Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

cezayir55

evet aynen arkadaslar hatta bu arkadasa munkunse stadda bile tepki vermiyelim yoksa takim etkilenir stad disinda hers seyi yapalim

kuzey55

aklı sıra tehdit etmeye çalışan kuş beyinliler sizden korkan sizin gibi olsun.demiştikya bu daha bir başlangıç...

55.hakan

Stadda gerekli tepki verilmeli tepki verilebilecek ve taraftarın derdini iyi bir şekilde anlatacağı en iyi yer staddır.

cihanozkalaycı

Samsunsporumuzun başkanlık koltuğunu işgal eden zat-ın yaptığı açıklamayı şiddetler kınıyorum...

kalptenþimþek

cihanozkalaycı

evet kesinlikle takıma yansıtmamak lazım tepkiyi

takıma sonsuz destek
başkana sonsuz isyan....

binikalamadım

14 Şubat

" Erkut TUTU'yu Utandırma Günü "

günün anlam ve önemine uygun sloganlarla Kartal maçında eski başkanı tarihe gömmeliyiz

E.T.A.K.

kutsalforma

Ya arkadaslar tamam. erkut yine yapacagini yapmis sacmalamis da, bundan bir kac ay öncesinde carsambali is adami Galip Öztürk te tsden bahsederken "bizim takimimiz" diye seyler söyledi, ozaman niye tepki verilmedi galip öztürke??

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kutsalforma - 05 February 2011, 14:22:15
Ya arkadaslar tamam. erkut yine yapacagini yapmis sacmalamis da, bundan bir kac ay öncesinde carsambali is adami Galip Öztürk te tsden bahsederken "bizim takimimiz" diye seyler söyledi, ozaman niye tepki verilmedi galip öztürke??
haklısın  ;)

SAMSUNLU ORUMA 55

İstifa et erkut tutu Samsunspor başkanlığına yakışmıyorsun

binikalamadım

BU KONUDA BURADA KONUŞULDU İLGİLİ BAŞLIĞA BAKABİLİRSİN

aslen trabzonlu zaten oraya yarıdımda bulunmasıda gayet normal , doğma büyüme Samsunlu olduğundanda Samsunsporada gereken her türlü yardımı yapıyor buda takdire şayandır...Samsunspor taraftarıda kendisini çok seviyor hatta kulübün başında görmek istiyor...

berusa55

Bizim takımımız dediğine kimse inanmıyor çünkü malum basının sıkmasıdır her zamanki gibi.

İkincisi hadi dedi varsayalım; adam koskoca Metro Firmasının sahibi ve o bölgede de yüzlerce aracı var tabi bir yerlere sirin görünmek onların gönüllerini de bir nebze hoş tutumak isteyecek ve işinin gereğeni yapacak çok da bayıldığından değil. Açık açık yazalım mı bunları? Bak gitmiş Diyarbakır'a okul yaptırıyor hadi tepki verelim Öztürk'e! Olur mu böyle şey sevgili kardeşim?

Millete yaptığı yardımlar Samsunspor'umuza yaptığı katkılarının yanında devede kulak kalıyor.

kutsalforma

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 14:26:33
...
aslen trabzonlu zaten oraya yarıdımda bulunmasıda gayet normal , doğma büyüme Samsunlu olduğundanda Samsunsporada gereken her türlü yardımı yapıyor buda takdire şayandır...Samsunspor taraftarıda kendisini çok seviyor hatta kulübün başında görmek istiyor...

Galip öztürkü carsambali biliyorum ben??

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 February 2011, 14:27:08
Bizim takımımız dediğine kimse inanmıyor çünkü malum basının sıkmasıdır her zamanki gibi.

İkincisi hadi dedi varsayalım; adam koskoca Metro Firmasının sahibi ve o bölgede de yüzlerce aracı var tabi bir yerlere sirin görünmek onların gönüllerini de bir nebze hoş tutumak isteyecek ve işinin gereğeni yapacak çok da bayıldığından değil. Açık açık yazalım mı bunları? Bak gitmiş Diyarbakır'a okul yaptırıyor hadi tepki verelim Öztürk'e! Olur mu böyle şey sevgili kardeşim?

Millete yaptığı yardımlar Samsunspor'umuza yaptığı katkılarının yanında devede kulak kalıyor.

Orada haklisin, sonucta erkut dingili sirket yönetmiyor, spor kulübü yönetiyor. öle her istedigi aciklamayi pat diye yapamaz!
YAw bildigin mal iste. Samsunspor baskanliginin ne oldugunu bilmiyo, essek hosaftan ne anlar?

samsunspor.co.nr

Galip Öztürk tripzonspor'a bizim takımımız derken,biz yardım ediyoruz ve Samsunspor'un (simdilik,lig gereği) rakibi olan takımı (rizespor'u) desteklemesinler,taşla,sopayla saldırmasınlar,sagduyulu olsunlar vs. gibi uyarı yapmamıştır tripzonspor camiasına.. Erkut gibi yalakalık yapmamıştır.. bu iki açıklama arasında dağlar kadar fark var.

Erkut güdümlü konuştu,konuşacaktır da kendi çapında..

Ama Galip Öztürk'ün bu açıklamasından çıkarılması gereken. "SAMSUNSPOR büyüktür,bir diğer karadeniz takımı olan tripzonspor'un da ihtiyacı olması durumunda SAMSUNSPOR'lu olan ben yardım ederim."

En azından benim anladığım bu.

Ayrıca Galip Öztürk SAMSUNSPOR'lu diye biliyorum. Erkut Tutu'nun yaptığı gibi bir açıklama yapmaz.tripzonspor camiasından biri cıkıp erkut tutu'nun soylediklerini soylese anlarım,yıllardır zoruna giden şeylerin artık borularına kacmaya basladiklarini,ama bunları soyleyen sözde başkan erkut tutu.

Iki aciklamayi birbirinden ayirmak gerekir diye dusunuyorum zira her iki aciklama cok cok farkli.

Sevgiler.

Fecr_55

Alıntı yapılan: kutsalforma - 05 February 2011, 14:31:48
Galip öztürkü carsambali biliyorum ben??

Evet dogru, Ayvacik'a bagli Yukari Yenice köyündendir kendisi..Soyu sopu hala oradadir, trabzonlu diye sacmalamasin kimse..