Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

55erhan55

evet bily gerçektren çok boş düzgün bi santrafor olsa çok farklı olrudu herşey

KotuCocuk55

Evet arkadaslar hakli,bu sahada teknik kapasitesinden ziyade mucadele gucu yuksek agbetu,musa gibi oyuncular dusunulmeli..

55.hakan

Billy'yi baştan bu yana söyledik bu adamda ne teknik var ne de bitiricilik.Tek mücadele var onu da yapamıyor bugün.

LisandroLopez

Mehmet Polat'ında anasını sanki Samsun'lular şeyetmiş haddimi aşmak istemiyorum ama ayrı bi hırs motivasyonla oynuyor onun attığı golle mağlup olursak kahrolurum.
Nefret ediyorum adamdan ve Mersin taraftarından..

Jnr.Serkan

Billy-Zenke-Turgay hadi ulan bizi utandırın...Ayrıca Ahmet Şahine öyle bir gol yemek hiç yakışmadı.Ama canın saolsun çok puan kazandırdın bize Ahmet

Ahmeti

billy ve turgay çok etkisiz oynuyor ikinci yarı onların yerine agbetu ve musayı alırsak kanatları canlandırabiliriz oyunu kontrol edemiyoruz.

Harun55

Turgayin yerine Dilaveri koysa daha iyi bence..
Çok topla oynuyo pasif kaliyo yaaa bana göre.. :-\

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 06 February 2011, 15:29:55
Billy-Zenke-Turgay hadi ulan bizi utandırın...Ayrıca Ahmet Şahine öyle bir gol yemek hiç yakışmadı.Ama canın saolsun çok puan kazandırdın bize Ahmet

Defans hatası. Adamı boş bırakıp oradan kafayı vurdurursan Kaleci napsın.

55erhan55

ben mağlup olacağımıza inanmıyorum mutlaka puan alacaz

ahmetsefa55

yeter artık ya bıktım ha her mac aynı seylerı soylemekten.turgayla azızle baslıyo.bızde degısıklık yapsın dıye 90 dakıka beklıyoruz.bır kere de mac baslasın ve bız degısıklıklerı beklemeyelım  >:(

55erhan55

ikinci yarıdaa kanatları kulalnırsak en az üç gol atarız mersine

Jnr.Serkan

ben puan alacağımızı düşünüyorum.Beraberlik diyorum hala.Allahım sen utandırma.Haydi Bismillah 2.yarı başlıyor

hala kızı

bu takım bu sene süperlige çıkacak 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!

KotuCocuk55

Hadi beyler aliyoruz bu maci,salmak yok!
Mac sonunda 3 puanimizi kutluyor oluruz insallah..!

furkan5534

buyuk knsmayın yencez dıye ya sabahtn berı yencez yencez . bı ınsallah dıyın  >:( >:( >:(