Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Karaktersizlikte son nokta...

samsunmania

arkadaşlar, tutu ile Samsunsporluluğu karıştırmayalım lütfen. Pireye kızıp yorgan yakmaya gerek yok. Hem de şu aşamada.

Mert

Pire kadar değeri kalmadı o herifin.Yazıklar olsun senin gibi başkan bozuntusunu Alllah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Ulan haysiyetsiz o koltuğa oturdun da adamdan mı saydın kendini? Hiç mi menteşoğlundan,ismail uyanıktan feyiz almadın odun herif.Bu taraftarın ciğerinin ateşini nasıl söndüreceksin?

Hani nerde açıklaman? Kimlerden korkuyosun ? bunları da söyle de bilelim.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 05 February 2011, 01:59:30
trabzonspor yalakalığı yapan heleki büyük fedakarlıklarla bu takımı destekleyen taraftarlarımızı ve o armayı trabzonsporun karşısyında aşağılayan bir başkan ve yönetim kurulu olduğu sürece ben daha Samsunspor maçlarına gitmiyorum arkadaşlar.

Beylerrrr amacımızdan şaşmayalımm lütfennn biz takımın arkasındayız bı olaydan sonrada takımı daha çok destekliyecezzz bizimm sorunumuz tutu ileee  tepkimizi göstermek için kartal maçında o tribünleri doldurmamız lazımmm   pire kızıpta yorgan yakılmaz dedikleri gibi 

Eskisinde daha fazla destekk takımaaaa

fat55

eskisinden daha fazla destek takıma.

özkan

carsambaliridvan

ALLAH SENIN BELANI VERSİN TUTU BİZİ ELE GÜNE LEZİR ETTİN İSTİFAA samsunspor_x

kaptan 55

sen daha istifa etmedin mi basiretsiz adam!!!

AntZ

05 February 2011, 11:24:26 #488 Son düzenlenme: 05 February 2011, 11:30:14 Ant55
Ertuğrul la, Birol Hocayla neden görüşmüyorlar, neden fikir alışverişinde bulunmuyorlar diyorduk, daha fazla para vermelerine rağmen trabzon a gitmeyen adamla neden görüşsünler ki? Abileri kızar, Ertuğrul kaka adam, trabzonspor u sevmez, onların emir aldığı, yalakalık yaptığı istişare ettiği adamlar belli... Galip Asal ı küstürmeseydiniz, Ertuğrul dan yardım alsaydınız, Samsun un kendi değerlerine sahip çıksaydınız dilenerek bulduğunuz 535 bin liradan daha mı az faydası olurdu? Bunların hepsi iş bilmez birilerinin yalakası emir kulları. Hadi gidin şimdi trabzon a samsunstrore açında göreyim kardeşliğinizi, delikanlılığınızı. Aklıma geldikçe çıldırıyorum, Samsun'un göbeğine ts club açanlar, kendi şehrimde emperyalistlik yapıp bize heryer trazbzon diyenler ortalığı germiyor biz geriyoruz, insan o saçmasapan açıklamaları yaparken azıcık düşünür, utanır be adam... Senin yaptığını düşmanımız yap(a)madı bize  >:(

FaTiH_HaN

Tutu Samsunsporluluğa aykırı olmanın kitabını yazmaya devam ediyor. Samsunsporluluğun kitabında direniş var ben büyüğüm ben tekim diyenlere isyan var, ben büyüğüm diyenleri 19 mayısa gömmek var, Samsunsporlulukta takım hangi lige düşerse düşsün takımının formasını gurbette giyerek başka diye soranlara inadına Samsunspor demek var, Samsunspor armasını damarlarında hissetmek var, o formayı giydiğinde hangi durumda olursa olsun dimdik yürümek var. peki sen nesin tutu söylediklerin yazıyormu Samsunsporluluğun kitabında ??

doðan

Her ne şeklilde olursa olsun , kendi kimliğine kendi benliğine Haiz olmayan bir kişinin Kurum ve kültürel yaklaşımları anlaması ve benimsemesi çok önemlidir , bir camianın başkanı olmak demek tüm hal hareket tutum ve davranış bütünlüğüyle o... camiayla hareket etmek ve ona yakışır şekilde bayrağı taşımak ve hareket etmektir,
Şayet SAMSUNSPOR luluk kimliğiyle , karadeniz birliği gibi söylemleri taşımak tartışılabilecek bir konu ve konum iken , yapılan bir talhsiz açıklama ile SAMSUNPOR bulunduğu konuma .....Lı iş adamları ve ........ gibi camialar sayesinde gelmiş tir açıklamasını yapmak , talihsizlikten de öteye geçmiş , basiretsiz bir açıklama olarakda şanlı SAMSUNSPOR tarihine bir kara leke olaak geçmiştir.
SAMSUNSPOR camiasını ayakar altına aldıran ve Bizim sayemizde buralarda sınız , Biz olmasaydık siz bir hiçtiniz yada farklı söylemlerin tarafımıza söylenmesine haiz olan kişinin SAMSUNPOR başkanlığı sıfatını taşıyor olması da en acı gerçektir.
Tarihinde hiç bir zaman böyle bir talihsizlik yaşamayan ve yaşamayacak olan camiamızın şu anki başkanı görünen o ki başkanlık koltuğuna yakışmamaktadır, yada bulunduğu mevkii nin önem ,durum ve vaziyetini kavrayamamaktadır .
Bu söylemler ışığında SAMSUNSPOR başkanınlığında bulunan kişinin taraftar ve platformlar olarak istifasını istemek de en doğal hakkımız dır ,www.samsunspor.biz sitesi olarak yaptığımız açıklama ile de detaylı olarak bu istifayı talep ediyor , haklı gerekçelerimizi yine sıralıyoruz ..
Tüm Camia olarak bize sürülen bu lekenin acilen temizlenmesini yöenetim kurulundan bekliyoruz...

DOĞAN ATLI

M.Teoman Taş Samsunlular Derneği Üyesi
www.samsunspor.biz
SAMSUNPOR TARAFTARI

doðan

Alıntı yapılan: doğan - 05 February 2011, 12:24:06
Her ne şeklilde olursa olsun , kendi kimliğine kendi benliğine Haiz olmayan bir kişinin Kurum ve kültürel yaklaşımları anlaması ve benimsemesi çok önemlidir , bir camianın başkanı olmak demek tüm hal hareket tutum ve davranış bütünlüğüyle o... camiayla hareket etmek ve ona yakışır şekilde bayrağı taşımak ve hareket etmektir,
Şayet SAMSUNSPOR luluk kimliğiyle , karadeniz birliği gibi söylemleri taşımak tartışılabilecek bir konu ve konum iken , yapılan bir talhsiz açıklama ile SAMSUNPOR bulunduğu konuma .....Lı iş adamları ve ........ gibi camialar sayesinde gelmiş tir açıklamasını yapmak , talihsizlikten de öteye geçmiş , basiretsiz bir açıklama olarakda şanlı SAMSUNSPOR tarihinede bir kara leke olaak geçmiştir.
SAMSUNSPOR camiasını ayakar altına aldıran ve Bizim sayemizde buralarda sınız , Biz olmasaydık siz bir hiçtiniz yada farklı söylemlerin tarafımıza söylenmesine haiz olan kişinin SAMSUNPOR başkanlığı sıfatını taşıyor olması da en acı gerçektir.
Tarihinde hiç bir zaman böyle bir talihsizlik yaşamayan ve yaşamayacak olan camiamızın şu anki başkanı görünen o ki başkanlık koltuğuna yakışmamaktadır, yada bulunduğu mevkii nin önem ,durum ve vaziyetini kavrayamamaktadır .
Bu söylemler ışığında SAMSUNSPOR başkanınlığında bulunan kişinin taraftar ve platformlar olarak istifasını istemek de en doğal hakkımız dır ,www.samsunspor.biz sitesi olarak yaptığımız açıklama ile de detaylı olarak bu istifayı talep ediyor , haklı gerekçelerimizi yine sıralıyoruz ..
Tüm Camia olarak bize sürülen bu lekenin acilen temizlenmesini yöenetim kurulundan bekliyoruz...

DOĞAN ATLI

M.Teoman Taş Samsunlular Derneği Üyesi
www.samsunspor.biz
SAMSUNPOR TARAFTARI

Facebook yorumum...

cezayir55

aman arkadaslar takima bir zarar gelmesin lutfen  yaptigi aciklama dofgru affedilir gibi degil ama bizim takima yansitmamamiz lazim

Ahmeti

arkadaşlar bir tane kendini bilmez haysiyetsiz bir insan yüzünden hiç kimse SAMSUNSPOR'luluğunu tartışmasın SAMSUNSPOR'luyum demekten herzaman gurur duydum duymayada devam edeceğim.

LisandroLopez

Bu adamın bizi kaale aldığı yok çok büyük bi tepki şart bu adama , kesinlikle istifa etmeli.
Samsunspor'umuza küsmek yanlış olur takımımıza her zamankinden daha çok destek vermeliyiz..