Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Akhisar maçında kötü , Altay maçında bal yapmayan arı , Mersin maçında dökük.
Bu takım maçlara iyi hazırlanmıyor bu ortada çoğu oyuncunun aklı başka yerdeydi.
Ahmet Şahin'e yaptığı amatörce hatalar hiç yakışmadı ama 1-2 maç böyle olabilir onada eyvallah..
Ama Murat Yıldırım ve Kemal Tokak haricinde hiç bi oyuncu maçı kazanmayı istemedi buda bi gerçek.
Yapılan transferlerin hiç birinin katkısının olmaması,ve en büyük eksik olan Turgay'ın bölgesine transfer yapılmaması düşündürücü.

Ahmeti

yazık oldu futbol adına hiçbirşey yoktu,bana göre billy tam bir hüsran sadece bir kişi değil hepsi çok kötüydü
İki maçtır kötü oynuyorduk yine kötü oynadık .
Çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüye sıçar bizde aynı öyle oldu.
Bugün inanmışlık adına hiçbirşey göremedim umarım önümüzdeki maçlarda hatalarımızı görür ve düzeltiriz.

usare

hakan, bily,zenke,aziz hatta ahmet bile kötüydü bu maçta. Nazar mı değdirdik ahmete diye düşündüm valla. Ahmet o golü yemezdi bence. Çok kötü bi gol yedik ve çıkaramadık.

samsunmania

Böyle maçlar olacak. avantaj kaybettik. allahtan ordu, tavşanlı,antep 1 er puan aldı .Önemli olan bu berbat oyunu artık tekrarlamamak.

fanatik

tek suçlu kalpardır bu takıma top oynatamıyor ne istiyosa yapıldı sonuç işte ortada

samsunmania

Alıntı yapılan: usare55 - 06 February 2011, 16:31:36
hakan, bily,zenke,aziz hatta ahmet bile kötüydü bu maçta. Nazar mı değdirdik ahmete diye düşündüm valla. Ahmet o golü yemezdi bence. Çok kötü bi gol yedik ve çıkaramadık.

ahmet bazen ölümcül hatalar yapıyor. Akhisar maçında da son 5 dakikada 2 hata yaptı. Bazen fazla güven de hata yaptırttırıyor.

cem 55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 06 February 2011, 16:25:14
biz deplasmanda olsun içeride olsun mutlaka ilk golü bulmalıyız. Kontra takımıyız. Böyle abuk subuk golü yersen çıkaramazsın. Bi de golü m.polat attı hepten içim yandı.
abi takım kaç haftadır kötü aksihar maçını da beraber izledik kötüydük kazandık çekirge misali sıçradık sıçradık sonuç ortada güvendigimiz 2 adam hakanla kaleci ahmette bugun rezil oynayınca sonuç kaçınılmaz oldu koca 2.yarı 1-0 yeniksin dogru dürüst pozisyona giremiyosun asıl acı olan da bu

samett

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 06 February 2011, 16:30:09
Brezilya asıllı azeri ernani.

tamam kardes saol ama tff sitesinde uyruk BRA yazıyodu da ben de dedim belki hükmen yeneriz en azından bi umut

kuzey55

sonunda patladık kötü oynuyoruz kaç haftadır.bakalım kartal maçında ne olacak bolu gizli lider şuan ve ben şampiyon olacaklarına inanıyorum bu futbolla ilk 2 bizim için imkansız umarım düzeliriz.

Burak

furkan5534 bende maçı alacağız dedim ne olacak o durum  ???

furkan5534

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 06 February 2011, 16:31:54
Böyle maçlar olacak. avantaj kaybettik. allahtan ordu, tavşanlı,antep 1 er puan aldı .Önemli olan bu berbat oyunu artık tekrarlamamak.

alttakı takımlarla puan azalıyor.7. sıradakı lınyıt 1 mac kazansa bırıncı sıraya cıkıyor.felaket bı lıg  :-X

realfans

ulan sizin vericeğiniz gol sözüne ne yapam?
siz iiyi oynayın sonra gol sözü verirsiniz

55erhan55

Gökberk55

futbolcular inanmamış bizde inanmadık kusura bakmayın tutu( küfür etmek istemiyorum yoksa bu ismin önüne arkasına her türlü sıfat getirilebilir) bizim hevesimizi kırdı,ben maç izlerken bile içimde en ufak bi heyecan yoktu,kartal maçını bekliyorum 

Forvetim

takımdan gönderdiğin anıl akhisarı 2 maçtır taşıyor, billy nin daha bi icraatını göremedik. gelenlerin katkısını ne zaman göreceğiz