Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Sıradan takımlar gibi olmak istemiyorum...

erdem

ne isim değişmesi yaa,ne saçmalıyor bunlar

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: fat55 - 31 January 2011, 19:32:598-    Samsunspor Kulübünün ismi ile birlikte başka bir firma isminin de kullandırılmasına izin verilmesinin pazarlanması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi

Sonuna kadar karşıyım, biz basit bir kulüp değiliz, tamam para anlamında çok büyük paralar alabiliriz ama, ben parasız olarak sadece Samsunspor olarak kalmasına razıyım

sadece55

Öncelikle bir projeler açıklanmalı.Beklenip görülürse daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir.

Sercan

Stadın ismi değişebilir mesela Metro 19 Mayıs stadı gibi belki ama takımın isminin bu şekilde değişmesi kabul edilemez...

red_white

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 February 2011, 11:56:33
Stadın ismi değişebilir mesela Metro 19 Mayıs stadı gibi belki ama takımın isminin bu şekilde değişmesi kabul edilemez...

evet güzel bir öneri millet sonuna arena koyuyor bizde başına metro koyarız

cany

iyi fikir harbiden..stadyumun önüne konabilir marka ismi

Ayberk

Takımın adı da forması da arması da kutsaldır değiştirilemez!

Stadyum isminin değişmesine de karşıyım esasında ama zaten kimsenin önemsediği yok, hala eski tas eski hamam devam ediyorlar. Fi Yapı İnönü, Folkart Arena falan ... Hala alışamadı kimse. Yalnız takım adının değişmesi çok irite edici bir durum. İnşallah böyle bir şey yapılmaz, yaptırılmaz!

Ajan

stad bizim değilki ismini değiştircen

berusa55

01 February 2011, 17:28:29 #339 Son düzenlenme: 01 February 2011, 17:33:52 berusa55
Stadımız kulüp tarafından kiralandı ve istersek değiştirebiliriz! İnönü Stadı da bejeke tarafından kiralandı ve adamlar stada FiYAPI'yı sponspor yaptı stadın adı oldu FiYAPI İnönü Stadyumu.

Bizdeki de atıyorum pekala "Metro Turizm 19 Mayıs Stadyumu" olabilir.

cany

01 February 2011, 17:32:06 #340 Son düzenlenme: 01 February 2011, 17:41:37 cany
çoğu kulübün stadı kendinin değil zaten...49 yıllığına mıydı neydi öyle kiralıyo herkes..50 de değil 49 niyeyse

Recep

Samsunspor isminin başınada sonunada bir ekleme asla olmamalı
bazı şeyler vardır para ile satılamaz benim için SAMSUN SAMSUNSPORDUR dünyanın en kral markasını getirseniz takımımızın isminin yanında çok büyük bir kirlilik oluşturacaktır

özkan

bu 8'inci maddeye ilişkin klübün beyanı;kale arkası trübünlerine isim vermek amaçlı o maddeyi kurul toplantısına eklemişler..güzel fikir,cibiliyete dokunmayan+samsunspor'a 1 tl dahi olsa geliri olan herşeye evet derim..

Dartagnan

tribunlere ısım verılmesını konusunda ıse guzel bır gelısme.Bunu ne zamandır dıle getırıyorduk arkadaslarla olan muhabbetlerımızde.Ancak Samsunspor ısmının onune bu sekıl ısımlerını konulmasına tamamıyle karsıyım.

Ayberk

Hepimiz aynı görüşteyiz sanırım, öyle de olmalıyız.