Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bu maçta ya çok kötü şeyler gelecek başımıza ya da yeneceğiz berabere bitmez bu maç

berusa55

İkinci yarının ilk 15 dk'sında bir gol bulursak Mersin panikler işte o zaman macı alabiliriz de ama az da şans lazım

Jnr.Serkan

Maçtan günler öncede söylüdum.Bu maçta beraberlik iyi skor...Hadi Samsunum şampiyonluk yolunda bizi utandırma

twitter

agbetuyu falan almaz inşallah bence bu katı savunmaya karşı etkili olamaz
ufuk ayağında top tutuyor onu sola muratı hakanın yanına çekebilir olmadı

binikalamadım

ahmetsefa55

allahım muratın bacaklarına kuvvet versın.uzaktan vursun.baska turlu bu gol gelmez

Fecr_55

Ahh Murat ve Zenke..Kac mactir yediginiz foullerin topunu bu macta yiyorsunuz..
Kemal, Adem, Murat ve Zenke, ilk yarinin en iyileri..Digerleri hakkinda yorum yapacak durum olmadi maalesef..

Bu maci alacagiz, zor da olsa..

LisandroLopez

Futbol oynamaya çalışan oyunu güzelleştirmeye çalışan takım biziz.
Hakem bize yapılan sertliklere göz yummakla beraber takdir haklarını hep onlardan yana kullanıyor.
Zenke'ye yine markaj vermişler ve Zenke'nin zayıf yönlerinden biri markajdan kurtulabilmek.
2.yarı da kurtulabilirse tek başına maçı alabilecek bi oyuncu.
Turgay hiç birşey yapmamakla,etliye sütlüye karışmamakla beraber ayağına gelen topları da olumsuz kullanıyor.
Hakan Bayraktar sorumluluk almıyor ortasahada bütün yük Murat Yıldırım'da ve onu takdir ediyorum gerçekten yüreğiyle oynuyor.
Billy ve Abdülaziz'de hücum anlamında birşey katmıyorlar malesef.
Bu anlayışla zor,Agbetu ve Ufuk değişiklikleri olabilir.
Tamam savunmayı yıpratan uzun boylu oyuncu şart ama Billy bunları da yapamıyor bugün bir kişi eksiğiz sanki..
İnşallah toparlar 2.yarı da maçı çeviririz ben hala inançlıyım.

Cagdas Ünver

Görürsünüz bak demedi demeyin Ordu,Rize çıkar biz çıkarmazlar. Ismaİl Başkanın döneminde olduğu gibi Sistemi eleştirdikya (Trabzon-Rize Lobisi) artık bizi Süper Lige çıkarmazlar. Felaket Tellalığı yapmak istemiyorum ama takım konsantre olamıyor, Hakem bize yapilan foulleri çalmıyor. Bilmem anlatabildimmi... Yedin bizi Tutu...

cem 55

turgay ve abdulaziz çıkmalı çok sırıtıyolar zenkede kırmızı kart yiyecek bu adi hakem yüzünden adamı resmen biçiyolar ufukla musa büyük oyuna alınabilir dakika 70 den sonrada izzet oyuna alınabilir turgay bütün ataklarımızı kesiyo agır ve dengesiz pasları var ufuk hareket getirir orta sahaya yedeklerde dilaveri göremedim kadroda olsa o da oynatılabilirdi 2.yarıda en azından 1 gol atıp beraberligi saglamamız lazım

usare

Bence ufuk iyi bi tercih olmaz bu sahada. saha çok kötü. topu ayağında tutan adamlar bu sahad top oynayamaz. ufuk çok kırılgan birde.
Belki musa ve izzet girebilir. Tabi agbetu da.

KotuCocuk55

Son iki macini canli olarak izledigimiz Billy Mehmet suana kadar bekledigimiz oyuncu olduguna dair bir sinyal vermedi....?

furkan5534

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 06 February 2011, 15:22:46
billyden hiçbi numara olmaz..

numara değil bi b0k olmazzzz >:( >:( salk adam ya yumurta herıf.. mersın trftarları tam o.ccocu

usare

Ha pardon 1 değişikliği kullandık dim. O zaman izzet yerine agbetu diyorum

sadece55

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 06 February 2011, 15:26:25
Görürsünüz bak demedi demeyin Ordu,Rize çıkar biz çıkarmazlar. Ismaİl Başkanın döneminde olduğu gibi Sistemi eleştirdikya (Trabzon-Rize Lobisi) artık bizi Süper Lige çıkarmazlar. Felaket Tellalığı yapmak istemiyorum ama takım konsantre olamıyor. Yedin bizi Tutu...

Güzel kardeşim ne alakası var top oynadıktan sonra çıkarsın bu iş bu kadar basit...Biz bu maçta şuan yeniğiz bunun düzenle alakası yok...Hata yaparsan yenilirsin bu 2*2=4 gibidir