Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

lucarelli

Büyük bir avantaj kaybettik. Sezon sonuna kadar tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. İnşallah Kartal ve Bolu maçlarında telefi ederiz.

furkan5534

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 February 2011, 16:33:13
sonunda patladık kötü oynuyoruz kaç haftadır.bakalım kartal maçında ne olacak bolu gizli lider şuan ve ben şampiyon olacaklarına inanıyorum bu futbolla ilk 2 bizim için imkansız umarım düzeliriz.

lig'de sırayla takımlar fırtına estırıo once rıze denızlı ordu biz lınyıt derken bı anda smdıde bolu.adamlar 36 tane gol atmıs ona en yakın ordu 29  :-X ınsallah kartal facıyası yasamayız

dr_ahmet

Bize deseler ki 1-0 mağlubiyeti kabul edin mu maçı oynamayalım...
Vallahi kabul ederdim...
Bu kadar futboldan uzak bir takım görmemiştim...
Yine bir pazar, yine ömrümden çalınan bir 90 dakika...
Ne söylenebilir ki...
Her maçta bağıran defans zaafiyeti ve hücum organizasyon eksikliği
isteksizlikle birleşince olan bizim hafta sonuna oldu...
Kanata inip orta yapamayacaksan niye Billy'i aldın...
Direk oyuna sokup randıman alamayacaksan niye Dilaver'i, Ufuk'u aldın...
Bir de bunları alırken parayı trabzonlular, rizeliler verdi diye bizi kızdırıyorsun...
Bu maçtan beraberlik çıkarabilmeliydik ama o isteği sahaya yansıtacak
karakterde bir futbol yoktu...
Bize sindire sindire maç izlemek haram...Ömrümüz sine sine maç izlemekle geçecek vesselam...

binikalamadım

bu anılı geri alırız artık kalparada kapak olur

ramcQ_55

gitti liderlik inşallah kartal macını kazanırız

berusa55

İzzet diye bir golcü almışız la bir koy da oyuna Zenke'nin kartı var dökülüyor bir koy da adamı bakalım neymiş belki bir şey yapar ama Kalparinho varken biz bu adamı göremeden lig biter.

furkan5534

KareAs55

Maç bitmiş bundan sonra ne desek boş bu yenilgiden ders çıkarırırz ümidimiz bu yönde bu arada maç kum sahadamı oynadık ?

cem 55

koca 90 dakika o at apdalazie nasıl dayanabildin kalpar sahada hiçbişey yapmadı kendi etrafında döndü durdu gönderdigin anıl 3 maçta 2 gol 1 asistle oynuyo senin orta sahada ara pas atacak oyunu yönlendirecek adamın yok adamı harcıyosun yazıklar olsun sana bu takımın el frenisin kalpar efendi

berusa55

samett

ilk defa ömer üründüle hak verdim ya adamlar zaten 3 defans oyuncusuyla zenke ve billy'e göz actırmadı hala doldur topu billy indirsin güzel top gelirse de zenke gol atsın mantığıyla bu iş olmaz ya bir takım bu kadar mı kısır futbol oynayabilir bu kadar mı beceriksiz oynatılabilir anlamıyorum ya

FaTiH_HaN

bu maçta kalpara söylenecek fazlada bişey yok taktik hataları olabilir ama topçular bu maçı kazanmak için gereken gayreti göstermedi. ligin 2. yarısındaki hiçbir maçta üretken olamadık ilerleyen haftalarda ufuk'u kanatta değil forvet arkasında değerlendireliyiz diye düşünüyorum yoksa sert defans yapan takımlara karşı çok sıradan bir takım oluyoruz. ve turgay meselesi biz el freni diyoduk ama az söylemişiz takımın geri vitesi demek daha doğru olur ilk yarı etkili olabileceğimiz ataklarda topu çok kötü kullandı.

55erhan55

LisandroLopez

Kalpar mağlubiyeti taraftarımız çok büyütüyor diyorsun da , futbol oyna yenil eyvallah bu kadar kötü top oynanıp 2 pas yapılmaz mı ayıptır yaa :-X

ahmetsefa55

arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ;
öldük,bittik demeye gerek yok.guzel bır avantaj yakalamıstık.yenseydık guzel olurdu tabı kı ama her macı da kazanacagız dıye bır sey yok.
dıkkat ettıysenız bu haftanın en zor macını bız oynadık.mersın cok sert futbol oynadı.futbolu cırkınlestırdı.
bızım etkılı oyuncularımızda gununde olmayınca boyle kotu bır oyun ve sonuc cıktı ortaya.
tabı kı sahada gormeye dayanamadıgımız futbolcularımz var ama artık söyle söyle nereye kadar.
acıkcası ben sıkıldım azızı cıkar turgayı cıkar demeye.ya da zenkenın s..nin keyfını beklemeye.
acılen cıddı bır uyarı gelmelı topculara.ama cok fazla kaybedılmıs bır sey yok.sonucta mersın deplasmanından puan kaybı yasayan rakıplerımız olacak.