Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

Ahmeti

berusa55

Bir takım birinci dakikada gol yediği bir maçı bu ülkede çeviremeyecekse o kesin Samsunspor'umuz olur. Neden hemen cevap veremiyoruz anlayamıyorum  :(

Zenke'nin ayağını biçtiler faul yok hakem senin  >:(

cem 55

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 15:16:56
Bir takım birinci dakikada gol yediği bir maçı bu ülkede çeviremeyecekse o kesin Samsunspor'umuz olur. Neden hemen cevap veremiyoruz anlayamıyorum  :(
abi tamam takımda kötü ama bu hakem tam dayaklık bütün taktir haklarını onlara verdi köpek

55cem55

Ahmeti

berusa55

KotuCocuk55

Arkadaslar cok guzel top oynuyoruz..
Omer Urundul"un dedigi gibi mersinin ustun oldugu filan yok,biz oyunu acik ve hizli oynuyoruz cunku yenik durumdayiz ve gol atmaliyiz.Bu oyun tarzida zaman zaman kalemizde ciddi tehlikeler olusabiliyor.

Ama genel olarak iyi pas ceviriyoruz.Sahada futbol oynamak istyen bir takim var ama zemin ve hakem buna musade etmiyor.

Billy"nin biraz daha oyuna girmesi gerekiyor.Zenkeyi devre arasinda sakin olmasi gerektigi konusunda uyarirlar sanirim.Abdulaziz ufuk degisikligi muhtemel gorunuyor.

Bir kez daha goruyoruzki,turgay bu  takim icin yeterli degil futbol zekasi ve teknigi,bu takimin o mevkisini tasimaya yetmiyor.

Ben bu mactan en az bir puan alacagimizi dusunuyorum.

Samsunsporuma bizlere bu keyifli futbol mucadelesini sundugu icin tesekkur ederim.Sahadaki kirmizililar biz klas takimiz diyor her ne kadar suan icin yenik olsakta umarim isin sonu 3 puan olur..

furkan5534

yaaa ben onu bilmem yeniliyoruz!!! ve Taraftar olarak kalbimize inmek üzereeee >:( diğer takımların hepsı attı golleri ve biz yenik durumdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(   böyle bişiyi tahmın etmemıstımmmm Allahmm nolur yardım ettttttttttt :'( :'( :'(

emre

şu ******* keremi ve mersinin taraftarını sevindirmeyin Allah aşkına!!!

Kadir ÇELEBİ

Futbol olarak taraftarını tatmin eden takım yenilsede alkışlanır.. Umarım alkışlarımız 2nci yarı itibariyle sevince mutluluğa dönüşür..  samsunspor_x

55erhan55

turgay rakip takımdan oynuyor sanki  bütün pasları hatalı ama bu maçtan herşeye rağmen puan alacağız

usare

zemin çok kötü ya.. Bu zeminde top oynatmamalrı lazım bence.Aslında hoca zeminin böyle olduğunu biliyordu. Neden buna göre takım kurmadı ki. Burda kanatlardan oynayıp bol bol uzun yüksek toplar atmak lazım diye düşünüyorum.

alfredo55

zenke az kafasını kaldırsa pas werse turgay gbı 2 metre ötesindeki arkadaşına pas weremeyen topçuyu çıkarsa kalpar abdülaziz az istekli olsa kazanırız

AllydeenleaR

ahmetsefa55