiz biliyoruz. Bu ve benzeri şekilde kayıpları her takım her hafta yaşayabilir. Geçmiş olsun diyelim şimdilik Sefa kardeşime katılıyorum

yenilgi elbetteki olacak ama ben takımda taktik denen birşey göremiyorum görebilen birisi varsa bana anlatsın lütfen

Forvetim

haklısın adamları oynatmayınca nasıl faydalansın anılı da oynatmadı adamda ki cevheri göremedi, zenke markajdan kurtulamadı izzeti al aziz top tutamıyor dilaveri al birşey yap yani

kuzey55

zemin kötü de bu kadar pas hatası yapılır mı? her top rakibe gitti.

Sadece Samsunspor

offf yensek 1. olacaktık, boluylada arayı açacaktık, bolu bizim oynamadığımız hafta puan alsa bile yine lider olacaktık >:(

berusa55

Fanatik anladık abicim tamam ama yapacak bir sey var mı su an? Uyarıyı hiç kimse vermezse taraftar verir merak etme. Son 4 haftayı da bu takım kazandı baskası değil  ;)

cgr

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 16:38:09
İzzet diye bir golcü almışız la bir koy da oyuna Zenke'nin kartı var dökülüyor bir koy da adamı bakalım neymiş belki bir şey yapar ama Kalparinho varken biz bu adamı göremeden lig biter.

Haftaya mecbur oynatacak zaten... Zenke cezalı...

Ahmeti

o kadar keyifsizimki moralim çok bozuk.
Canın sağolsun samsunspor'um biz seni bir maçlık sevmedik bu yolun sonu süperlig

Forvetim

neyseki diğer takımlardan tek bolu yendi diğerleri berabere bitti de puan farkı oluşmadı. ordu antep tavşanlı yenseydi daha kötü tablo çıkardı. kartalı yenip telafi etmeliyiz başka çare yok.

celebi