Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Jnr.Serkan

Paranında satın alamayacağı bazı değerler vardır...

Nuri Asan

Karşıyım ismin değişmesine.Takımın ismi asla değişmemeli istersek 100 defa şampiyon olalım,başarıyı değil bu takımın ismini sevdik.Ne Medical PArk nede Metro

Nuri Asan

Bu arada Canik KÜltür Merkezi nerede şimdi yaw?
Geçenki KOngre yerini zor bulmuştum,nasıl gidilir Canik KM'ye

Ajan

madem birşeylerin ismini değiştirmek istiyorlar tesislerden başlasinlar. Tarihimizi,şanımizin ismimizin önüne firma,marka,holding,hastane adı getirmek istemelerini taraftar benimsemez izinde vermez

FaTiH_HaN

berusa55

Alıntı8-    Samsunspor Kulübünün ismi ile birlikte başka bir firma isminin de kullandırılmasına izin verilmesinin pazarlanması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi,

Bu madde koyulduğuna göre demek ki bir planlar var ama marka ne; ne getirir ne götürür pek bilgi sahibi değiliz. Son söz üyelerde olacaktır.

Nuri Asan

Galyana gelmesse iyi,kabul edenler kubul etmeyenler diye paldır kültü seçime sunarlar kafalarındakini uygularlarsa kötü olur.

Adanaspor A.Ş. Dumlupınar örneğindeki gibi
İllede isim verilecekse böyle bir uygulama olur.Ne olursa olsun Samsunspor markasının önüne hiç bir isim geçmemeli.
Ben her türlü isim değişmesine karşıyım ama illede değişecekse EN AZINDAN  böyle olsun

Burak

İsim değişirse çokşey kaybederiz. Vestel veya Çaykur diye anılmak hiç hoşuma gitmez açıkçası 29 sene bu markayla oynadık süper ligde . Herşey para değildir  1dk!!! 1dk!!!

vanlioglu

isim değişicekse ben bank asyada kalmaya razıyım. biz her zaman samsunsporduk hala samsunsporuz ve hep samsunspor olmaya devam edeceğiz, amatörde de süper ligde de.

mehmet yılmaz

Arkadaşlarımızla da bir durum değerlendirmesi yaparız tabii. Bir de işin aslını öğrenmek lazım, neymiş, ne değilmiş?
Şahsi olarak Samsunspor'un önüne, arkasına, ortasına herhangi bir isim konulmasına sonuna kadar karşıyım.
Gündeme dair gerekli görüşlerimi mutlaka paylaşırım kongrede de.

Samsunspor, Samsunspor'dur!

yirmiuc

lig spor sponsor olursa olabilir bence  ::)
samsunspor

Nuri Asan

Bu arada Lig kimin arkadaşlar,bizden  birinin mi?
Erreadan sonra Lig çok enterasan olmuştu da

kavak_55

bencede isim değişmemeli samsunspor bir markadır belki para gelecek ama marka gidecek o yüzden isim değişmez samsunsporr ebedi olmalı bence.

cany

değişmesin yaa..hiç sevmiyorum öyle takımları :-\