Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

red_white

2 haftadır kötü top oynuyorduk 1 sıçradık 2 sıçradık 3 sünde adama böyle gümler  >:( oynacağınız oyunun içine edeyim ben adam gibi oynayın yenilin hiç sorun değil.. inanmamış oyuncular topluluğu sahadaydı bugün

city ultras

migdem bulanda bu nebicim mac,bu nebicim cimen,bu nasil futbool.bende futbolcular gibi sevindim mac biti diye

celebi

KotuCocuk55

ikinci yari cok kotuyduk.mersin oyunu istedigi gibi oynatti.hakemin sertlige goz yummasi ve zemin ev sahibi takim adina galibiyet kolaylastirdi.
pozisyon ve skor uretme konusunda sanki bir sikintimiz var kartal macinin ardindan oynayacagimiz bolu macina kadar bu sorun cozulmeli..

Sadece Samsunspor

Burak

beyler daha 13 maç var bunların 7 si içerde hemen karamsarlığa düşmeyin patates tarlası gibi saha
Alıntı yapılan: furkan5534 - 06 February 2011, 16:25:11
>:( >:( o kesın 3 puan alıcaz dıyen arkadaslara seslenıorum helal olsun sıze buyuk konusun bakalm. bi kere Allah'ın ıznıyle dıyın ınsallah dıyın. >:( >:( >:( >:( gıttıııııııııııııııı 3 puan gıttııııı.pozısyonumuz yok yaaa pozısyonn >:( >:( >:( >:( bomb0k bır haftaa bunun ıcınmı bekledık bız !

bende dedim nolcak benim yüzümden mi yenildi takım  ???

FaTiH_HaN

bizim için maç dk 65 te bitti sabaha kadar oynansa gol atamazdık yenildiğimize değil oynadığımız ruhsuz futbola üzülüyorum.

Forvetim

oyun adına hiçbir şey sergileyemedik gol olsada balıktan bi gol olurdu o da olmadı, son zamanlardaki kötü oyun patladı sonunda, mersinde bize top yaptırmadı çok top kaptırdık yan top yapamadık

furkan5534

o baskan olucak tutununda ta bı tarafına koyım o.cocu moralımızın bı tarafına koydu.al sımdı trabzonluların destegını bı tarafına sok >:( >:( >:(

55erhan55

twitter

tuttuuu takım bile etkilendi lan 2. takım böyle mi futbol oynar

samett

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 16:19:05
Biri Azeri

abi ben taktım bu konuya ya tamam cok kotu oynadık takım döküldü resmen ama bu mersinin yabancılarının hangisi azeri baktım tff sitesinden azeri falan yok bi kontrol edilse iyi olur valla

Cagdas Ünver

Mersin çok iyi pres yaptı. Hakem göz yumdu. Zemin berbattı. Oyuncularımız konsantre eksikliğinden erken bir gol yedı ve düzelemedi. Sonuç: bundan sonra tüm Takımlar böyle çıkacak karşımıza. Erkut Tutuyada selamlar. Şampiyonluk Ruhu nasıl bozulur bunun dersini verdi geçen hafta.

samsunmania

fanatik

kalpar senin ******* hoca kere seni üç maçtır takıma top oynatamıyosun ömer üründül maç başından beri samsun kanatlardan oynamalı diyor ama sen hoca olmadığın için bunu göremiyosun